• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajınısmus icin doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok Geçmiş Olsun..
Bende Bu Rahatsızlığı Aşalı 2.5 Ay Oldu..
Bu Arada Bende 7.5 Aylık Evliyim..
Haydar Dümen'i Tavsiye Ederim..

canım bende 3.5 yıl vajiyle uğraştım.daha doğrusu hep kendimce mücadele ettim..beni burda eskiler bilir zaten bi dönem sürekli parmak egzersizi falan da yaptım..sağolsunlar burdaki arkadaşlar sayesinde parmak egzersiziyle bayağı bi ilerlemiştim,sonra ara verince tekrar başa döndüm vs..böylelikle 3.5 yıl ı geçirmiş oldum.bu arada 7-8 tane jinekoloğa muayne oldum..sadece biri kızlık zarımın kalın olduğunu söylemişti.ama kesinlikle öyle bi dururmm yokmuş,bunu başarınca anladım!:))bende saygın beyin sayesinde başaranlardanım.bende internette araştırırken buldum ve güvenilir gelince eşimle gittik.iyikide gitmişim.bende 3 seans 4 gidişte başardım.4.gidiş okey öncesi kontrol için gitmeydi.
nasıl bi yöntem uyguladığını sormuştun!onuda söyliyim :burdaki arkadaşlar yanlış anlamasın ,bende zamanında çok denedim ,biyerlere kadar geldim 'parmak egzersizi'kesinlikle yaptırmıyor..çünkü herkes parmak egzersizi yapamaz diye düşünüyor!onun yerine ev ödevleri şeklinde aşamalı dilatör egzersizleri şeklinde çalıştırıyor.sadece bepanmten ve bebeyağı ile yada jel ile!kesinlikle emla veya uyuşturucu spreyler de yok !!aşama aşama seansları geçiyosun..böylelikle başardım ben!!ive tedavi yöntemi gerçekten çok iyi,saygın beyde çok anlayışlı,çok ılımlı bi doktor!vede çok sabırlı!ben çok zor bi vaka olmama rağmen ben bile başardıysam herkes başarır!..eğer yardımcı olamam isteyen varsa seve seve olabilirim..ben başaralı 2 ayı geççti!şuan bebek için çalışmalara başladık bile!:))

teşekkürler canım çok güzel açıklamışsın... 3 seans demişsin bu 3 senansa 3 farklı boy dilatörmü verdi... yani birinci gün birinci senas ta en küçük boy dilatörü gün boyu deneyip sonra ikinci gün ikinci boy dilatör ve üçüncü gün penis boyu dilatörle yaptıktan sonra mı başardın ? doğru mu anlamışım tatlım? sen bize ne önerirsin biz de bu şekilde evde kendi kendimize bunları yaparsak faydalı lur mu dersin? ben ve benim gibi bi çok arkadaşım vajinismus nedir başlığı altındaki arkadaşlarımızın yardımı ile ve r. yardımı ile parmak egzersizi aşamasındayız.... normalde dr. lar parmak egz. veriyor ama saygın bey dilatör veriyor... sanırım ikisinde de başarı sağlanıyor

teşekkürler canım çok güzel açıklamışsın... 3 seans demişsin bu 3 senansa 3 farklı boy dilatörmü verdi... yani birinci gün birinci senas ta en küçük boy dilatörü gün boyu deneyip sonra ikinci gün ikinci boy dilatör ve üçüncü gün penis boyu dilatörle yaptıktan sonra mı başardın ? doğru mu anlamışım tatlım? sen bize ne önerirsin biz de bu şekilde evde kendi kendimize bunları yaparsak faydalı lur mu dersin? ben ve benim gibi bi çok arkadaşım vajinismus nedir başlığı altındaki arkadaşlarımızın yardımı ile ve r. yardımı ile parmak egzersizi aşamasındayız.... normalde dr. lar parmak egz. veriyor ama saygın bey dilatör veriyor... sanırım ikisinde de başarı sağlanıyor[

