- 12 Aralık 2017
- 661
- 333
- 53
- 41
- Konu Sahibi Eylul55eylul
-
Canim genelde psikolojik oldugunu soyluyorlar. Biraz ugrassan kendin yenebilirsin bence. Bi dene derim. Rabbim yardimci olsun. AminnMerhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Ben parmağımla kendim yapamadım dilator aldım onuda kendim yapamadım grupta yazılanları çok okuyordum ama yinede yapamiyodum eşimle yapmaya başladık dilatorleri bir iki üç dört tek tek denedik nefes egzersizi kendini rahat biramayla oldu şimdi yapabiliyorumNasıl yaptn dilatörlemi parmaklami
Biraz sabretmek gerekiyorBen ilk evliligimde iki yıl boyunca o sekildeydim.İkinci evliligimde çok sorun olmadı kısa zamanda gelisti öğrendim diyeyim.Aradan onikinyil geçmiş beynim unutmuş ben de kendimi zorladım.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Doktoru bilmiyorum o bölgede ama hastalıkla ilgili söyleyeceklerim var benim kuzenimde 3 buçuk sene bu hastalıkla uğraştı umudunu kaybetme o halde bile hamile kaldı ama düşük yaptı sonra Ankara'ya gittiler tedavi için ordan geldikten sonra hemen hamile kaldı şuan 1 yaşında ve ikinciye hamile. Bu yenilmicek bısey değil sakin kafana takma bunu vardır rabbimin bi zamanı biliyorum çok zor Allah gönlüne göre versin inşallahbu üyenin eski bir üyeliği vardı sanırım onun giriş bilgilerini kaybetmiş. Kendisini çoklu üyelikten buldum, vajinusmus illetini yenenlerin kendisine doktor önerisi ve süreç hakkında destek vermesini rica ediyorum. Geçen sene mesajını yazdığında 14 ay geçmişti sanırım şimdi 2 sene oldu.
Lütfen yeniden yazıyorum ve rica ediyorum bu konuda tecrübe sahibi olan üyelerimiz doktor ve süreç hakkında desteklerini esirgemesin.
Gece gözlerim dolu dolu okudum nedenseCanım öncelikle geçmiş olsun. Doktoru bilmiyorum o bölgede ama hastalıkla ilgili söyleyeceklerim var benim kuzenimde 3 buçuk sene bu hastalıkla uğraştı umudunu kaybetme o halde bile hamile kaldı ama düşük yaptı sonra Ankara'ya gittiler tedavi için ordan geldikten sonra hemen hamile kaldı şuan 1 yaşında ve ikinciye hamile. Bu yenilmicek bısey değil sakin kafana takma bunu vardır rabbimin bi zamanı biliyorum çok zor Allah gönlüne göre versin inşallah
Umutsuz olma canım doktorlar bu işi çözüyor güven kendine olacak diye olumlama yap sürekliGece gözlerim dolu dolu okudum nedenseArtık şey diyordum:"Yenemeyecegim belli ama en azından belki yine de hamile kalırsam moral olur." Çünkü bu şekilde yenen bile vardı. Üzerine boşalmayla hamile kalmayı amaçlamıştım artık ama tabi olmadı. Ben de vardır bı zamanı diyorum.. Allah da sizlerden razı olsun...
Doktora gıt tabı kadın doguma yardımcı olur ama kayganlastırıcı jeller var ondan kullanın yardımcı oluyor ozellıkle o ıle baslayan markanınbu üyenin eski bir üyeliği vardı sanırım onun giriş bilgilerini kaybetmiş. Kendisini çoklu üyelikten buldum, vajinusmus illetini yenenlerin kendisine doktor önerisi ve süreç hakkında destek vermesini rica ediyorum. Geçen sene mesajını yazdığında 14 ay geçmişti sanırım şimdi 2 sene oldu.
Lütfen yeniden yazıyorum ve rica ediyorum bu konuda tecrübe sahibi olan üyelerimiz doktor ve süreç hakkında desteklerini esirgemesin.
Birşeyler yapiyomusun pekiGece gözlerim dolu dolu okudum nedenseArtık şey diyordum:"Yenemeyecegim belli ama en azından belki yine de hamile kalırsam moral olur." Çünkü bu şekilde yenen bile vardı. Üzerine boşalmayla hamile kalmayı amaçlamıştım artık ama tabi olmadı. Ben de vardır bı zamanı diyorum.. Allah da sizlerden razı olsun...
