- 16 Aralık 2019
- 20.218
- 80.467
- 31
-
- Konu Sahibi Lualsahutug
Yani penis sokulunca sağlıklı da minnoş parmak mı ıyyy olduVajinaya parmak sokmak nedir ya ne igrenc ve itici bisey ve ne sağlıksız bisey iyyy
Baticonlu ılık suya oturun gün içinde sık sık disardaysa iyice kurula Fito krem sür tahrislere falan iyi geliyor birgunde toparlıyor bende mantardan kasindigim dönemler oluyor bazen çok sert kasiyinca kanıyor böyle yapıyorum birgunde geçiyor tabi doktora da gidersen daha iyi olurVajinada yırtık derken dudak kısmının alt tarafı kusura bakmayın ama delik içi değil dış tarafta delik kısmının tam yani
Var mesela o parmalarla nede güzel karisin saclarini oksar sever yuzunu gozleriniNereye soksun peki var mı ozellikle bir tercihin
Ben sadece kendi fikrimi söylemek istiyorum bir erkegin elleri önce esinin saclarinj oksamaya yakışır...o eller önce eşinin yüzünü sevmeye yakisir bu benim fikrimYani penis sokulunca sağlıklı da minnoş parmak mı ıyyy olduseks oyuncakları heleee bu durumda siz şok
Parmakların her tarafa sokulması bence normal ama yine de siz bilirsiniz bence bi deneyin oooo yeaaahh
Ben sadece kendi fikrimi söylemek istiyorum bir erkegin elleri önce esinin saclarinj oksamaya yakışır...o eller önce eşinin yüzünü sevmeye yakisir bu benimYani penis sokulunca sağlıklı da minnoş parmak mı ıyyy olduseks oyuncakları heleee bu durumda siz şok
Parmakların her tarafa sokulması bence normal ama yine de siz bilirsiniz bence bi deneyin oooo yeaaahh
Tamam önce yüzünü saçını seviyor zaten.Ben sadece kendi fikrimi söylemek istiyorum bir erkegin elleri önce esinin saclarinj oksamaya yakışır...o eller önce eşinin yüzünü sevmeye yakisir bu benim fikrim
Ben kuran kursu hocasiyim meslegim geregi bazi seyleri sizlere söylemekle mükellefim amacim sizi incitmek yada kirmak degil haddim de degil herkesin ozel hayatina yorum yapmak ama sunu hatırlatmak istedim sana ve burdaki butun mumin hanim kardeslerime ablalarima peygamberimizin hanimi hz.Aise annemiz diyor ki esler birbirinin mahrem olan böylesine bile bakmamalidir diyor bizler ise fantazilerimiz sacma sapan hareketlerimiz ve dile kolayca getirdiginiz sex konusunu ön plana atip sen ne anlarsin seksten diyen toplum olmusuz bayan olup 4 cocuk annesi evli oldugum halde utaniyorum bazen tiskiniyorum burda yazan yorumlardan flan....yok penis agza alinir mi zevk verir spermler yutulmaz flan bunlar nasil cumleler nasil kolay soyleniyo ne kadar siradan soyleniyo ...insan rabbim dedigi o uzva nasil alir yakistirir o seyi hepimiz insaniz hepimiz kusurluyuz kimse 4 4luk degil...ama lutfen azicik kendimize gelelim silkelenelim...ask sevgi tutku nedir biliyo musumuz....peygamberimizin esine kordugum gibi seviyorum demesidir...ask sevgi nedir biliyo musunuz esi bardaktan su icti diye ayni yerden hz.aisenin agzinin degdiyi yerden su icen peygamberimiz demektir cinsel münasebette tovbe estağfurullah parmak sokmak yalamak degildi onlarin fantazileri üstlerine carsaf ortup birbirlerinjn edep bolgesine bile bakmamakti ornek alınacak bir cinsel münasebet...Tamam önce yüzünü saçını seviyor zaten.