tam olarak şöyle açıklıyım canım.şimdi ilk önce ön görüşme oldu ve biz eşimle gidip doktorla bi görüştükten sonra ordan çıkıp tedaviye başlayıp başlamayacağımızı bi düşündük.tel.ile arayıp haber verdik ilk seans içintarih belirledik.
ilk seans:önce bi 2.saniye süren muyaene aşaması.yan odada..
sonra görüşme odasına geçip kadın anatomisi hakkında detaylı bilgi,ve bizim korkularımız hakıında bilgi .korkularımızın kaynağı vs..çünkü saygın bey kişiye özel tedavi yöntemi uyguluyo!(bu arada ben bana uygulanan tedaviyi yazıorum)1 saat kadar böyle geçiyo.toplam 4 boy dilatör var.ilk iki boyu ben o gün alabildim.diğer ikisinide ben zor vaka olduğum için 1 hafta falan sürüyordu benim çalışmalarım,yani kendim öyle tarihini kendim belirliyorudum seans tarihlerimi.tabi bir sonraki seansa geçmeden önce oraya gidip doktorunda okey vermesi gerekiyo..böyle işte canım inşallah açıklayabilmişimdir.
ben parmak egzersizleriyle bi yere kadar gelebilmiştim ama sonra devamını getiremiemiştim.ama genelde çoğu insan parmak egzersiziylede çok rahat başarabiliyo!

teşekkürler canım çok güzel açıklamışsın... 3 seans demişsin bu 3 senansa 3 farklı boy dilatörmü verdi... yani birinci gün birinci senas ta en küçük boy dilatörü gün boyu deneyip sonra ikinci gün ikinci boy dilatör ve üçüncü gün penis boyu dilatörle yaptıktan sonra mı başardın ? doğru mu anlamışım tatlım? sen bize ne önerirsin biz de bu şekilde evde kendi kendimize bunları yaparsak faydalı lur mu dersin? ben ve benim gibi bi çok arkadaşım vajinismus nedir başlığı altındaki arkadaşlarımızın yardımı ile ve r. yardımı ile parmak egzersizi aşamasındayız.... normalde dr. lar parmak egz. veriyor ama saygın bey dilatör veriyor... sanırım ikisinde de başarı sağlanıyor[

tam olarak şöyle açıklıyım canım.şimdi ilk önce ön görüşme oldu ve biz eşimle gidip doktorla bi görüştükten sonra ordan çıkıp tedaviye başlayıp başlamayacağımızı bi düşündük.tel.ile arayıp haber verdik ilk seans içintarih belirledik.
ilk seans:önce bi 2.saniye süren muyaene aşaması.yan odada..
sonra görüşme odasına geçip kadın anatomisi hakkında detaylı bilgi,ve bizim korkularımız hakıında bilgi .korkularımızın kaynağı vs..çünkü saygın bey kişiye özel tedavi yöntemi uyguluyo!(bu arada ben bana uygulanan tedaviyi yazıorum)1 saat kadar böyle geçiyo.toplam 4 boy dilatör var.ilk iki boyu ben o gün alabildim.diğer ikisinide ben zor vaka olduğum için 1 hafta falan sürüyordu benim çalışmalarım,yani kendim öyle tarihini kendim belirliyorudum seans tarihlerimi.tabi bir sonraki seansa geçmeden önce oraya gidip doktorunda okey vermesi gerekiyo..böyle işte canım inşallah açıklayabilmişimdir.
ben parmak egzersizleriyle bi yere kadar gelebilmiştim ama sonra devamını getiremiemiştim.ama genelde çoğu insan parmak egzersiziylede çok rahat başarabiliyo!

