- Konu Sahibi Lualsahutug
Hayatinda ne yaşadın da boyle konusuyosun..yaşın kac bilmiyorum ama seni bu hale yasadigin tranvalar getirmis onu anladimAz önce millet parmak kullanıyor diye ayıpladın ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayatinda ne yaşadın da boyle konusuyosun..yaşın kac bilmiyorum ama seni bu hale yasadigin tranvalar getirmis onu anladimAz önce millet parmak kullanıyor diye ayıpladın ya
Musluman degilim dedin ya haniEvet Müslüman değilim.
Ama haklısın 3 yıl beklemiş sanırsam.
Ayrıca bu saatte ayakta ne işin var mümine hanım, yat uyu.
Bi de yazabilseHayatinda ne yaşadın da boyle konusuyosun..yaşın kac bilmiyorum ama seni bu hale yasadigin tranvalar getirmis onu anladim
İkna oldum çok teşekkür ederim. Fakat kulaklarım işitmiyor, işitme engelliyim. (Buna da bak gördün mü allah çarpmış filan dersin şimdi.)Musluman degilim dedin ya hani
Aynanin karsisina gec bak bakalim guzel kardesim benim yuzune gozlerine kaslarina burnuna agzina rabbim ne güzel eksiksiz noksansiz yaratmis seni gozlerin goruyo kulaklarin isitiyo burnun koku aliyo oyle degil mi butun benliginle bak o aynaya rabbimi gor seni bir hicten meydana getirip yaradan rabbini gor zor bisey degil guzel kardesim emin ol
Kız cinsellikle ne işin var,senin vajinan yokmu ,kocan b.lugu yok mu, napak yani niye bakmayalım kocamızın seyine:)) ilk önce git küçük bebeleri kadın gibi giydirmemeyi, 12 yaşındaki çocuğa atlanmamayi, elin karısına kızına davar gibi bakılmaması gerektiğini öğren ve oni öğretBen kuran kursu hocasiyim meslegim geregi bazi seyleri sizlere söylemekle mükellefim amacim sizi incitmek yada kirmak degil haddim de degil herkesin ozel hayatina yorum yapmak ama sunu hatırlatmak istedim sana ve burdaki butun mumin hanim kardeslerime ablalarima peygamberimizin hanimi hz.Aise annemiz diyor ki esler birbirinin mahrem olan böylesine bile bakmamalidir diyor bizler ise fantazilerimiz sacma sapan hareketlerimiz ve dile kolayca getirdiginiz sex konusunu ön plana atip sen ne anlarsin seksten diyen toplum olmusuz bayan olup 4 cocuk annesi evli oldugum halde utaniyorum bazen tiskiniyorum burda yazan yorumlardan flan....yok penis agza alinir mi zevk verir spermler yutulmaz flan bunlar nasil cumleler nasil kolay soyleniyo ne kadar siradan soyleniyo ...insan rabbim dedigi o uzva nasil alir yakistirir o seyi hepimiz insaniz hepimiz kusurluyuz kimse 4 4luk degil...ama lutfen azicik kendimize gelelim silkelenelim...ask sevgi tutku nedir biliyo musumuz....peygamberimizin esine kordugum gibi seviyorum demesidir...ask sevgi nedir biliyo musunuz esi bardaktan su icti diye ayni yerden hz.aisenin agzinin degdiyi yerden su icen peygamberimiz demektir cinsel münasebette tovbe estağfurullah parmak sokmak yalamak degildi onlarin fantazileri üstlerine carsaf ortup birbirlerinjn edep bolgesine bile bakmamakti ornek alınacak bir cinsel münasebet...
