Bende olmamıştı öyle bir durum canım. Uygulamayı yapan kişiye bir sorsan mı acaba? O belki biliyodur nedeniniRahim sülüğü sonrasında idrar yaparken ağrınız oldumu yada karın ağrısı çeken
Sordum canım miyom vardı bende normalmiş geçti şükürBende olmamıştı öyle bir durum canım. Uygulamayı yapan kişiye bir sorsan mı acaba? O belki biliyodur nedenini
Canm sana vajinal sülükten önce hacamat yapıldımı?Sordum canım miyom vardı bende normalmiş geçti şükür
21gün öncesinde kasıklara göbeğe ve bacaklara ondan 21 gün öncede kuyruk sokumuna sülük ve sırta hacamat yapıldıCanm sana vajinal sülükten önce hacamat yapıldımı?
Hacamatçım kasıklara hacamat yapmadan direk vajinal sülük uygun olmaz dedi de
Bacaklarn hangi bölgesine acaba ?21gün öncesinde kasıklara göbeğe ve bacaklara ondan 21 gün öncede kuyruk sokumuna sülük ve sırta hacamat yapıldı
Baldırlara arka kaslara ayak üstüne hacamat ayak bileğinin az üstüne hacamat ve sülük koyduBacaklarn hangi bölgesine acaba ?
Çok sağolasın canım.Baldırlara arka kaslara ayak üstüne hacamat ayak bileğinin az üstüne hacamat ve sülük koydu
Kasıklara benim 2 bir tarafa 2 bir tarafa koydu birde göbek deliğime koydu sen ne için yaptırıyosun çocuk içinmi canımÇok sağolasın canım.
Bana da kuyruk sokumuna ve kasıklara yapacağını söyledi. Bacak veya ayak demedi. Bakalım yarın yaptıracağm.
Önce bir kaç seans rahimi hacamat ve sülükle hazırlayalım dedi. Sonra ki aşamada vajinal sülük dedi.
Doğrusu bu sanırm bilemiyorum. Daha önce sırt bölgeme yaptırmıstım fakat , kasıklara rahim için ilk defa olacak
Tabii evet çocuk için. dış gebelikten ameliyat geçirdim. Polikistik over ve tüp tıkanıklığı var. Bu yüzden hacamat olucam insallahKasıklara benim 2 bir tarafa 2 bir tarafa koydu birde göbek deliğime koydu sen ne için yaptırıyosun çocuk içinmi canım
Rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallahTabii evet çocuk için. dış gebelikten ameliyat geçirdim. Polikistik over ve tüp tıkanıklığı var. Bu yüzden hacamat olucam insallah
Amiin canım ınsallahRabbim tez zamanda yüzümüzü güldürür inşallah
canm ben yaptırdım geçtiğimz hafta.Merhaba kızlar vajinal sülük tedavisi yaptırıp sonuç alan varmı
Akıntı derken kanama mı sarı akıntımıcanm ben yaptırdım geçtiğimz hafta.
Ama vajinanın içine değil vajina girişinin oldugu yere taktı .
Baya akıntım oldu 1 hafta süren.
Faydasını görürürm insallah 1 kerede fayda etmezmiş
Geçmiş olsun bu arada canım Rabbim şifamızı verir inşallahcanm ben yaptırdım geçtiğimz hafta.
Ama vajinanın içine değil vajina girişinin oldugu yere taktı .
Baya akıntım oldu 1 hafta süren.
Faydasını görürürm insallah 1 kerede fayda etmezmiş
Kanamalı sarı akıntı canım.Akıntı derken kanama mı sarı akıntımı