• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilimi kotulemiyorum bunu yaşayan biri olarak tecrübemi söylüyorum çok doktora gittim hepsinden aynı cevabı aldım sonuç alamadım bu bilimi kotulemekmi oluyor bunun beyinde bitmesi gerek ben başardım kendimce siz belki doktorla başarabilirsiniz orası ayrı ister fayda görün ister görmeyin bu sıkıntıyı Rabbım kimseye yaşatmasın zor bir durum
Haklısınız bende gittim ama yenemedim kendim evde kadınlar kulübündeki kadınlarla yendim .. zatenn orda herhangi bir kötüleme yapmamış sadece doktor ile yenemedim diyo... Geçmiş olsun

Belirtiler olsa da hormon seviyesi normal çıkıyor. Ama polikistik over var o da kuruluk falan yapıyor zaten.. bende ayrıca vajinada eğrilik var sanki ama doktorum alakası yok diyor 🤦‍♀️
Doktorunuzu degistirin bende degistirdim kuruluk olur baska seylerde olabilir sivilce kilo gibi polikistik overim bende iliskiye alismis olsamda agrim sizim oluyor yani

bu üyenin eski bir üyeliği vardı sanırım onun giriş bilgilerini kaybetmiş. Kendisini çoklu üyelikten buldum, vajinusmus illetini yenenlerin kendisine doktor önerisi ve süreç hakkında destek vermesini rica ediyorum. Geçen sene mesajını yazdığında 14 ay geçmişti sanırım şimdi 2 sene oldu.

Lütfen yeniden yazıyorum ve rica ediyorum bu konuda tecrübe sahibi olan yelerimiz doktor ve süreç hakkında desteklerini esirgemesin.

Terapiye gidemiyorsaniz bu sekilde tedavi olmak zorundaysaniz biraz disinizi sıkacaksınız mecbur. Hangi dilatörde acı oluyor?
Dilator degil daha serçe parmakta acıyor sizce kendime olumlama yapsam zaten çok istiyorum korkmuyorumda ama o an korkuyorum sadece egzersiz olmadan kendi kendime olunlamayla bi sans yenebilor miyim

İleri derece olduğunuzu nasıl anladınız peki yani hiç mi dokunmuyor bakamıyordunuz? Kendiniz evde denemiş miydiniz uyuşturucu krem, dilatör seti vs. ile?
Evet dokunamıyodum bkamıyodum bile evde dilatörle denemem mümkün değildi. Muayene olunca doktor hanımda ileri derece olduğunu söyledi

Dilator degil daha serçe parmakta acıyor sizce kendime olumlama yapsam zaten çok istiyorum korkmuyorumda ama o an korkuyorum sadece egzersiz olmadan kendi kendime olunlamayla bi sans yenebilor miyim
Tabiki hayır yani bu tıbbi bir durum lütfen kafada biter diyen arkadaşlar tebrik ediyorum ama bunu kafada felan bitmiyor ben bir saglikciyim bebek doğumunu da gördüm eğitimleride almıştım biliyorum tıbben ordan kocaman bebek çıkıyor ama vücudum kitleniyordu bilmekle olmuyor malesef en kısa sürede uzman birinden yardım alın sadece kadın doğumcu değil bu alanda uzman biri olmali inanın aldığınız eğitimle 1 haftada hallediyorsunuz hiç kendinize işkence etmeyin ve kendinizi suçlamayın bu yetiştirilme tarzımızla alakalı bir durum online egitim veren doktorlar var onlara ulaşabilirsiniz uzm ebru zülfikaroğlu dr zahide küçük dr zuhal dilek sanli önerebileceğim doktorlar

Tabiki hayır yani bu tıbbi bir durum lütfen kafada biter diyen arkadaşlar tebrik ediyorum ama bunu kafada felan bitmiyor ben bir saglikciyim bebek doğumunu da gördüm eğitimleride almıştım biliyorum tıbben ordan kocaman bebek çıkıyor ama vücudum kitleniyordu bilmekle olmuyor malesef en kısa sürede uzman birinden yardım alın sadece kadın doğumcu değil bu alanda uzman biri olmali inanın aldığınız eğitimle 1 haftada hallediyorsunuz hiç kendinize işkence etmeyin ve kendinizi suçlamayın bu yetiştirilme tarzımızla alakalı bir durum online egitim veren doktorlar var onlara ulaşabilirsiniz uzm ebru zülfikaroğlu dr zahide küçük dr zuhal dilek sanli önerebileceğim doktor

Biz yeni evleniyoruz ben bu durumu 3 ay önce fark ettim 4 ay sonra düğünüm doktorlara 3000 6000 liea falan diyor burdaki herkes şu an hiç ama hiç imkanım yok gitmeye o yüzden buradayım arkadaslar hep evde yendik falan yazmis bende umutlanmistim o yuzden

Biz yeni evleniyoruz ben bu durumu 3 ay önce fark ettim 4 ay sonra düğünüm doktorlara 3000 6000 liea falan diyor burdaki herkes şu an hiç ama hiç imkanım yok gitmeye o yüzden buradayım arkadaslar hep evde yendik falan yazmis bende umutlanmistim o yuzden
Yani kimileri doktor ile kimileri evde kendisi yeniyor o yüzden bu biraz insanin kendisine kalmış birşey bende 1 buçuk yıl yapamadım evde kendim yendim 1 haftada

Yani kimileri doktor ile kimileri evde kendisi yeniyor o yüzden bu biraz insanin kendisine kalmış birşey bende 1 buçuk yıl yapamadım evde kendim yendim 1 haftada
Ben ilk evliligimde iki yıl boyunca o sekildeydim.İkinci evliligimde çok sorun olmadı kısa zamanda gelisti öğrendim diyeyim.Aradan onikinyil geçmiş beynim unutmuş ben de kendimi zorladım.

Back