• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajınısmus icin doktor

• Konu Sahibi Konu Sahibi saziye19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gittim doktora diğer topingede yazdım 4.boy dilatrle calıştım acı hissettim meğersem mantar oluşuyormuş:43::43:2-3gün ara ver dedi ilaç verdi sonra devam etcem çalışmaya bakalım yaaaaa kadın olmak ne zormuş arkadaş:43::43::43::43::43:

öyle bebeğim yaa gerçekten çok zor :(
dr. muayenemi etti ki canım seni ?

eylülgülü ..seninde saygın beye gittiğini okudum az önce.bende ona gidip başaranlardanım.başaralı bi kaç ay oldu.teşekkür için gidicem bende bi gün,enyakın zamanda ayarlayınca:))
son dilatöre geçtiysen başarmanda yakındır..:))

zeinax seni msnye ekledim ama sanırım henüz kabul etmedin.özelden mesj atamıyorum.yeterli mesajım henüz yokmuş..
parmak egzersizi yaptınmı diye sormuşsun evet bende ilk parmak egzersizi ile başladım,iki parmağa kadar gelebilmiştim ama devamını getirememiştim,ve bıraktım sonrada ara verince başa döndüm..
hiç boşlamaaya gelmiyo,düzenli olarak egzersizlerinizi mutlaka yapın..

zeinax seni msnye ekledim ama sanırım henüz kabul etmedin.özelden mesj atamıyorum.yeterli mesajım henüz yokmuş..
parmak egzersizi yaptınmı diye sormuşsun evet bende ilk parmak egzersizi ile başladım,iki parmağa kadar gelebilmiştim ama devamını getirememiştim,ve bıraktım sonrada ara verince başa döndüm..
hiç boşlamaaya gelmiyo,düzenli olarak egzersizlerinizi mutlaka yapın..

canım ekleme talebi gelmemiş senin msn nedir... senle konuşmamız laızm... saygın beye gittim demiştin ama bu parmak egzersizlerini saygın beyden öncemi yapmıştın konuşmamız laımz :(

dr. süleyman eserdağa gidicem arkadaşlar giden arkadaşları ekledim lütfen bana bilgi verebilirmisiniz._?????

canım ekleme talebi gelmemiş senin msn nedir... senle konuşmamız laızm... saygın beye gittim demiştin ama bu parmak egzersizlerini saygın beyden öncemi yapmıştın konuşmamız laımz :(

zeinax aderesini yanlışmı yazdım acaba,niye ekleme talebi gelmemi,şi olabilir??!!
ben parmak egzersizlerine ilk bu sitede burdaki arkadaşların sayesinde başladım..ama uzun süre yaptım,iki parmağa geçtim.ama daha fazla ilerleyemedim ,ara verdim ve bıraktım.saygın beyi çok uzun süre sonra buldum.o parmak çalıştırmıyo zaten,dilatör ile çalıştırıyo.
msnni tekrar eklemeyi bi deneyim ozaman!

merhaba kızlar ben 3 aylık evlıyım vajınusmusm ızmırde onerebılecegınız bı doktor var mı cok bunaldım artık. cozumlememesıden de cok korkuyorum doktor doktor gezıp husrana ugramak ıstemıyorum.lutfen bana yardım edecek bırısı varsa yol gostersın .

merhaba ben yaklaşık 1 hafta önce yendim bu hastalığı dr.murat ulusoy sayesinde izmire 1 saat uzaklıkta istersen internetten araştır bir görüş derim eğer kısa sürede bu hastalıkltan kurtulmak istiyorum diyorsan sana öneririm daha önce egzersiz denedinmi bilmiyorum ama bu sitede kendi kendinede başaran bir çok arkadaşımız war oraya yazarsan sana yardımcı olurlar

mrb ben kendı kendıme yenebılırmıyım bılmıyorum parmak egzersızlerı varmıs onları yapmaya calısıyorum ama vajınusmustan kurtulmak ıcın baska neler yapılıo yapan ve sonuca ulasan var mı bana yardımcı olabılecek var mı

mrb bego748 murat ulusoy a gıttıgını yazmıssın kac seansta bıtıo ve nekadar suruo neler yaptırıo anlatırmısın bana

ben ınternetten arastırdım bıkac dr da aradım 1 seansta yenebıleceklerını soluolar burada okuduklarımda da baya bı sure gecıo gıbı anlatılmıs yanlıs bı yere gıtmekten de cekınıyorm kafam cok karıstı kendı kendıme yenebılırmıyım bılmıyorum bu konuda deneyımlı olanlardan yardım beklıormi

merhaba femine ben yakında olduğum için günlük görüşme oldu ama uzaktan gelenlere 1 günde başarıya ulaştırıyor doktor ayrıntıları doktorla görüşsen daha iyi olur umarım en kısa zamanda bişeyler yaparsın çünkü geçen günlerine çok acıyorsun bumuymuş boşu boşuna beklemişim keşke daha önce gitseymişim şimdiye kadar kaç yaşında çocuklarım olurdu dedim yendikten sonra :)

ben ınternetten arastırdım bıkac dr da aradım 1 seansta yenebıleceklerını soluolar burada okuduklarımda da baya bı sure gecıo gıbı anlatılmıs yanlıs bı yere gıtmekten de cekınıyorm kafam cok karıstı kendı kendıme yenebılırmıyım bılmıyorum bu konuda deneyımlı olanlardan yardım beklıormi

merhaba ben kendi adıma yazıyorum psikatri servisinde uzman bir doktorla yendim bizimki sohbet ve ev ödevleri şeklinde oldu benim ödevlerime ilk günden eşimde dahildi ve ben öyle çok büyük aparatlar kullanmadım 2 parmak 2 boğumda ödevlerin neticesinde başardık.devlet hastanesinde tedavi olduğum içinde para ödemedik inşallah sende tez zamanda kurtulursun bu dertten.

