- 8 Kasım 2020
- 47
- 33
- 38
- Konu Sahibi Eylul55eylul
Aleykumselam. Ben boyle özel bir durumun ulu orta konuşulması taraftarı değilim. Hee olur da çiftler çaresiz kalır ve ailelere:"Nolur bize yardım edin." diye danisirlar ama yardım edecek aile de önemli tabi. Daha geçen gün dedim eşime:"Kendi kendimize yenmekle uğraşmak yerine ailelerimize danissaydik belki de çoktan hallolmuştu." Çünkü tahminimce aileler böyle bı sorun olduğunu ogrendileri an hemen dr.a yönlendiririrlerdi, bizse boşa çabaladık durduk kendimizi yorduk. Eşler bu dönemde birbirlerini çok yıpratıyorlar. İster istemez kötü sahneler yaşanıyor. Ben onun farkına vardığımda kendimi dizginledim ve çok şükür şuan daha iyiyiz(benim arada olan ağlama nöbetlerimi saymazsak tabi). Durumunu tahmin edebiliyorum. İkinizin de sinirleri yıprandı ve evde en ufak şeyden sorun çıkıyor. Tavsiyem; kendin deneyip yapamadıysan Dr arayışına gir artık bı yerden başla derim. Hatta birlikte başlayalım. Tahmini iki aylık maaşın gidecek, gitsin çok mu önemli! Yeterki hallolsun ve bir evlilik kurtulsunArkadaşlar selamın aleyküm ben vajinusmus hastasıyım 2 yıllık evliyim ve eşim sayesinde herkes birlikte olamadığımızı biliyor kayın validem sürekli oğlumun yatağına giremedi karısı olamadı parmağında oynatıyo gibi cümleler söylüyo eşimde sabır etti ama bu süre zarfın çok kavga ettik ve şuan boşanma aşamasındayız eşim cimri ve bir kaç kez para sakladığını gördüm çalıştışım halde verdiği 100₺ nin hesabını yapıyo benim ne yapmam gerek