- 17 Temmuz 2021
- 6.676
- 21.703
-
- Konu Sahibi Lualsahutug
İşte burda dilin kemiği yok ya bilirsiniz :)Olabilir. Kendi ilişki durumunuzla kıyas yapmadan yorum yapmanız daha mantıklı olur, yukarıda bir üye de iğrenç sağlıksız diye yazıp durmuş, kadın bunu mu sordu sanki :))
Galiba sadece çocuk yapmak için eşi bir iki gir çık yapıyor, hiç orgazm da olmamıştır eminim.Ben sikici bile oldugunu sanmiyorum
Ya abi ne iş yaptığını ne sıklıkla gelebildiğini bilmeden ne saçma bu yorumlar ya .. evet seks için gelmiştir sizeneİzne s...şmek için mi gelmiş?
14 yıllık evlilik bir de, bravo valla adama.
Ya abi ne iş yaptığını ne sıklıkla gelebildiğini bilmeden ne saçma bu yorumlar ya .. evet seks için gelmiştir sizene
Geyik yapıyorum, yargılamıyorum ki. Sen niye üzerine alınıyorsun?Ya abi ne iş yaptığını ne sıklıkla gelebildiğini bilmeden ne saçma bu yorumlar ya .. evet seks için gelmiştir sizene
ZerreŞu yenilebilir külot iyice bir yaygınlaşsın da gör sen buraları. Konu başlıkları,kocam kukumu yedi mememi yedi şeklinde olur. Tövbe estağfurullah.
Sağlıklı ne yapıyoruz ki? Öpüşmek bile sıkıntı, ne işi var adamın dilinin ağzımızın içinde.Vajinaya parmak sokmak nedir ya ne igrenc ve itici bisey ve ne sağlıksız bisey iyyy
Açılıyor yavaş yavaş shdhdkf
Muhattabım siz misiniz ? Ya da avukatımı hayretsinizİyide birine sizene derken sende baskasinin isine karışmis oluyorsun farkindamisin konu sahibi üstünde bile durmamis da size ne olduki bu kadar kizdiniz
Ne alaka şimdi? Kim övdü kendi seks hayatını. Seksle ne alıp veremediğiniz varNerde monoton bi seks hayatı görse hemen kendi seks hayatını övmeye başlayan üyeler hiç bitmeyecek sanırım 13 yıldır burdayım hep rastlamışımdır
Neden üzerinize alındınız kiNe alaka şimdi? Kim övdü kendi seks hayatını. Seksle ne alıp veremediğiniz var
Üzerime alınmadım. Konuda böyle bir şey yokken durduk yere söylemeniz tuhafNeden üzerinize alındınız ki
İnsan neyi çok övüyorsa o konuda bi yarası vardır ben ortaya söyledim beğenen alır gider
Kimse bir şeyi övmedi, vajinaya parmak sokulur mu ıyy iğrenç ve sağlıksız diyene cevap verdik sadece. Vajinaya bal gibi de parmak sokulur çok zevklidir parmaklanmak dedik sanki...Neden üzerinize alındınız ki
İnsan neyi çok övüyorsa o konuda bi yarası vardır ben ortaya söyledim beğenen alır gider
Parmakladigina emin misiniz ?Kızlar Bi sorum olacak ilk defa başıma geldi 14 yıllık evliyim birliktelik sırasında eşim parmağını soktu vajinama neyse bisi yoktu sonra birliktelik başlayınca Bi anda kan fişkirdi baya Bi kan oldu heryer çok geldi sonra Bi baktık vajina giriş yerinin üst kısmı yırtılmış baş parmak uzunluğunda birazda derin gibi sadece sizlama yapiyor doktora gitmeye gerek varmi utanıyorum gitmeye
Muhattabım siz misiniz ? Ya da avukatımı hayretsiniz
Anladım, yırtık değil kesik öyleyse ve rahat oldugunuza göre de dikişlik bir olayı yok saniyorum ki. Doktora bi gitseydiniz iyi olurdu en azından yaranız için bir ilaç fln yazardı ama gitmeyeceksiniz anladigim kadariyla. Dedigim gibi peçete fln koymayın mikrop kaparsiniz. Eczaneden sargi bezi ve batikon alarak tuvalet sonrası temizliginizi o şekilde yapın hiç değilse.Vajinada yırtık derken dudak kısmının alt tarafı kusura bakmayın ama delik içi değil dış tarafta delik kısmının tam yani
HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHİsinize gelmeyen yorumu duyunca pek hosnut olmadiniz sanırım ayrica ayni soruyu bende size sorayim konu sahibinin avukati sizmisiniz sizde hayretsinizzzz
Ayyhhh betimlemelerKızlar Bi sorum olacak ilk defa başıma geldi 14 yıllık evliyim birliktelik sırasında eşim parmağını soktu vajinama neyse bisi yoktu sonra birliktelik başlayınca Bi anda kan fişkirdi baya Bi kan oldu heryer çok geldi sonra Bi baktık vajina giriş yerinin üst kısmı yırtılmış baş parmak uzunluğunda birazda derin gibi sadece sizlama yapiyor doktora gitmeye gerek varmi utanıyorum gitmeye