Vajinismus değilmişim ama..

Bu kadar neden kendinizi kasiyorsunuz? Karşınızdaki eşiniz sevdiğiniz adam onunla yakinlasmak istemiyor musunuz yani duygusal olarak biseyler mi eksik yoksa? Vajinismus konusunu biraz saçma buluyorum geçmişte bi taciz cinsel tramva vs olmadikca

Bu kadar uzak bir yaklaşımda bulundugunuza göre sanırım sizin başınıza gelmedi,dilerim gelmesin de..Fakat bu karşınızdakine sevgi bağıyla ölçülebilir bir durum değil tamamen bedeninizle beyninizle alakalı Anlam veremediğiniz bir durum ve öyle zor ki hissettirdikleri.Diyorum ya dilerim kimsenin başına gelmez! gelen de çaresini tez zamanda bulur inşallah

Doktor kafasına göre nasıl vajinismus değilsin diyor anlamıyorum. Vajinismus o bölgedeki kasların istemsiz kasılması. Sen ne kadar istersen iste beraber olmayı, tahrik ol fark etmez. Oradaki kaslar kasılıyor ve giriş mümkün olmuyor. Korkmakla da ilgisi yok pek. Bir arkadaşım yaşadı 1 yıla yakın sürdü neredeyse. Her yolu denedi. En sonunda cinsel terapi merkezine gitti. Tedavi gördü. Geçiti egzersizleri falan oluyor bildiğim kadarıyla. Ondan sonra yendi. Bence iyice araştırın ve uzman yardımı alın. Her doktor bu işten anlamaz çünkü.
Yukarıda da yazdığım gibi. Bu korkmak ve kendini kasmakla ilgili değil. İstemsiz kasılıyor oradaki kaslar. Tecavüz bile mümkün olmuyor hatta o kadar güçlü kasılıyor. Kişinin istemesi yeterli değil.

Yaşamadığınız bisey hakkında yorum ypamazsiniz. Bu bir hastalık kimse bilerek yapmıyor . Çoğu kadın evlendiği gece anlıyor bunu.Kimse bunu yasamak istemez keyfi bir durum değil yorum yapmayın boş boş.Sizin bu cevabınız saçma olan

Canm ben tek basima cok seyler denedim ama olmadi yani basaramadim daha sonra klinige gitmeye karar verdim ve esra hanim beni bu sorundan 3 gunde cozdu allah razi olsun ondan
Yanı kliniktede zaten egzersiz veriyorlarmış onuda yapmak istemiyorum o nedenle esli yenmeye calisacgim :)

En kısa zamanda internetten dilatör seti ve su bazlı kayganlaştırıcı almanızı tavsiye ederim. Ben onlar sayesinde 2 gunde kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…