Vajinami kestim

Hanımlar konu sahibinden çok sizlere şaşırdım vajinaya neden parmak sokulmasın ya, en basitinden g noktasını uyarmak için yapılabilir. Nasıl sevişiyor buna şaşırıp yadırgayanlar çok merak ettim.

Konu sahibi doktora gitsen iyi olur ama gitmemekte kararlıysan antibiyotik krem sür, sık sık pansuman yap ve hava alabileceği şekilde giyin, mümkünse elbise giyip iç çamaşırı giyme

Son düzenleme:
Şu yenilebilir külot iyice bir yaygınlaşsın da gör sen buraları. Konu başlıkları,kocam kukumu yedi mememi yedi şeklinde olur. Tövbe estağfurullah.
Ay yok o türkiyede yaygınlaşamaz bence, benim eve hayatta giremez mesela ki ben relaks tiplerdenim

Kocaları kendi işini görüp sirtini dönüp yattıkları için bilmiyorlar yazık

Yırtılmamıştır o çizilmiştir. Ama ıslak bir bölge olduğu icin diğer yerlere göre daha zor iyileşiyor.

Bu arada parmağa takanlar neden taktı anlamadim. Nesi tuhaf bunun

Çok kan geldi filan demiş ya ben anlamadım adet mi oldu da karistirdi nedir .
niye o kadar kanasın bir tırnakla
halen onu anlamaya çalışıyorum
Başparmak uzunluğunda ve derin de sayılır demiş, kanar tabi ama atardamara gelmiş olamaz, o kadar da derin kesilmemiştir. Yani umarım

Ne erkekler var yahu demeden geçemedim. Geçmiş olsun, mutlaka doktora görünün. Bulunduğunuz şehirde kadın doğum hastanesi varsa başvurabilirsiniz. Kanama devam ediyor mu ?

Doktora gitmeye gerek var çünkü enfeksiyon kaparsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…