- 23 Ekim 2021
- 30
- 17
- 18
- 31
- Konu Sahibi Eylul55eylul
-
Haklısınız bende gittim ama yenemedim kendim evde kadınlar kulübündeki kadınlarla yendim .. zatenn orda herhangi bir kötüleme yapmamış sadece doktor ile yenemedim diyo... Geçmiş olsunBilimi kotulemiyorum bunu yaşayan biri olarak tecrübemi söylüyorum çok doktora gittim hepsinden aynı cevabı aldım sonuç alamadım bu bilimi kotulemekmi oluyor bunun beyinde bitmesi gerek ben başardım kendimce siz belki doktorla başarabilirsiniz orası ayrı ister fayda görün ister görmeyin bu sıkıntıyı Rabbım kimseye yaşatmasın zor bir durum
Şanlıurfa da Imran Ayhan var vajinusmus konusunda uzmanlığı var ve çok ilgili bi doktorMerhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
Doktorunuzu degistirin bende degistirdim kuruluk olur baska seylerde olabilir sivilce kilo gibi polikistik overim bende iliskiye alismis olsamda agrim sizim oluyor yaniBelirtiler olsa da hormon seviyesi normal çıkıyor. Ama polikistik over var o da kuruluk falan yapıyor zaten.. bende ayrıca vajinada eğrilik var sanki ama doktorum alakası yok diyor
Kullandım ama yinede yapamıyorumKayganlastirici kullanmalisiniz.
Terapiye gidemiyorsaniz bu sekilde tedavi olmak zorundaysaniz biraz disinizi sıkacaksınız mecbur. Hangi dilatörde acı oluyor?Kullandım ama yinede yapamıyorum
bu üyenin eski bir üyeliği vardı sanırım onun giriş bilgilerini kaybetmiş. Kendisini çoklu üyelikten buldum, vajinusmus illetini yenenlerin kendisine doktor önerisi ve süreç hakkında destek vermesini rica ediyorum. Geçen sene mesajını yazdığında 14 ay geçmişti sanırım şimdi 2 sene oldu.
Lütfen yeniden yazıyorum ve rica ediyorum bu konuda tecrübe sahibi olan yelerimiz doktor ve süreç hakkında desteklerini esirgemesin.
Dilator degil daha serçe parmakta acıyor sizce kendime olumlama yapsam zaten çok istiyorum korkmuyorumda ama o an korkuyorum sadece egzersiz olmadan kendi kendime olunlamayla bi sans yenebilor miyimTerapiye gidemiyorsaniz bu sekilde tedavi olmak zorundaysaniz biraz disinizi sıkacaksınız mecbur. Hangi dilatörde acı oluyor?
Hayir oyle olmaz. Sizin psikologa gitmeniz gerek. Ileri seviyedesiniz.Dilator degil daha serçe parmakta acıyor sizce kendime olumlama yapsam zaten çok istiyorum korkmuyorumda ama o an korkuyorum sadece egzersiz olmadan kendi kendime olunlamayla bi sans yenebilor miyim
Ben Ağrı'daydım bunun için Ankaraya gittim reyyan hanıma tedavi oldum 15 aylık ileri derece bi vajinusmus hastasıydmMerhabalar, Diyarbakır'da ya da yakın illerde vajinismus tedavisi için önerebileceğiniz bir doktor var mı?
İleri derece olduğunuzu nasıl anladınız peki yani hiç mi dokunmuyor bakamıyordunuz? Kendiniz evde denemiş miydiniz uyuşturucu krem, dilatör seti vs. ile?Ben Ağrı'daydım bunun için Ankaraya gittim reyyan hanıma tedavi oldum 15 aylık ileri derece bi vajinusmus hastasıydm
Yok hayir etmedim ünlü bir yerdi birde o dönemde kendi rahatsizligima odaklandığım icin ilgilenmedim acikcasi simdi diyorum keske etseydimAaa korkunç!!
Şikayet ettiniz mi?
Evet dokunamıyodum bkamıyodum bile evde dilatörle denemem mümkün değildi. Muayene olunca doktor hanımda ileri derece olduğunu söylediİleri derece olduğunuzu nasıl anladınız peki yani hiç mi dokunmuyor bakamıyordunuz? Kendiniz evde denemiş miydiniz uyuşturucu krem, dilatör seti vs. ile?
Tabiki hayır yani bu tıbbi bir durum lütfen kafada biter diyen arkadaşlar tebrik ediyorum ama bunu kafada felan bitmiyor ben bir saglikciyim bebek doğumunu da gördüm eğitimleride almıştım biliyorum tıbben ordan kocaman bebek çıkıyor ama vücudum kitleniyordu bilmekle olmuyor malesef en kısa sürede uzman birinden yardım alın sadece kadın doğumcu değil bu alanda uzman biri olmali inanın aldığınız eğitimle 1 haftada hallediyorsunuz hiç kendinize işkence etmeyin ve kendinizi suçlamayın bu yetiştirilme tarzımızla alakalı bir durum online egitim veren doktorlar var onlara ulaşabilirsiniz uzm ebru zülfikaroğlu dr zahide küçük dr zuhal dilek sanli önerebileceğim doktorlarDilator degil daha serçe parmakta acıyor sizce kendime olumlama yapsam zaten çok istiyorum korkmuyorumda ama o an korkuyorum sadece egzersiz olmadan kendi kendime olunlamayla bi sans yenebilor miyim
Tabiki hayır yani bu tıbbi bir durum lütfen kafada biter diyen arkadaşlar tebrik ediyorum ama bunu kafada felan bitmiyor ben bir saglikciyim bebek doğumunu da gördüm eğitimleride almıştım biliyorum tıbben ordan kocaman bebek çıkıyor ama vücudum kitleniyordu bilmekle olmuyor malesef en kısa sürede uzman birinden yardım alın sadece kadın doğumcu değil bu alanda uzman biri olmali inanın aldığınız eğitimle 1 haftada hallediyorsunuz hiç kendinize işkence etmeyin ve kendinizi suçlamayın bu yetiştirilme tarzımızla alakalı bir durum online egitim veren doktorlar var onlara ulaşabilirsiniz uzm ebru zülfikaroğlu dr zahide küçük dr zuhal dilek sanli önerebileceğim doktor
Yani kimileri doktor ile kimileri evde kendisi yeniyor o yüzden bu biraz insanin kendisine kalmış birşey bende 1 buçuk yıl yapamadım evde kendim yendim 1 haftadaBiz yeni evleniyoruz ben bu durumu 3 ay önce fark ettim 4 ay sonra düğünüm doktorlara 3000 6000 liea falan diyor burdaki herkes şu an hiç ama hiç imkanım yok gitmeye o yüzden buradayım arkadaslar hep evde yendik falan yazmis bende umutlanmistim o yuzden
Nasıl yaptn dilatörlemi parmaklamiYani kimileri doktor ile kimileri evde kendisi yeniyor o yüzden bu biraz insanin kendisine kalmış birşey bende 1 buçuk yıl yapamadım evde kendim yendim 1 haftada
Ben ilk evliligimde iki yıl boyunca o sekildeydim.İkinci evliligimde çok sorun olmadı kısa zamanda gelisti öğrendim diyeyim.Aradan onikinyil geçmiş beynim unutmuş ben de kendimi zorladım.Yani kimileri doktor ile kimileri evde kendisi yeniyor o yüzden bu biraz insanin kendisine kalmış birşey bende 1 buçuk yıl yapamadım evde kendim yendim 1 haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?