Vajinami kestim

Olabilir. Kendi ilişki durumunuzla kıyas yapmadan yorum yapmanız daha mantıklı olur, yukarıda bir üye de iğrenç sağlıksız diye yazıp durmuş, kadın bunu mu sordu sanki :))
İşte burda dilin kemiği yok ya bilirsiniz :)
O halde konu sahibi vajinam yırtıldı napayım diye sormuş
Cevabım; eşiniz tırnaklarını kesip iki de dikiş atsın gidene kadar öyle devam edin :) mi olmalıydı

Ya abi ne iş yaptığını ne sıklıkla gelebildiğini bilmeden ne saçma bu yorumlar ya .. evet seks için gelmiştir sizene

İyide birine sizene derken sende baskasinin isine karışmis oluyorsun farkindamisin konu sahibi üstünde bile durmamis da size ne olduki bu kadar kizdiniz

Nerde monoton bi seks hayatı görse hemen kendi seks hayatını övmeye başlayan üyeler hiç bitmeyecek sanırım 13 yıldır burdayım hep rastlamışımdır
Ne alaka şimdi? Kim övdü kendi seks hayatını. Seksle ne alıp veremediğiniz var

Neden üzerinize alındınız ki
İnsan neyi çok övüyorsa o konuda bi yarası vardır ben ortaya söyledim beğenen alır gider
Kimse bir şeyi övmedi, vajinaya parmak sokulur mu ıyy iğrenç ve sağlıksız diyene cevap verdik sadece. Vajinaya bal gibi de parmak sokulur çok zevklidir parmaklanmak dedik sanki...

Parmakladigina emin misiniz ?
Bıçaklamış gibi duruyor olay daha çok

kusura bakmayın biraz güldüm, eşinizin tırnakları bıçak mı yahu
bir doktora gidin utanmaniza gerek yok enfeksiyon kapabilirsiniz. eşiniz de bundan sonra elinin hijyenine,bıçak- ay pardon tırnaklarının uzunluğuna dikkat etsin geçmiş olsun şimdiden

Vajinada yırtık derken dudak kısmının alt tarafı kusura bakmayın ama delik içi değil dış tarafta delik kısmının tam yani
Anladım, yırtık değil kesik öyleyse ve rahat oldugunuza göre de dikişlik bir olayı yok saniyorum ki. Doktora bi gitseydiniz iyi olurdu en azından yaranız için bir ilaç fln yazardı ama gitmeyeceksiniz anladigim kadariyla. Dedigim gibi peçete fln koymayın mikrop kaparsiniz. Eczaneden sargi bezi ve batikon alarak tuvalet sonrası temizliginizi o şekilde yapın hiç değilse.

Ayyhhh betimlemeler hayal ederken resmen benim de yırtıldı acılar içindeyimcok gecmıs olsun cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…