Vajinal sülük tedavisi yaptıranlar

İstanbul da mısınız hangi merkezde yaptırdınız ?

Merhaba nerede yaptiracaksiniz bende düşünüyorum

MERHABA ANKARADA YAPAN YOK GALBA BULAMADIM.KIRIKKALEDE NEREYE GİDİP YAPTIRIYORSUNUZ.
Merhaba bende hacamat oldum öbür ay vajinal sülük yaptırcam pko için size cvp vermek için yeni üye oldum eczacı bi tanıdık vesilesi ile gittim kırıkkale sanayi mahallesinde bi abla yapıyor

MERHABA ANKARADA YAPAN YOK GALBA BULAMADIM.KIRIKKALEDE NEREYE GİDİP YAPTIRIYORSUNUZ.

Merhaba bende hacamat oldum öbür ay vajinal sülük yaptırcam pko için size cvp vermek için yeni üye oldum eczacı bi tanıdık vesilesi ile gittim kırıkkale sanayi mahallesinde bi abla yapıyor

Arkadaşlar, vajinal sülüğü her şehirde yapan mutlaka vardır. Hacamatla normal sülüğü demiyorum bile. İnstagramda bu işlerle uğraşan geniş bir çevresi olan bir hanım var; @sev.kul (sevgi kul hanım). Ona bulunduğunuz şehirde bu işlemleri yapanı sorarsanız dm'den mutlaka geri dönüş yapıyor. Şifalar dilerim herbirimize

çok teşekkür ederim..

Merhabalar nerede yaptırdınız? Ben Trabzon'da yaşıyorum yaptırmak için güvenilir bir yer arıyorum

Sülük yaptırdığınız kişilere çok dikkat etmelisiniz o mikrop sülük ten bulaşmaz daha önce kullanılmış sülük ten mikrop bulaşır ki buda çok tehlikelidir bende sülük tedavisi görüyorm yaptırdığım kişi işin ehli ve laboratuvar sülülüğü kullanıyor tek kullanımlık.

Merhaba acaba nereye yaptıracaksınız merkezin bilgisini alabilir miyim bende gitmek istiyorum.

Nereye gittiniz acaba ben birkaç yer buldum hepsi merdiven altı gibi açıkçası yaptıkları ortamı ve yapan kişiyi görünce vazgeçtim yaptırmaktan

Merhaba efendim nereye gidiyorsun acaba sülük içim

Nereye yaptırdınız acaba

Nereye gittiniz acaba

vajinal sülük işinize yaradı mı acaba bunun sayesinde mi hamile kaldınız kaç seans oldunuz ve en son hamile kalmadan ne kadar önce yaptırdınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…