evet canım .... ikisinde de oraya birşey girebileceğine inanmak amaç.... bende eş parmağındayım biraz zor oluyo ama acı çekiyorum bakalım ne olacak.... ssk da bi doktora gidiyorum ilgileniyo saolsun... mum yaptığımı söyledim ama dr. illa parmak diyo :)) bakalım nolucak :) senin şu an durumun nasıl rahat yapabiliyomusun

evet canım hemen hemen rahatım diyebilirim..hergün biraz daha iyi oluyo yani.))
hatta doktora gidip vajinal muayenemi olup smar testimi bile yaptırdım.
benim korkum kalın kızlık zarıydı.yani remen zara takmıştım.hatta gittiğim bi jinekolog zarın kalın deyip operasyon önermişti.ama gel görki okadar dilatör egzersisi yaptım ne kan ne acı hiç ama hiç bişey olmadı.hatta ilk başardığımızdada kan gelmedi bu yüzden ben hala tedirgindim zarım hala duruyo diye!'ama geçenlerde smear testimi yaptırıp muayenemi olduktan sonra olmadığını anlamış oldum!:))
canım inşallah en yakın zamanda sen ve diğer arkadaşlarda başarırsınız..sakın tedirgin olmayın.ve açı çok önemli!mum veya diğer aparat ne ise,mutlaka ama mutlaka açı vajinaya paralel olmalı ne aşağıya,nede yukarıya olmayacak!

evet canım hemen hemen rahatım diyebilirim..hergün biraz daha iyi oluyo yani.))
hatta doktora gidip vajinal muayenemi olup smar testimi bile yaptırdım.
benim korkum kalın kızlık zarıydı.yani remen zara takmıştım.hatta gittiğim bi jinekolog zarın kalın deyip operasyon önermişti.ama gel görki okadar dilatör egzersisi yaptım ne kan ne acı hiç ama hiç bişey olmadı.hatta ilk başardığımızdada kan gelmedi bu yüzden ben hala tedirgindim zarım hala duruyo diye!'ama geçenlerde smear testimi yaptırıp muayenemi olduktan sonra olmadığını anlamış oldum!:))
canım inşallah en yakın zamanda sen ve diğer arkadaşlarda başarırsınız..sakın tedirgin olmayın.ve açı çok önemli!mum veya diğer aparat ne ise,mutlaka ama mutlaka açı vajinaya paralel olmalı ne aşağıya,nede yukarıya olmayacak!

canım vaji deliğine sokunca hafif aşağı doğru yapıyoruz yani popo yönünde doğru o şekilde gidiyo içeri.... yani yokuş aşağı iniyoz :)

canım vaji deliğine sokunca hafif aşağı doğru yapıyoruz yani popo yönünde doğru o şekilde gidiyo içeri.... yani yokuş aşağı iniyoz :)

büyk ihtimalle ikimizinde anlatmaya çalıştığı aynı şekildedir canım.benim doktorumdan öğrendiğim ve onunda sürekli tekarladığı vajinaya paralel olması diyordu.yani mumu yada aparatı tuttup vaji deliğine sokunca mumun geri kaşan kısmı ne aşağıya doğru nede yukarıya olacak.tamamen paralel olamsı gerekiyo.ben hep böyle çalıştım canım.umarım anlatabilmiimdir.

büyk ihtimalle ikimizinde anlatmaya çalıştığı aynı şekildedir canım.benim doktorumdan öğrendiğim ve onunda sürekli tekarladığı vajinaya paralel olması diyordu.yani mumu yada aparatı tuttup vaji deliğine sokunca mumun geri kaşan kısmı ne aşağıya doğru nede yukarıya olacak.tamamen paralel olamsı gerekiyo.ben hep böyle çalıştım canım.umarım anlatabilmiimdir.

valla anlayamadım canım demek istediğini .... parakek demek yani aynı açı da demektir ... ama biz popo yönüne doğru ittiriyoz yani aşağı doğru oluyo direk karşıya olursa olmazki çünkü vajina eğilimli aşağı doğru gidiyo

şimdi bende nasıl anlatıcağımı bilemedim ki!ben sırt üstü yatar pozisyonda yatıp öyle çalışıyordum.yani gerçek ilişki pozisyonunda ve aaparatıda göbek deliği-göğüse paralel şekilde ayarlyordum.kafanı karıştırrmış olmıyım ,sende senin yaptığın şekilde çalışıyormuşsun,öylede oluyosa sen aynen devam et ozaman canım.yanılış bişey söyliyip seni yanıltmak istemem..

