Vajinal sülük tedavisi yaptıranlar

Rahim sülüğü sonrasında idrar yaparken ağrınız oldumu yada karın ağrısı çeken

Reactions: nsd
Rahim sülüğü sonrasında idrar yaparken ağrınız oldumu yada karın ağrısı çeken
Bende olmamıştı öyle bir durum canım. Uygulamayı yapan kişiye bir sorsan mı acaba? O belki biliyodur nedenini

Baldırlara arka kaslara ayak üstüne hacamat ayak bileğinin az üstüne hacamat ve sülük koydu
Çok sağolasın canım.
Bana da kuyruk sokumuna ve kasıklara yapacağını söyledi. Bacak veya ayak demedi. Bakalım yarın yaptıracağm.
Önce bir kaç seans rahimi hacamat ve sülükle hazırlayalım dedi. Sonra ki aşamada vajinal sülük dedi.
Doğrusu bu sanırm bilemiyorum. Daha önce sırt bölgeme yaptırmıstım fakat , kasıklara rahim için ilk defa olacak

Kasıklara benim 2 bir tarafa 2 bir tarafa koydu birde göbek deliğime koydu sen ne için yaptırıyosun çocuk içinmi canım

Kasıklara benim 2 bir tarafa 2 bir tarafa koydu birde göbek deliğime koydu sen ne için yaptırıyosun çocuk içinmi canım
Tabii evet çocuk için. dış gebelikten ameliyat geçirdim. Polikistik over ve tüp tıkanıklığı var. Bu yüzden hacamat olucam insallah

Rahim filmi ile ilgili birşey söylemek istiyorum, kadınlar için oldukça önemli bi işlem ve ben 2 kere çektirdim, ikisi de anestezi ile oldu. Uyuyosun-uyanıyosun, hepsi bu. İşlem maksimum yarım saat sürüyor, acı ağrı mümkün değil çünkü zaten yarı baygınsın. Sadece minnacık bi kanamam olmuştu, akşamında da hafif kasık ağrım. Zaten doktor hsg sonrası (hsg:rahim filmi) antibiyotik veriyorlar enfeksiyon önlemek amaçlı. Kısacası hiçbir zorluğu yok. Burda lütfen yalan demiyim ama yanlış yada eksik bilgilerle karşınızdakini de yanıltmayın.. Rahim filmi çekinmeden rahme sülük kodurtmayın...

Bende yaptırmayı düşünüyorum sülüğün içeri konulduğunu bilmiyordum galiba ona cesaret edemem hidrosalpinks var bende burda biri önerdi hacamat yaptıracam inşallah faydası olur geçmeyen idrar yolu enfeksiyonumda var hacamat sayesinde hem enfeksiyonu geçmiş hemde hamile kalmış

Merhaba kızlar vajinal sülük tedavisi yaptırıp sonuç alan varmı
canm ben yaptırdım geçtiğimz hafta.
Ama vajinanın içine değil vajina girişinin oldugu yere taktı .
Baya akıntım oldu 1 hafta süren.
Faydasını görürürm insallah 1 kerede fayda etmezmiş

Akıntı derken kanama mı sarı akıntımı

Geçmiş olsun bu arada canım Rabbim şifamızı verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…