Vajinami kestim

Vajinaya parmak sokmak nedir ya ne igrenc ve itici bisey ve ne sağlıksız bisey iyyy
Yani penis sokulunca sağlıklı da minnoş parmak mı ıyyy oldu seks oyuncakları heleee bu durumda siz şok
Parmakların her tarafa sokulması bence normal ama yine de siz bilirsiniz bence bi deneyin oooo yeaaahh

Vajinada yırtık derken dudak kısmının alt tarafı kusura bakmayın ama delik içi değil dış tarafta delik kısmının tam yani
Baticonlu ılık suya oturun gün içinde sık sık disardaysa iyice kurula Fito krem sür tahrislere falan iyi geliyor birgunde toparlıyor bende mantardan kasindigim dönemler oluyor bazen çok sert kasiyinca kanıyor böyle yapıyorum birgunde geçiyor tabi doktora da gidersen daha iyi olur

Yani penis sokulunca sağlıklı da minnoş parmak mı ıyyy oldu seks oyuncakları heleee bu durumda siz şok
Parmakların her tarafa sokulması bence normal ama yine de siz bilirsiniz bence bi deneyin oooo yeaaahh
Ben sadece kendi fikrimi söylemek istiyorum bir erkegin elleri önce esinin saclarinj oksamaya yakışır...o eller önce eşinin yüzünü sevmeye yakisir bu benim fikrim

Ben sadece kendi fikrimi söylemek istiyorum bir erkegin elleri önce esinin saclarinj oksamaya yakışır...o eller önce eşinin yüzünü sevmeye yakisir bu benim

Ben sadece kendi fikrimi söylemek istiyorum bir erkegin elleri önce esinin saclarinj oksamaya yakışır...o eller önce eşinin yüzünü sevmeye yakisir bu benim fikrim
Tamam önce yüzünü saçını seviyor zaten.
Ha deyince parmağını kadının özel bolgesine hurraaa diye sokmuyor ya

Tamam önce yüzünü saçını seviyor zaten.
Ha deyince parmağını kadının özel bolgesine hurraaa diye sokmuyor ya
Ben kuran kursu hocasiyim meslegim geregi bazi seyleri sizlere söylemekle mükellefim amacim sizi incitmek yada kirmak degil haddim de degil herkesin ozel hayatina yorum yapmak ama sunu hatırlatmak istedim sana ve burdaki butun mumin hanim kardeslerime ablalarima peygamberimizin hanimi hz.Aise annemiz diyor ki esler birbirinin mahrem olan böylesine bile bakmamalidir diyor bizler ise fantazilerimiz sacma sapan hareketlerimiz ve dile kolayca getirdiginiz sex konusunu ön plana atip sen ne anlarsin seksten diyen toplum olmusuz bayan olup 4 cocuk annesi evli oldugum halde utaniyorum bazen tiskiniyorum burda yazan yorumlardan flan....yok penis agza alinir mi zevk verir spermler yutulmaz flan bunlar nasil cumleler nasil kolay soyleniyo ne kadar siradan soyleniyo ...insan rabbim dedigi o uzva nasil alir yakistirir o seyi hepimiz insaniz hepimiz kusurluyuz kimse 4 4luk degil...ama lutfen azicik kendimize gelelim silkelenelim...ask sevgi tutku nedir biliyo musumuz....peygamberimizin esine kordugum gibi seviyorum demesidir...ask sevgi nedir biliyo musunuz esi bardaktan su icti diye ayni yerden hz.aisenin agzinin degdiyi yerden su icen peygamberimiz demektir cinsel münasebette tovbe estağfurullah parmak sokmak yalamak degildi onlarin fantazileri üstlerine carsaf ortup birbirlerinjn edep bolgesine bile bakmamakti ornek alınacak bir cinsel münasebet...

Banlanmak istemiyorum. Sadece şunu belirtmek isterim ki kimseye bişey söylemekle mükellef falan değilsiniz. Bilgi çağındayız. Bir tık!

Peygamberin eşine duyduğu gibi bir aşkı da şahsen ben istemez kabullenemezdim çokça eşi onun bir kaç katı da cariyesi vs var.

Konu sahibi doktora gitmeye çok utanıyorsanız batikon gazlı bez iş görür sık sık da yıkar havalandırırsnız. Çok da doktora gitmeye gerek bişey gibi gelmedi bana. Sasece oluk oluk kan demeniz kafa karıştırıcı. Kanama durdu mu?

Madem bu kadar ahlaklısın, niye burdaki cinsellik bölümündeki ahlaksız konuları okuyorsun?

6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip birden fazla eş almak normal ve ahlaklıca bir davranış ama değil mi

6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip birden fazla eş almak normal ve ahlaklıca bir davranış ama değil mi
Sen musluman değilsin sanirim eger musluman olsaydin peygamberin Muhammed sav la alakali bazi seyleri dogru bilirdin 6 yasinda bir çocuğa el süremicek kadar şereflidir benim peygamberim...yanlis biliyosunuz hanimefendi...kendine gel

Sen musluman değilsin sanirim eger musluman olsaydin peygamberin Muhammed sav la alakali bazi seyleri dogru bilirdin 6 yasinda bir çocuğa el süremicek kadar şereflidir benim peygamberim...yanlis biliyosunuz hanimefendi...kendine gel
Evet Müslüman değilim.

Ama haklısın 3 yıl beklemiş sanırsam.

Ayrıca bu saatte ayakta ne işin var mümine hanım, yat uyu.

Birden fazla es almasinin sebebide kimsesiz kadinlara sahip cikmakti...uçkuru icin degil...kimsesiz kadinlari nikahina aldi cunku kimse tecavuz edipte sokaklarda erkeklerin oyuncagi olmasın diye birazcik edep

Evet Müslüman değilim.

Ama haklısın 3 yıl bekleyip öyle el sürmüş. 9 yaş çok normal ya

Ayrıca bu saatte ayakta ne işin var mümine hanım, yat uyu.
16 yasinda evlenmis 9 yasinda degil sizi ayiplamiyorum ve dislamiyorum cunku ben muslumanim...aramizdaki fark bariz belli rabbim dogru yola cevirsin seni rabbim hidayet versin kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…