- 17 Temmuz 2021
- 6.676
- 21.703
-
- Konu Sahibi Lualsahutug
Vajinada yırtık derken dudak kısmının alt tarafı kusura bakmayın ama delik içi değil dış tarafta delik kısmının tam yaniPeçete fln kullanmayin enfeksiyona davetiye cikarırsınız. Ayrıca o, bu, şu demeden doktora gidin.
Normal dogum sebebiyle alt tarafta kesim vardı, enfeksiyon kapmaması için yaram iyilesene kadar temizligimi batikonla yapmiştim. Tuvaletten sonra batikonla temizleyip dogal pamuklu pedlerden kullanabilirsiniz. Doktorunuz size zaten ne yapmanız gerketigini soyleyecektir. Bahsettiginiz yırtılma nasıl bir yırtılma bilmiyorum ama vajinada oluşan yırtıklıklılar oyle kendi kendilerine kapanmiyor, dikiş gerektiriyor diye biliyorum.
Onda problem yok bence, normal de adam tırnaklarını niye kesmiyor?İnsan özler tamam da parmaklamak nedir oldu olacak ayağını soksaydı tövbe est.
Tırnaklı olsa ne olacak ki pençe atmadığı sürece kanamaz o şekildeOnda problem yok bence, normal de adam tırnaklarını niye kesmiyor?
Tamamda doktora gitmeseniz bu sekilde ilişkiye mi girmeyi mi düşünüyorsunuz acımıyor mu? En azindan doktora giderseniz o belki daha kisa süreli iyileşme sağlayacak birsey verir. Simdi siz kanaya kanaya birlikte mi olacaksınızVajinada yırtık derken dudak kısmının alt tarafı kusura bakmayın ama delik içi değil dış tarafta delik kısmının tam yani
Yanlışlıkla olmuş belli ki ama yine de o tırnakları kısa tutması lazım böyle bir şey yapacaksa.Tırnaklı olsa ne olacak ki pençe atmadığı sürece kanamaz o şekilde
Hayır zaten kısa süreli gelmişsin bırak görevli olan organların çalışsın dimi
Burnunla yemek yemiyorsan elinle de şeapmcaksın işte
Onda bir şey yok ki, tırnaklarının uzun olması problem. Nasıl uzamışsa artık, ay ay içim cız etti vallaİnsan özler tamam da parmaklamak nedir oldu olacak ayağını soksaydı tövbe est.
Temas ettirmesi ayrı karıştırması ayrı kanatması apayrıYanlışlıkla olmuş belli ki ama yine de o tırnakları kısa tutması lazım böyle bir şey yapacaksa.
Niye eliyle şapmasın, o zaman hiç öpüşmeyelim de, penis vajinaya girsin sadece. Cinsellik öyle bir şey değil ki.
Benim hoşlaşmadığım birşey o yaOnda bir şey yok ki, tırnaklarının uzun olması problem. Nasıl uzamışsa artık, ay ay içim cız etti valla
Nasıl yaniTırnak daha gerekli aslında haz açısından
Ama vajinada değil
Olabilir. Kendi ilişki durumunuzla kıyas yapmadan yorum yapmanız daha mantıklı olur, yukarıda bir üye de iğrenç sağlıksız diye yazıp durmuş, kadın bunu mu sordu sanki :))Benim hoşlaşmadığım birşey o ya
Herkesin zevki farklı tabi
Sanırım çok sıkıcı bir cinsel hayatınız var, üzüldüm adınıza.Vajinaya parmak sokmak nedir ya ne igrenc ve itici bisey ve ne sağlıksız bisey iyyy
Yanlışlıkla olmuş belli ki ama yine de o tırnakları kısa tutması lazım böyle bir şey yapacaksa.
Niye eliyle şapmasın, o zaman hiç öpüşmeyelim de, penis vajinaya girsin sadece. Cinsellik öyle bir şey değil ki.
Şu yenilebilir külot iyice bir yaygınlaşsın da gör sen buraları. Konu başlıkları,kocam kukumu yedi mememi yedi şeklinde olur. Tövbe estağfurullah.Oldu da bitti maşallah
Sanırım çok sıkıcı bir cinsel hayatınız var, üzüldüm adınıza.