canım bende 3.5 yıl vajiyle uğraştım.daha doğrusu hep kendimce mücadele ettim..beni burda eskiler bilir zaten bi dönem sürekli parmak egzersizi falan da yaptım..sağolsunlar burdaki arkadaşlar sayesinde parmak egzersiziyle bayağı bi ilerlemiştim,sonra ara verince tekrar başa döndüm vs..böylelikle 3.5 yıl ı geçirmiş oldum.bu arada 7-8 tane jinekoloğa muayne oldum..sadece biri kızlık zarımın kalın olduğunu söylemişti.ama kesinlikle öyle bi dururmm yokmuş,bunu başarınca anladım!:))bende saygın beyin sayesinde başaranlardanım.bende internette araştırırken buldum ve güvenilir gelince eşimle gittik.iyikide gitmişim.bende 3 seans 4 gidişte başardım.4.gidiş okey öncesi kontrol için gitmeydi.
nasıl bi yöntem uyguladığını sormuştun!onuda söyliyim :burdaki arkadaşlar yanlış anlamasın ,bende zamanında çok denedim ,biyerlere kadar geldim 'parmak egzersizi'kesinlikle yaptırmıyor..çünkü herkes parmak egzersizi yapamaz diye düşünüyor!onun yerine ev ödevleri şeklinde aşamalı dilatör egzersizleri şeklinde çalıştırıyor.sadece bepanmten ve bebeyağı ile yada jel ile!kesinlikle emla veya uyuşturucu spreyler de yok !!aşama aşama seansları geçiyosun..böylelikle başardım ben!!ive tedavi yöntemi gerçekten çok iyi,saygın beyde çok anlayışlı,çok ılımlı bi doktor!vede çok sabırlı!ben çok zor bi vaka olmama rağmen ben bile başardıysam herkes başarır!..eğer yardımcı olamam isteyen varsa seve seve olabilirim..ben başaralı 2 ayı geççti!şuan bebek için çalışmalara başladık bile!:))