Vajinami kestim

Vajinada yırtık derken dudak kısmının alt tarafı kusura bakmayın ama delik içi değil dış tarafta delik kısmının tam yani

Vajinada yırtık derken dudak kısmının alt tarafı kusura bakmayın ama delik içi değil dış tarafta delik kısmının tam yani
Tamamda doktora gitmeseniz bu sekilde ilişkiye mi girmeyi mi düşünüyorsunuz acımıyor mu? En azindan doktora giderseniz o belki daha kisa süreli iyileşme sağlayacak birsey verir. Simdi siz kanaya kanaya birlikte mi olacaksınız

Yanlışlıkla olmuş belli ki ama yine de o tırnakları kısa tutması lazım böyle bir şey yapacaksa.

Niye eliyle şapmasın, o zaman hiç öpüşmeyelim de, penis vajinaya girsin sadece. Cinsellik öyle bir şey değil ki.

Temas ettirmesi ayrı karıştırması ayrı kanatması apayrı
Nasıl zevk alınan bir işlem bilemedim benim hoşnut olmadığım birşey sanırım ondan
Öpüşmekle kıyaslamak komik olur şu durumda
Tırnak daha gerekli aslında haz açısından
Ama vajinada değil

Benim hoşlaşmadığım birşey o ya
Herkesin zevki farklı tabi
Olabilir. Kendi ilişki durumunuzla kıyas yapmadan yorum yapmanız daha mantıklı olur, yukarıda bir üye de iğrenç sağlıksız diye yazıp durmuş, kadın bunu mu sordu sanki :))

E tamam dış tarafmış işte. Doktora gidin bir baksın eşiniz şanslıysa sevişmenize mani bir şey yoktur belki.

Aynen her uvzu kullanmak lazim misal bi dilin yaptiklarini hangi organ yapabilir seksi bu kadar kucumsememek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…