şimdi bende nasıl anlatıcağımı bilemedim ki!ben sırt üstü yatar pozisyonda yatıp öyle çalışıyordum.yani gerçek ilişki pozisyonunda ve aaparatıda göbek deliği-göğüse paralel şekilde ayarlyordum.kafanı karıştırrmış olmıyım ,sende senin yaptığın şekilde çalışıyormuşsun,öylede oluyosa sen aynen devam et ozaman canım.yanılış bişey söyliyip seni yanıltmak istemem..

tamam tatlım bakalım sonumuz ne olacak hayırlısı.... yalnız sen 3 günde bunu nasıl yendin bravo vlalahi.... ben parmağı bile 2 ayda ancak yapabildim

3 günde olurmu..3 günde yada 2 gündede yenen var ama ben her seans aramı 1 hafta tutuum.her dilatörü 1 hafta çalıştm ben.bi sonraki seansla aramda hep bir hafta oldu yani!iyice alışmak istedim dilatörlere,kendimi en rahat hissetiğim zamandada gidip bi sonraki seansa gittim.hatta 4.boy dilatöre geçmek için 3.boyda takıldım tekrar eve gelip çalıştığımı biliyorum.doktorum hemen geçirmemişti 3.boydan4.boya.çünkü tam rahat olamamıştım.ve araryada regl falanda girince 1 ayı buldu benim başarmam.ama dediğim gibi bu benim için geçerli .başaka arkadaşlar 3 günde bile geçen oluyor..ben zor vakaydım..

3 günde olurmu..3 günde yada 2 gündede yenen var ama ben her seans aramı 1 hafta tutuum.her dilatörü 1 hafta çalıştm ben.bi sonraki seansla aramda hep bir hafta oldu yani!iyice alışmak istedim dilatörlere,kendimi en rahat hissetiğim zamandada gidip bi sonraki seansa gittim.hatta 4.boy dilatöre geçmek için 3.boyda takıldım tekrar eve gelip çalıştığımı biliyorum.doktorum hemen geçirmemişti 3.boydan4.boya.çünkü tam rahat olamamıştım.ve araryada regl falanda girince 1 ayı buldu benim başarmam.ama dediğim gibi bu benim için geçerli .başaka arkadaşlar 3 günde bile geçen oluyor..ben zor vakaydım..

hmmmm anladım canım bende 3 senas diyince 3 gün gibi düşündüm onu :) bazı doktorlar 3 gün 4 gün diyolarlar sanırım onlar gün boyunca kontrol altında dilatörlerler çalıştırıp bir sonraki gün bir büyük dilatör e geçiyorlar

canım sen hiç parmak aldın mı peki ????? parmak egzersizi yaptın mı yani ???

akadaşlar doktora gitmeden şu topinge bi bakın burda bızım gibi bir çok arkadaşımız birbirimize destek olarak vajıyı yeniyoruz bi bakın başarı öykülerimiz okuyun

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...le-vajinismusu-yenelim-5423.html#post19247268

biliyorum tatlım ben o topikteyim zaten sürekli :3: ama ben parmak egzersizinde biraz zorlanıyorum
bazı dr. larda parmak egzersizi vermiyor dilatör veriyor... bende parmak egzersizi yapmadan dilatörle bunu başaranları araştırmaya koyuldum :51:

biliyorum tatlım ben o topikteyim zaten sürekli :3: ama ben parmak egzersizinde biraz zorlanıyorum
bazı dr. larda parmak egzersizi vermiyor dilatör veriyor... bende parmak egzersizi yapmadan dilatörle bunu başaranları araştırmaya koyuldum :51:

anladım bende dilatörle çalışıyorum şuan 3. boyundan bugunden sonra inşallah 4.boyuna gececem çok rahat yapabiliyorum egzersizlerimi çok yol katettim.sen ne durumdasın?

aslında bu doktora bağlı birşey değil kafanda bitiyor sen yenmelisin eşine güvenmelisin ilaçla tedavi yapmayacak sonuçta pisikolojik

sanırım 2 ayda korkmadım jel verdi doktor o işe yaradı düşünme o an kedini eşine bırak

Back