Vajinami kestim

Ben kuran kursu hocasiyim meslegim geregi bazi seyleri sizlere söylemekle mükellefim amacim sizi incitmek yada kirmak degil haddim de degil herkesin ozel hayatina yorum yapmak ama sunu hatırlatmak istedim sana ve burdaki butun mumin hanim kardeslerime ablalarima peygamberimizin hanimi hz.Aise annemiz diyor ki esler birbirinin mahrem olan böylesine bile bakmamalidir diyor bizler ise fantazilerimiz sacma sapan hareketlerimiz ve dile kolayca getirdiginiz sex konusunu ön plana atip sen ne anlarsin seksten diyen toplum olmusuz bayan olup 4 cocuk annesi evli oldugum halde utaniyorum bazen tiskiniyorum burda yazan yorumlardan flan....yok penis agza alinir mi zevk verir spermler yutulmaz flan bunlar nasil cumleler nasil kolay soyleniyo ne kadar siradan soyleniyo ...insan rabbim dedigi o uzva nasil alir yakistirir o seyi hepimiz insaniz hepimiz kusurluyuz kimse 4 4luk degil...ama lutfen azicik kendimize gelelim silkelenelim...ask sevgi tutku nedir biliyo musumuz....peygamberimizin esine kordugum gibi seviyorum demesidir...ask sevgi nedir biliyo musunuz esi bardaktan su icti diye ayni yerden hz.aisenin agzinin degdiyi yerden su icen peygamberimiz demektir cinsel münasebette tovbe estağfurullah parmak sokmak yalamak degildi onlarin fantazileri üstlerine carsaf ortup birbirlerinjn edep bolgesine bile bakmamakti ornek alınacak bir cinsel münasebet...
Of siz ne saçmalıyorsunuz ya? Bahsettiğiniz bütün bilgiler uydurma ilk önce gidip doğru düzgün araştırma yapın kuran kursu hocasi olunca ahkam kesme hakkı doğmuyor sadece ezberle olsaydı o işler! Siz de belli ki bir şeylerin eksikliğini çekiyorsunuz ki buradasınız. Önce gidip eşler arasındaki sınırların ne olduğunu araştırın ama bu sefer gerçek kaynaklardan, kulaktan duyma sizin gibi oranın buranın hocalarından değil!

Sen dinini araştıran bir müslüman olsaydın onca saydığın örtü, birbininin vücuduna bakmama gibi uyduruktan bilgilere inanmazdın. Ama cinsellik senin için igrenilesi bir şey olduğu için bu bilgilere inanmak cazip geliyor değil mi? Eşine hiçbir zevk duymadan kölelik yapmak mı dindeki cinselliğin yeri?

X