mrb reyyan87 ev odevlerın neydı nasıl yendın kacgunde devlet hastanesınde vajınusmus tedavısı verılıomu hangı hastaneydı gıttıgın

kızlar öncelikle yendikten sonra ne kadar basitmiş dicenizem eminim forumda vajinismusu yenmek diye bir bölüm var oraya girin orda size yardım edicekler

mrb reyyan87 ev odevlerın neydı nasıl yendın kacgunde devlet hastanesınde vajınusmus tedavısı verılıomu hangı hastaneydı gıttıgın

merhaba canım...2 ay sürdü yaklaşık olarak devlet hastenesinde uzma doktor varsa yenebilirsin ben maraşın ilçesinde yendim.ama ankrada giden arkadaşlarımda var sen nerdesin ev ödevlerimizi yazıyım tatlım
1.önce doktor vajinayı anlatıyor ardından sen aynada inceliyorsun yaklaşık 2gün
2.sonra eş ödevi var cinsellik kesinle yasak masaj yapıyorsunuz birbirnize kendinizi tanımak için (1hafta sürüyor)
3.aynı zamanda sen kendi başına ayna karşısında kliktoris denen yere hafif hafif dokumarak ıslanmayı sağlıyorsun her gün yarım saat.
4.bana göre en zoru parmak ödevi 1 parmak 1 boğum yaklaşık yarım saat her gün
5.sonra eş dahil oluyor ve ön çalışma varya o yapılıyor ama ilşki kesinlikle yasak.ve eş eli ile vajiye kendi çalıştırıyor
6.işte azime bağlı olrak 2parmak 2 boğum oluyor ve tabiki terapi konuşma oluyor...Doktor sana diyor ki hazır mısın ben hayır asla değilim dedim tamam konuşalım akışına bırak dedi bide eğer hazır olursan sen üste ol felan dedi ama yapamadım ben sonra bigün aklımda hiç yokken oluverdi kafada herşey kuzum yaparsın merak etme terapi çok işe yarıyor.bulunduğun ildeki devlet hastenelerine sor bence.bide eşin yanında olsun destek olsun benim ki hep yanımda oldu terapide bol şans aklına bişey takılırsa yaz olur mu.

Merhabalar,
Bende bu durumu 3 yıldır yaşıyorum. Bu zamana başarabileceğimi sanıyordum ama yanılmışım. Vajinismus bir hastalık değil hele de psikolojik bir problem değil sadece yanlış bildiklerimiz var. Diğer kadınlardan hiç bir farkımız yok. Ben şuan Dr. Saygın Micozkadıoğlu'na gidiyorum. Bugün 1. seansımızı gerçekleştirdi,k çok fazla yol kattetiğimi düşünüyorum. 2 gün sonra 2. seansıma gireceğim hafta sonuna kadar bu iş bitecek.
İnanmak başarmanın yarısıdır.
Sizlere şiddetle Kayra Bera Kadın Sağlığı Dr. Saygın Micozkadıoğlu'nu tavsiye ederim.

canımcım vajinismusun jinekologla alakası yok.gitsende bir faydası olmaz.psikolojik bir hastalık vajinismus.herşey beyinde bitiyor.bende bu hastalığı 1günde yendim.normalde 5 6 haftalık yada daha uzun süren tedaviler veriyorlar.ama benim gittiğim doktoru kesinliikle tavsiye ederim.süper bir doktor..çok yerlere gidip hem yorulma hemde parandan olma derim ben

nasıl yenıdnzı bu hastalığı doktorunuz kım lutfen bana yardım edın yha çok zor durumdayım ne anlattıda yendınız böle :(((

canımcım vajinismusun jinekologla alakası yok.gitsende bir faydası olmaz.psikolojik bir hastalık vajinismus.herşey beyinde bitiyor.bende bu hastalığı 1günde yendim.normalde 5 6 haftalık yada daha uzun süren tedaviler veriyorlar.ama benim gittiğim doktoru kesinliikle tavsiye ederim.süper bir doktor..çok yerlere gidip hem yorulma hemde parandan olma derim ben

nasıl yenıdnzı bu hastalığı doktorunuz kım lutfen bana yardım edın yha çok zor durumdayım ne anlattıda yendınız böle :(((

merhaba arkadaşı bende 3,5 yıl bu hastalığı yaşadım ve pazartesi sabah dr murat ulusoyun yanına gittim salı günü eşimle beraber olduk tavsiye ederim maddi anlamda sorunun yoksa ara murat beyle görüş benim bu üçüncü günüm yeni gelin sayılırım yani allah herkesin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda sende başarırsın

Back