Ne gibi? Yani kendim yenmeye çalışmak anlamında diyorsan evet denedigim oldu. Dilatör, kayganlaştırıcı, uyuşturucu krem aldım/denedim, burada yenen arkadaşların anlattığı şekilde yaptım. Kitap aldım, okudum, uygulamaya çalıştım. Parmakla da denedim, eşli denedik ilerleme olsa da maalesef pek bı sonuç alamadık.Birşeyler yapiyomusun peki
Parmak egzersizi yapabiliyor muydunuz mesela ya da dilatorle oluyor muydu? Bi de doktora mi gitseniz?Ne gibi? Yani kendim yenmeye çalışmak anlamında diyorsan evet denedigim oldu. Dilatör, kayganlaştırıcı, uyuşturucu krem aldım/denedim, burada yenen arkadaşların anlattığı şekilde yaptım. Kitap aldım, okudum, uygulamaya çalıştım. Parmakla da denedim, eşli denedik ilerleme olsa da maalesef pek bı sonuç alamadık.
Dr.a gittim tabi ilk, ilişki için bir engelim olmadigini söylemişti ama evet vajinismussun demişti. Sonra kendi kendime parmak denedim, ucu hafif girmiştir fakat kendimi iyi hissetmedim bıraktım. Dilatorle hiç yapamadım.Parmak egzersizi yapabiliyor muydunuz mesela ya da dilatorle oluyor muydu? Bi de doktora mi gitseniz?
Hangi egzersizleri yaptınız yardımcı olur musunuzMerhaba bende evlendiğimde ilk zamanlarda vajinismustum. Egzersizlerle yendim isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.
Bencede hos bir his değil ama mecburuz o an kendinizi oyalayın parmak için. Ya da bazi doktorlar dilatoru kendileri yapıyorlar öyle bir doktora gidebilirsiniz. Lütfen vazgeçmeyin. Inanın hic kimse umutsuz vaka değildir sadece cesarete ihtiyacımız varDr.a gittim tabi ilk, ilişki için bir engelim olmadigini söylemişti ama evet vajinismussun demişti. Sonra kendi kendime parmak denedim, ucu hafif girmiştir fakat kendimi iyi hissetmedim bıraktım. Dilatorle hiç yapamadım.
Cesaretim fazlasıyla kırıldığı ve kendimi de bildiğim için benim şuan Dr. ile ilerlemem çok daha iyi olacak gibi. Bazen olmayınca olmuyor ve yapayalnızım, yenemiyorum işte kendim bunu kabullendim. Teşekkürler, atlatacağım/atlatacağız hepimiz inşallahBencede hos bir his değil ama mecburuz o an kendinizi oyalayın parmak için. Ya da bazi doktorlar dilatoru kendileri yapıyorlar öyle bir doktora gidebilirsiniz. Lütfen vazgeçmeyin. Inanın hic kimse umutsuz vaka değildir sadece cesarete ihtiyacımız var
Merhaba bende evlendiğimde ilk zamanlarda vajinismustum. Egzersizlerle yendim isterseniz yardımcı olmaya çalışırım. Ama doktor konusunda bilgim yokBana ardıma
Bana yardım edersen çok sevinirim çok ihtiyacım varBencede hos bir his değil ama mecburuz o an kendinizi oyalayın parmak için. Ya da bazi doktorlar dilatoru kendileri yapıyorlar öyle bir doktora gidebilirsiniz. Lütfen vazgeçmeyin. Inanın hic kimse umutsuz vaka değildir sadece cesarete ihtiyacımız var
Merhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var
Merhaba bende 2 yıl vajinusmusla uğraştım. Doktora gittim olmadı psikoloğa gittim olmadı. En son operasyon yaptırdım kadın doğumda yine olmadı. Son çare olarak Cem keçenin 10 adımda vajinusmus kitabını aldım. Orda bütün egezersizler yazıyor. O egzersizleri yaptım ve oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum deneyin mutlaka olacaktır. Doktorlara para bayılmanıza hiç gerek yokMerhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Bahsettiğiniz kitabı okudum ama bana faydası olmadı. Hatta yendiğim zaman burada yenemeyen bir arkadaşa hediye etmek istiyorum. Bana olmadı belki bir başkasının yenmesine yardımcı olur. Evet para bayılmayı(!) ben de istemiyorum ama giden zamanımı ve kendimin,eşimin,evliliğimizin ne kadar yıprandığını görünce inanın para umrumda bile değil. Yeter ki yeneyim, tek dileğim buMerhaba bende 2 yıl vajinusmusla uğraştım. Doktora gittim olmadı psikoloğa gittim olmadı. En son operasyon yaptırdım kadın doğumda yine olmadı. Son çare olarak Cem keçenin 10 adımda vajinusmus kitabını aldım. Orda bütün egezersizler yazıyor. O egzersizleri yaptım ve oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum deneyin mutlaka olacaktır. Doktorlara para bayılmanıza hiç gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?