- 17 Eylül 2013
- 19
- 4
sülük tedavisini nerede yaptırdınız ben istanbulda yaşıyorumVajinal suluk tedavisi ile hamile kaldımMerhaba 32 yaşındayım 8 yıldır defalarca aşılama ve tüp bebek denedim her seferinde olumsuz oldu bir arkadaşım vajinal sülük tedavisi ile hamile kaldığını söyledi ve tavsiye etti. Çok tereddütte kalarak denedim. Normalde 6 ayda bir regl olurken tam ayında regl oldum ama sonra olmadım. Herhalde ise yaramadı diye düşünürken mide bulantısı şikayeti ile doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Şu an 12 haftalık oldum. Rabbim herkese nasip etsin
MERHABA CANIM FATİHDE KİME YAPTIRDIN YARDIMCI OLUMUSUN LÜTFENMerhaba canım. Ben de muayene olurken çok zorlanıyodum hatta spekulum daha önce hiç taktırmamıştım. 10 gün önce rahme sülük yaptırdım ben de. Zorlandım spekulumu takarken ama sülük hiç rahatsızlık vermedi. Ben yaptırabildiysem herkes yaptırır heralde diyorum :) 15 dk filan sürdü. Sonuç nedir bilmiyorum tabi göreceğiz bakalım. Ama bence korkma yapan kişi iyiyse sıkıntı yaşamazsın diye inşallah.
Ben istanbul fatihte birine yaptırmıştım. Çok tatlı anlayışlı biriydi o beni rahatlattı.
özleden yazma nasıl oluyor kızlarMerhabalar ben memnun kaldım yapan arkadaştan bana bile katlandı ne diyim :) özelden yazıyım yapan arkadaşı reklam gibi olmasın :)
Evet . Hatta dün aşılamam yapıldı bugün ikinci gün bakalım inşAllah iki hafta sonra kan vericem . Normal sülük tedavisini çok yaptırdım ama vajinal sülüğü 1 kez yaptırabildim sonra pandemi yasaklarından dolayı yaptıramadımAşılamamı yaptırıyorsun canım rahim sülüğünü kaç defa yaptırdın
Kişinin ismi üzerine basıyorsun orda zaten özel mesaj yazıyor ordan gönderiyorsun canımözleden yazma nasıl oluyor kızlar
Kime yaptırdınız acaba bende elazığdayımElazığ dayım cnm ağrılarım gitti tedavim devam ediyor
Neresi cnmHanımlar, ben de bu ara rahim ağzına sülük yaptırıyorum. İstanbul Ataşehirde klinik ortamında 200tl' ye yapıyor. 500tl çok, piyasa böyle değil. Yanlış bilgilendirmeyelim yapmayı düşünenleri. birçok yere sorup fiyat bilgisi aldım en yüksek 350tl idi.
teşekkür ederim başak hn. denedim ama özelden diye çıkmadı arkadaşın kısıtlı galiba size bir sorum daha olacak yeni konu açmayı yapamadım bilirmisiniz?Kişinin ismi üzerine basıyorsun orda zaten özel mesaj yazıyor ordan gönderiyorsun canım
Rica ederimteşekkür ederim başak hn. denedim ama özelden diye çıkmadı arkadaşın kısıtlı galiba size bir sorum daha olacak yeni konu açmayı yapamadım bilirmisiniz?
Hacamat ve sülük yaptırmayı istiyorum istanbulda önerebileceğiniz yer varmı?Bende hacamat yaptırdım kızlar suluk ıcın yaptırıcaktım ama adet oldum pazartesı de tedaviye baslıcam kaldı benım. İstanbulda fatihde duydum bende ıcerenkoy de yaptırdım. Baska yer neresi acaba. Olmazsa diye yine arayıs ıcıne gırdım yada benim kadına gıdıcem ondanda memnunum cok sukur ama hacamat cok kısa suruyor normalmi daha uzun beklemesi gerekmiyormu pis kan aksın diye bıde 2 kere vızık atılıyor dımı
Ben ıcerenkoy de yaptırdımHacamat ve sülük yaptırmayı istiyorum istanbulda önerebileceğiniz yer varmı?
Teşekkürler memnun kaldımızmı bana oradı çok uzak birde fatihte yaptıran arkadaşlar keşke yazsa .Ben ıcerenkoy de yaptırdım
Kusura bakmayın ya şimdi gördüm mesajınızı. Özelden yazıyım arkadaşın bilgilerini
Süreç gayret iyi geçti kanama ve parça düşüyor yine yoğun bı şekilde hep dolaştım yatmadım ki parçalar rahat düşsün ve temizlenme olsun diye.aksam çok azaldı ve gece kesildi.ama temizlemiş hissi çok güzel enfeksiyon dan bıkmış biri olarakSüreç nasıldı peki ?
Çok kanamanız oldu mu
Akıntılarınız bittimi yani ağrılarınız vs. Sevindim sizin adınızaSüreç gayret iyi geçti kanama ve parça düşüyor yine yoğun bı şekilde hep dolaştım yatmadım ki parçalar rahat düşsün ve temizlenme olsun diye.aksam çok azaldı ve gece kesildi.ama temizlemiş hissi çok güzel enfeksiyon dan bıkmış biri olarak
Merhaba enfeksiyondan bıkmış biri olarak demişsiniz, ben de arastirma yapıyordum yıllardır geçmeyen vajinal problemlerim var şimdi de ıdrar yolu enfeksiyonu ile mücadele ediyorum. İse yarıyor mu sülük? Biraz bahseder misiniz surecinizdenSüreç gayret iyi geçti kanama ve parça düşüyor yine yoğun bı şekilde hep dolaştım yatmadım ki parçalar rahat düşsün ve temizlenme olsun diye.aksam çok azaldı ve gece kesildi.ama temizlemiş hissi çok güzel enfeksiyon dan bıkmış biri olarak