Işine bak söylesin bas git, hz muhammet sav laf eden olmadı, ayrıca sana ne kim müslüman kim değil, türü git pis kalbin de sende kalsın, seni Allah a havale ediyorum, gir az kocanla seviş kendine gel stresini at güzel kardeşimSen musluman değilsin sanirim eger musluman olsaydin peygamberin Muhammed sav la alakali bazi seyleri dogru bilirdin 6 yasinda bir çocuğa el süremicek kadar şereflidir benim peygamberim...yanlis biliyosunuz hanimefendi...kendine gel
6 yaşındaki kız çocuğuyla evlenip birden fazla eş almak normal ve ahlaklıca bir davranış ama değil mi
Musluman degilim dedin ya hani
Aynanin karsisina gec bak bakalim guzel kardesim benim yuzune gozlerine kaslarina burnuna agzina rabbim ne güzel eksiksiz noksansiz yaratmis seni gozlerin goruyo kulaklarin isitiyo burnun koku aliyo oyle degil mi butun benliginle bak o aynaya rabbimi gor seni bir hicten meydana getirip yaradan rabbini gor zor bisey degil guzel kardesim emin ol
Normal ilişkiden zevk alınca parmağa gerek kalmıyor mu yazaydık ne çok parmak seven varmış yahuNormal değil mi o parmaksız şey mi yapılır
Zevk kısmını düşünmedim hiç, bizim için sıradan olunca garipseyenler garip geldiNormal ilişkiden zevk alınca parmağa gerek kalmıyor mu yazaydık ne çok parmak seven varmış yahu
Zaten bu olay herkeste aynı olmaz ki ya kimisi yatak odası dışına çıkmaz kimisi balkonda yapar diğeri deer abooo azdınız mı balkon nedir falanZevk kısmını düşünmedim hiç, bizim için sıradan olunca garipseyenler garip geldi
Oral seksi dinimiz kişinin rızasına bırakmışken parmak olayı bu kadar ciddiye alınmamalı diye düşünüyorum. Bu kadar yoğun tepki bir parmağa mı yaniBen kuran kursu hocasiyim meslegim geregi bazi seyleri sizlere söylemekle mükellefim amacim sizi incitmek yada kirmak degil haddim de degil herkesin ozel hayatina yorum yapmak ama sunu hatırlatmak istedim sana ve burdaki butun mumin hanim kardeslerime ablalarima peygamberimizin hanimi hz.Aise annemiz diyor ki esler birbirinin mahrem olan böylesine bile bakmamalidir diyor bizler ise fantazilerimiz sacma sapan hareketlerimiz ve dile kolayca getirdiginiz sex konusunu ön plana atip sen ne anlarsin seksten diyen toplum olmusuz bayan olup 4 cocuk annesi evli oldugum halde utaniyorum bazen tiskiniyorum burda yazan yorumlardan flan....yok penis agza alinir mi zevk verir spermler yutulmaz flan bunlar nasil cumleler nasil kolay soyleniyo ne kadar siradan soyleniyo ...insan rabbim dedigi o uzva nasil alir yakistirir o seyi hepimiz insaniz hepimiz kusurluyuz kimse 4 4luk degil...ama lutfen azicik kendimize gelelim silkelenelim...ask sevgi tutku nedir biliyo musumuz....peygamberimizin esine kordugum gibi seviyorum demesidir...ask sevgi nedir biliyo musunuz esi bardaktan su icti diye ayni yerden hz.aisenin agzinin degdiyi yerden su icen peygamberimiz demektir cinsel münasebette tovbe estağfurullah parmak sokmak yalamak degildi onlarin fantazileri üstlerine carsaf ortup birbirlerinjn edep bolgesine bile bakmamakti ornek alınacak bir cinsel münasebet...
Dil, parmak, dudak elbet her yere değecek, sevişmek böyle bir şey, hepsi tahrik amaçlı kullanılır sonra penetrasyona geçilir. bence sevmeyen garip.Normal ilişkiden zevk alınca parmağa gerek kalmıyor mu yazaydık ne çok parmak seven varmış yahu
Ya bizde öyle insanlar var ki kılı kırk yarmadan müslüman olunmuyor sanıyor. Oral yapmayı böyle sebeplerle uygunsuz bulan insanlar kutsal nesnelere dokunan elleriyle nasıl taharetleniyor, buna neden tiksinerek bakmıyor. Bir ilahiyat mezunu arkadaş bizi dindar olmadan evliya yapmaya çalışıyorlar derdi. Sonuna kadar hak veriyorum. Kul hakkından, dedikodudan, göz zinasından böyle uzak duramıyodur bunlara takan insanlar.Oral seksi dinimiz kişinin rızasına bırakmışken parmak olayı bu kadar ciddiye alınmamalı diye düşünüyorum. Bu kadar yoğun tepki bir parmağa mı yani
Bayan doktora gidin ama mutlaka gidinKızlar Bi sorum olacak ilk defa başıma geldi 14 yıllık evliyim birliktelik sırasında eşim parmağını soktu vajinama neyse bisi yoktu sonra birliktelik başlayınca Bi anda kan fişkirdi baya Bi kan oldu heryer çok geldi sonra Bi baktık vajina giriş yerinin üst kısmı yırtılmış baş parmak uzunluğunda birazda derin gibi sadece sizlama yapiyor doktora gitmeye gerek varmi utanıyorum gitmeye
off büyük travma Tabi ki doktora gidinKızlar Bi sorum olacak ilk defa başıma geldi 14 yıllık evliyim birliktelik sırasında eşim parmağını soktu vajinama neyse bisi yoktu sonra birliktelik başlayınca Bi anda kan fişkirdi baya Bi kan oldu heryer çok geldi sonra Bi baktık vajina giriş yerinin üst kısmı yırtılmış baş parmak uzunluğunda birazda derin gibi sadece sizlama yapiyor doktora gitmeye gerek varmi utanıyorum gitmeye
Okkali cevapİzne s...şmek için mi gelmiş?
14 yıllık evlilik bir de, bravo valla adama.