- 23 Aralık 2012
- 7.185
- 47.426
-
- Konu Sahibi Lualsahutug
Olur arada öyle şeyler ya parmak felan güzel şeylerİnsan özler tamam da parmaklamak nedir oldu olacak ayağını soksaydı tövbe est.
Nereye soksun peki var mı ozellikle bir tercihinVajinaya parmak sokmak nedir ya ne igrenc ve itici bisey ve ne sağlıksız bisey iyyy
Kimse bir şeyi övmedi, vajinaya parmak sokulur mu ıyy iğrenç ve sağlıksız diyene cevap verdik sadece. Vajinaya bal gibi de
Ama evet sokulurparmak sokulur çok zevklidir parmaklanmak dedik sanki...
Ay yok o türkiyede yaygınlaşamaz bence, benim eve hayatta giremez mesela ki ben relaks tiplerdenimŞu yenilebilir külot iyice bir yaygınlaşsın da gör sen buraları. Konu başlıkları,kocam kukumu yedi mememi yedi şeklinde olur. Tövbe estağfurullah.
Kocaları kendi işini görüp sirtini dönüp yattıkları için bilmiyorlar yazıkHanımlar konu sahibinden çok sizlere şaşırdım vajinaya neden parmak sokulmasın ya, en basitinden g noktasını uyarmak için yapılabilir. Nasıl sevişiyor buna şaşırıp yadırgayanlar çok merak ettim.
Konu sahibi doktora gitsen iyi olur ama gitmemekte kararlıysan antibiyotik krem sür, sık sık pansuman yap ve hava alabileceği şekilde giyin, mümkünse elbise giyip iç çamaşırı giyme
Ben ayıp olur, laf ederler diye övmüyorum ama evet.Ama evet sokulur
Çok da zevklidir
Laf edecek bişey bulurlar yine onlar merak etmeBen ayıp olur, laf ederler diye övmüyorum ama evet.
Buldular zaten övmediğimiz haldeLaf edecek bişey bulurlar yine onlar merak etmecanları sklyor çünkü
Öyle oluk oluk kanamiyodur ayParmak sokmak çok iyi bu arada.
Tırnağı yırtmıştır kanama devam ederse doktora gidebilirsiniz.
Öyle olsa zaten gece vakti koşarlardı doktora buraya konu açacak fırsat olmazdıÖyle oluk oluk kanamiyodur ay
Ne bu trafik kazası mi
Çok kan geldi filan demiş ya ben anlamadım adet mi oldu da karistirdi nedir .Öyle olsa zaten gece vakti koşarlardı doktora buraya konu açacak fırsat olmazdı
Başparmak uzunluğunda ve derin de sayılır demiş, kanar tabi ama atardamara gelmiş olamaz, o kadar da derin kesilmemiştir. Yani umarımÇok kan geldi filan demiş ya ben anlamadım adet mi oldu da karistirdi nedir .
niye o kadar kanasın bir tırnakla
halen onu anlamaya çalışıyorum
Başparmak uzunluğunda ve derin de sayılır demiş, kanar tabi ama atardamara gelmiş olamaz, o kadar da derin kesilmemiştir. Yani umarım
Ay ne bileyim, kağıt denilen şeyi de ciddiye almıyoruz ama kesti mi inletiyor. Kadın yalan söyleyecek değil ya, cinsel oyuncaklardan da öyle zarar verecek bir şey bilmiyorum benSoyle bı üst derisi kalkmıştır bence
Sence derinlik olabilir mi tırnak ile ?
Doktora gitmeye gerek var çünkü enfeksiyon kaparsnzKızlar Bi sorum olacak ilk defa başıma geldi 14 yıllık evliyim birliktelik sırasında eşim parmağını soktu vajinama neyse bisi yoktu sonra birliktelik başlayınca Bi anda kan fişkirdi baya Bi kan oldu heryer çok geldi sonra Bi baktık vajina giriş yerinin üst kısmı yırtılmış baş parmak uzunluğunda birazda derin gibi sadece sizlama yapiyor doktora gitmeye gerek varmi utanıyorum gitmeye