Vajinami kestim

Evet Müslüman değilim.

Ama haklısın 3 yıl beklemiş sanırsam.

Ayrıca bu saatte ayakta ne işin var mümine hanım, yat uyu.
Musluman degilim dedin ya hani
Aynanin karsisina gec bak bakalim guzel kardesim benim yuzune gozlerine kaslarina burnuna agzina rabbim ne güzel eksiksiz noksansiz yaratmis seni gozlerin goruyo kulaklarin isitiyo burnun koku aliyo oyle degil mi butun benliginle bak o aynaya rabbimi gor seni bir hicten meydana getirip yaradan rabbini gor zor bisey degil guzel kardesim emin ol

Hayatinda ne yaşadın da boyle konusuyosun..yaşın kac bilmiyorum ama seni bu hale yasadigin tranvalar getirmis onu anladim
Bi de yazabilse
İkna oldum çok teşekkür ederim. Fakat kulaklarım işitmiyor, işitme engelliyim. (Buna da bak gördün mü allah çarpmış filan dersin şimdi.)

Son düzenleme:
Kız cinsellikle ne işin var,senin vajinan yokmu ,kocan b.lugu yok mu, napak yani niye bakmayalım kocamızın seyine:)) ilk önce git küçük bebeleri kadın gibi giydirmemeyi, 12 yaşındaki çocuğa atlanmamayi, elin karısına kızına davar gibi bakılmaması gerektiğini öğren ve oni öğret

Sen musluman değilsin sanirim eger musluman olsaydin peygamberin Muhammed sav la alakali bazi seyleri dogru bilirdin 6 yasinda bir çocuğa el süremicek kadar şereflidir benim peygamberim...yanlis biliyosunuz hanimefendi...kendine gel
Işine bak söylesin bas git, hz muhammet sav laf eden olmadı, ayrıca sana ne kim müslüman kim değil, türü git pis kalbin de sende kalsın, seni Allah a havale ediyorum, gir az kocanla seviş kendine gel stresini at güzel kardeşim

6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip birden fazla eş almak normal ve ahlaklıca bir davranış ama değil mi

Hanımlar,
sizleri alıntıladım ama uyarı herkese, kimse kimsenin inancını aşağılayamayacağı gibi, kimse kimseyi kendi inancına da davet edemez.
Sitede her dinden her mezhepten kadın var, Yahudi de var, Hıristiyan da var, Ateist ve Deist de var, lütfen herkes birbirinin inancına saygı göstersin, kimse kimsenin dini değerlerine laf etmesin veya dini dayatmada bulunmasın.

Ve rica ediyorum kurallara uyunuz zira kurallar gereği dini içerik yasaktır.

Son düzenleme:
Bu kendini hoca, hafız vb diye tanimlayan kişiler neden naif bir ses tonu ve naif kelimelerle diğer insanları uyarma ihtiyacı duyuyorlar sürekli? Elektrik ve su konusunda dunyanin en duyarlı insanı olabilirim, geçen wc de birisi tutmuş peygamberimiz su tasarrufuna cok önem verirdi dedi durduk yere. Kendisi de torpille işe girmiş bir zat bu arada.

Birşey söyleyince de Allah hideyet versin vb şeyleri tekrarlıyorlar.

Bu arada parmak olayında benim hoşlaşmadığım vajinaya geçirmek
Yoksa klitoris kısmını uyarmak zaten olağan birşey
Bide yırtılınca falan yazmış ya iyice tiksinç geldi

Zevk kısmını düşünmedim hiç, bizim için sıradan olunca garipseyenler garip geldi
Zaten bu olay herkeste aynı olmaz ki ya kimisi yatak odası dışına çıkmaz kimisi balkonda yapar diğeri deer abooo azdınız mı balkon nedir falan
Diğeri der normal biz çatıda da yaptık vs vs herkesin yaşayışı farklıdır tabiki
Bana ıyy dedirten kanıyor dedikten sonra devam etmeyi istemesi konu sahibinin
Yok adamın tırnakları mı uzundu falan
Valla erkeklerin tırnaklarına bakıp uzunca kusucam heralde bundan sonra

Oral seksi dinimiz kişinin rızasına bırakmışken parmak olayı bu kadar ciddiye alınmamalı diye düşünüyorum. Bu kadar yoğun tepki bir parmağa mı yani

Normal ilişkiden zevk alınca parmağa gerek kalmıyor mu yazaydık ne çok parmak seven varmış yahu
Dil, parmak, dudak elbet her yere değecek, sevişmek böyle bir şey, hepsi tahrik amaçlı kullanılır sonra penetrasyona geçilir. bence sevmeyen garip.

Oral seksi dinimiz kişinin rızasına bırakmışken parmak olayı bu kadar ciddiye alınmamalı diye düşünüyorum. Bu kadar yoğun tepki bir parmağa mı yani
Ya bizde öyle insanlar var ki kılı kırk yarmadan müslüman olunmuyor sanıyor. Oral yapmayı böyle sebeplerle uygunsuz bulan insanlar kutsal nesnelere dokunan elleriyle nasıl taharetleniyor, buna neden tiksinerek bakmıyor. Bir ilahiyat mezunu arkadaş bizi dindar olmadan evliya yapmaya çalışıyorlar derdi. Sonuna kadar hak veriyorum. Kul hakkından, dedikodudan, göz zinasından böyle uzak duramıyodur bunlara takan insanlar.

Bayan doktora gidin ama mutlaka gidin

off büyük travma Tabi ki doktora gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…