Ha deyince parmağını kadının özel bolgesine hurraaa diye sokmuyor ya
Banlanmak istemiyorum. Sadece şunu belirtmek isterim ki kimseye bişey söylemekle mükellef falan değilsiniz. Bilgi çağındayız. Bir tık!Ben kuran kursu hocasiyim meslegim geregi bazi seyleri sizlere söylemekle mükellefim amacim sizi incitmek yada kirmak degil haddim de degil herkesin ozel hayatina yorum yapmak ama sunu hatırlatmak istedim sana ve burdaki butun mumin hanim kardeslerime ablalarima peygamberimizin hanimi hz.Aise annemiz diyor ki esler birbirinin mahrem olan böylesine bile bakmamalidir diyor bizler ise fantazilerimiz sacma sapan hareketlerimiz ve dile kolayca getirdiginiz sex konusunu ön plana atip sen ne anlarsin seksten diyen toplum olmusuz bayan olup 4 cocuk annesi evli oldugum halde utaniyorum bazen tiskiniyorum burda yazan yorumlardan flan....yok penis agza alinir mi zevk verir spermler yutulmaz flan bunlar nasil cumleler nasil kolay soyleniyo ne kadar siradan soyleniyo ...insan rabbim dedigi o uzva nasil alir yakistirir o seyi hepimiz insaniz hepimiz kusurluyuz kimse 4 4luk degil...ama lutfen azicik kendimize gelelim silkelenelim...ask sevgi tutku nedir biliyo musumuz....peygamberimizin esine kordugum gibi seviyorum demesidir...ask sevgi nedir biliyo musunuz esi bardaktan su icti diye ayni yerden hz.aisenin agzinin degdiyi yerden su icen peygamberimiz demektir cinsel münasebette tovbe estağfurullah parmak sokmak yalamak degildi onlarin fantazileri üstlerine carsaf ortup birbirlerinjn edep bolgesine bile bakmamakti ornek alınacak bir cinsel münasebet...
Vajinaya parmak sokmak nedir ya ne igrenc ve itici bisey ve ne sağlıksız bisey iyyy
Normal değil mi oİnsan özler tamam da parmaklamak nedir oldu olacak ayağını soksaydı tövbe est.
Madem bu kadar ahlaklısın, niye burdaki cinsellik bölümündeki ahlaksız konuları okuyorsun?Ben kuran kursu hocasiyim meslegim geregi bazi seyleri sizlere söylemekle mükellefim amacim sizi incitmek yada kirmak degil haddim de degil herkesin ozel hayatina yorum yapmak ama sunu hatırlatmak istedim sana ve burdaki butun mumin hanim kardeslerime ablalarima peygamberimizin hanimi hz.Aise annemiz diyor ki esler birbirinin mahrem olan böylesine bile bakmamalidir diyor bizler ise fantazilerimiz sacma sapan hareketlerimiz ve dile kolayca getirdiginiz sex konusunu ön plana atip sen ne anlarsin seksten diyen toplum olmusuz bayan olup 4 cocuk annesi evli oldugum halde utaniyorum bazen tiskiniyorum burda yazan yorumlardan flan....yok penis agza alinir mi zevk verir spermler yutulmaz flan bunlar nasil cumleler nasil kolay soyleniyo ne kadar siradan soyleniyo ...insan rabbim dedigi o uzva nasil alir yakistirir o seyi hepimiz insaniz hepimiz kusurluyuz kimse 4 4luk degil...ama lutfen azicik kendimize gelelim silkelenelim...ask sevgi tutku nedir biliyo musumuz....peygamberimizin esine kordugum gibi seviyorum demesidir...ask sevgi nedir biliyo musunuz esi bardaktan su icti diye ayni yerden hz.aisenin agzinin degdiyi yerden su icen peygamberimiz demektir cinsel münasebette tovbe estağfurullah parmak sokmak yalamak degildi onlarin fantazileri üstlerine carsaf ortup birbirlerinjn edep bolgesine bile bakmamakti ornek alınacak bir cinsel münasebet...
