- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.756
amiinn insallah canım. hemen vajina içine yapmmıyorlar önce alıstırmak için dışına birkaç seans.Geçmiş olsun bu arada canım Rabbim şifamızı verir inşallah
sonra içine yapıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiinn insallah canım. hemen vajina içine yapmmıyorlar önce alıstırmak için dışına birkaç seans.Geçmiş olsun bu arada canım Rabbim şifamızı verir inşallah
Benimde vajina ağzınada içinede yapıldı güzel sonuçlar alırız inşallahamiinn insallah canım. hemen vajina içine yapmmıyorlar önce alıstırmak için dışına birkaç seans.
sonra içine yapıyorlar.
insallah.. İÇine yapılınca çok kanamanız oldu mu pekala.Benimde vajina ağzınada içinede yapıldı güzel sonuçlar alırız inşallah
Sadece yapıldığı gün oldu evet baya ama o günün gecesine bitti kanama korkulacak bişey değilinsallah.. İÇine yapılınca çok kanamanız oldu mu pekala.
Merhaba ben 10 gün önce yaptırdıminsallah.. İÇine yapılınca çok kanamanız oldu mu pekala.
Sen kaça yaptırdın canım bu hacamattan çok tutuyo dainsallah.. İÇine yapılınca çok kanamanız oldu mu pekala.
Süreç nasıldı peki ?Merhaba ben 10 gün önce yaptırdım
Evet canım ben 300 tl ye yaptırdım. Sen ne kadar verdin ?Sen kaça yaptırdın canım bu hacamattan çok tutuyo da
Ben 150 verdim sen hacamatta yaptirdındın heralde cok tutmuşEvet canım ben 300 tl ye yaptırdım. Sen ne kadar verdin ?
evet canım kasık ve belden de hacamat yaptırdım aynı zamanda. Sen uygun vermişsin baya çoğu yerde 500 den aşağı değil vajinal sülük uygulamasıBen 150 verdim sen hacamatta yaptirdındın heralde cok tutmuş
500 nedü ya bizim tanıdıkdı biriydi fazla almadı heraldeevet canım kasık ve belden de hacamat yaptırdım aynı zamanda. Sen uygun vermişsin baya çoğu yerde 500 den aşağı değil vajinal sülük uygulaması
öyle olabilir canım çünkü çok pahalıya yapıyorlar500 nedü ya bizim tanıdıkdı biriydi fazla almadı heralde
Hamile kaldınız mı acaba?Herkese merhaba . Daha önce hamile kalmak için hacamat ve sülük yaptırmıştım ama vücudumun dışına yaptırmıştım. Şu aralar çok sık vajinal sülük tedavisi yaptırıp hamile kalanları duydum bende önümüzdeki pazartesi yaptırmayı düşünüyorum . Daha önce yaptıran hamile kalan var mı ? Bir de nasıl oluyor ağrı hissediyor musunuz
Acaba Ataşehir'de nerede yaptırdınız özelden yazdım sizeHanımlar, ben de bu ara rahim ağzına sülük yaptırıyorum. İstanbul Ataşehirde klinik ortamında 200tl' ye yapıyor. 500tl çok, piyasa böyle değil. Yanlış bilgilendirmeyelim yapmayı düşünenleri. birçok yere sorup fiyat bilgisi aldım en yüksek 350tl idi.
Maalesef kalamadım tedaviye başladım bu ay ve gonal f kullanıyorumHamile kaldınız mı acaba?
Aşılamamı yaptırıyorsun canım rahim sülüğünü kaç defa yaptırdınMaalesef kalamadım tedaviye başladım bu ay ve gonal f kullanıyorum