6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip birden fazla eş almak normal ve ahlaklıca bir davranış ama değil miBen kuran kursu hocasiyim meslegim geregi bazi seyleri sizlere söylemekle mükellefim amacim sizi incitmek yada kirmak degil haddim de degil herkesin ozel hayatina yorum yapmak ama sunu hatırlatmak istedim sana ve burdaki butun mumin hanim kardeslerime ablalarima peygamberimizin hanimi hz.Aise annemiz diyor ki esler birbirinin mahrem olan böylesine bile bakmamalidir diyor bizler ise fantazilerimiz sacma sapan hareketlerimiz ve dile kolayca getirdiginiz sex konusunu ön plana atip sen ne anlarsin seksten diyen toplum olmusuz bayan olup 4 cocuk annesi evli oldugum halde utaniyorum bazen tiskiniyorum burda yazan yorumlardan flan....yok penis agza alinir mi zevk verir spermler yutulmaz flan bunlar nasil cumleler nasil kolay soyleniyo ne kadar siradan soyleniyo ...insan rabbim dedigi o uzva nasil alir yakistirir o seyi hepimiz insaniz hepimiz kusurluyuz kimse 4 4luk degil...ama lutfen azicik kendimize gelelim silkelenelim...ask sevgi tutku nedir biliyo musumuz....peygamberimizin esine kordugum gibi seviyorum demesidir...ask sevgi nedir biliyo musunuz esi bardaktan su icti diye ayni yerden hz.aisenin agzinin degdiyi yerden su icen peygamberimiz demektir cinsel münasebette tovbe estağfurullah parmak sokmak yalamak degildi onlarin fantazileri üstlerine carsaf ortup birbirlerinjn edep bolgesine bile bakmamakti ornek alınacak bir cinsel münasebet...
Sen musluman değilsin sanirim eger musluman olsaydin peygamberin Muhammed sav la alakali bazi seyleri dogru bilirdin 6 yasinda bir çocuğa el süremicek kadar şereflidir benim peygamberim...yanlis biliyosunuz hanimefendi...kendine gel6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip birden fazla eş almak normal ve ahlaklıca bir davranış ama değil mi
Evet Müslüman değilim.Sen musluman değilsin sanirim eger musluman olsaydin peygamberin Muhammed sav la alakali bazi seyleri dogru bilirdin 6 yasinda bir çocuğa el süremicek kadar şereflidir benim peygamberim...yanlis biliyosunuz hanimefendi...kendine gel
Sen musluman değilsin sanirim eger musluman olsaydin peygamberin Muhammed sav la alakali bazi seyleri dogru bilirdin 6 yasinda bir çocuğa el süremicek kadar şereflidir benim peygamberim...yanlis biliyosunuz hanimefendi...kendine gel
Birden fazla es almasinin sebebide kimsesiz kadinlara sahip cikmakti...uçkuru icin degil...kimsesiz kadinlari nikahina aldi cunku kimse tecavuz edipte sokaklarda erkeklerin oyuncagi olmasın diye birazcik edep6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip birden fazla eş almak normal ve ahlaklıca bir davranış ama değil mi
16 yasinda evlenmis 9 yasinda degil sizi ayiplamiyorum ve dislamiyorum cunku ben muslumanim...aramizdaki fark bariz belli rabbim dogru yola cevirsin seni rabbim hidayet versin kardesimEvet Müslüman değilim.
Ama haklısın 3 yıl bekleyip öyle el sürmüş. 9 yaş çok normal ya
Ayrıca bu saatte ayakta ne işin var mümine hanım, yat uyu.
Az önce millet parmak kullanıyor diye ayıpladın ya16 yasinda evlenmis 9 yasinda degil sizi ayiplamiyorum ve dislamiyorum cunku ben muslumanim...aramizdaki fark bariz belli rabbim dogru yola cevirsin seni rabbim hidayet versin kardesim
Kucuk bebeğim var dogum yaptim onu emziriyorum biliyo musun bebegimin adi muhammed musabEvet Müslüman değilim.
Ama haklısın 3 yıl beklemiş sanırsam.
Ayrıca bu saatte ayakta ne işin var mümine hanım, yat uyu.
Cok mu uzduler seni cok mu canini yaktilar neden boylesin...boyle alayci alayci neden konusuyosun...bazi gulumsemelerin ardinda gecmisten acilan yaralar gelirKucuk bebeğim var dogum yaptim onu emziriyorum biliyo musun bebegimin adi muhammed musab