Vajinal sülük tedavisi yaptıranlar

Vajinal sülüğü 1,5 ay önce yaptırdım. Ben öncesi araştırma yapmıştım ve olumsuz hiç bir şeye denk gelmemiştim.o yüzden dedim ki ya nolcak bir de bunu deneyeyim...
Benim rahatsızlığım tam olarak kronik endometrit (Rahim zarı iltihabı) antibiyotik tedavisi görmüştüm ama etrafımda sürekli sülüğün ilithaba iyi geldiği söylendiği için korkarak da olsa yaptırdım.
Yaptırmaz olaydım. Hayatım altüst oldu. Sağlığım bozuldu. İlk 2 haftanın sonunda şiddetli bir akıntı ve şişlik, zonklama tarzı ağrı oldu. Kültür vermiştim. Acinetobacter lwoffii diye bir mikrop çıktı. Doktor acil antibiyotik başlamamız gerekiyor bu kötü bir mikrop sakın hamile kalma bu dönem dedi ve hemen 10 günlük antibiyotik başladık. Fitil de kullandım Antibiyotik bitince doktorumla görüştüm 1 hafta bekleyelim dedi. Bu süreçte şişliğim geçmişti akıntı azalmıştı. Hiç bir sorun gözükmüyordu. Kontrole gittiğimde kültür almadı çünkü aylardır kültür veriyorum. Sadece vajinal muayene etti. İçerisi temiz hiç bir sıkıntı yok dedi. Vajina florası bozulduğu için probiyotik verdi yanında kefir ve yoğurtla destekle dedi. Buraya kadar herşry normal çünkü doktor sülük yaptırdığımı bilmiyor. Söylemezdim de...
Sülük somrası vücudumda sürekli ağrılar olmaya başladı. Başım, boğazım, iç batın dedikleri karnın her tarafı, böbrek, kasık ağrısı, bel ağrısı...
Sırf bunu yazmak için kadınlar külübüne üyeliğimi aktifleştirdim. Düşünenler varsa sakın ama sakın yaptırmayın. Başkalarına iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Bebek sahibi olmak için sağlığınızdan olmayın.
Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. "Başkalarına iyi gelen size iyi gelmeyebilir" cümlenize katılıyorum. Ama 'sakın ama sakın yaptırmayın' ve 'bebek sahibi olmak için sağlığınızdan olmayın' söylemlerinize katılmıyorum. Bebek sahibi olmak, virüsleri yok etmek, kistleri düşürmek ve tüpleri açmak gibi pek çok faydası var sülüğün. Nitekim olumlu geri dönüşleri bu platformda bulmanız çok mümkün. Sülüğün bazı kişi gruplarına kesinlikle uygulanmaması gerekiyor. Siz belki o gruptasınız. Bu yaşamış olduğunuz sıkıntıların asıl nedenini öğrenmek gerek. Sülüğe karşı hassasiyetiniz de olabilir. Bunu anlamak için belki de öncelikle vücudun dış bölgesine bir adet sülükle deneme yapılabilirdi.
Modern tıbbın mükemmelliğinden söz etmek mümkün değil. Zira bol bol ilaçları, antibiyotikleri ve kesip biçmeyi tek çareymiş gibi gösterebiliyor. Modern tıbbı, tamamlayıcı tıpla (alternatif tıp) birlikte kullanmak çok daha mantıklı olur diye düşünüyorum.

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. "Başkalarına iyi gelen size iyi gelmeyebilir" cümlenize katılıyorum. Ama 'sakın ama sakın yaptırmayın' ve 'bebek sahibi olmak için sağlığınızdan olmayın' söylemlerinize katılmıyorum. Bebek sahibi olmak, virüsleri yok etmek, kistleri düşürmek ve tüpleri açmak gibi pek çok faydası var sülüğün. Nitekim olumlu geri dönüşleri bu platformda bulmanız çok mümkün. Sülüğün bazı kişi gruplarına kesinlikle uygulanmaması gerekiyor. Siz belki o gruptasınız. Bu yaşamış olduğunuz sıkıntıların asıl nedenini öğrenmek gerek. Sülüğe karşı hassasiyetiniz de olabilir. Bunu anlamak için belki de öncelikle vücudun dış bölgesine bir adet sülükle deneme yapılabilirdi.
Modern tıbbın mükemmelliğinden söz etmek mümkün değil. Zira bol bol ilaçları, antibiyotikleri ve kesip biçmeyi tek çareymiş gibi gösterebiliyor. Modern tıbbı, tamamlayıcı tıpla (alternatif tıp) birlikte kullanmak çok daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim.İnşallah geçer diye ümit ediyorum. Benim demek istediğim Rahim hassas bir bölge...kola, bacağa veya bele yapılabilir ama Rahime asla çünkü ben rahmimi kaybedebilirdim ve edebilirim de çünkü ağrılarım hala devam ediyor. Modern tıbbın mükemmel olmadığımdan bahsetmişsiniz ama benim rahatsızlığım başladığında sülük yapan kişiye bahsettiğimde ne malum sülükten bulaştığı deyip beni engelledi. Modern tıbbın verdiği antibiyotik sayesinde mikroptan kurtuldum.
Ben sadece yaşadıklarımı paylaştım. Yaptırıp yaptırmamak kişinin kendi tercihi...

Bende haftaya gobek bolgesıne yaptırcam ınsallah sifa olur.

Göbek deliğine, rahime yaptırdım. Sonrasında öğrendim ki göbek deliği çok rsikliymiş. Bütün organlarla bağlantlıymış. Lütfen sağlığınızı tehlikeye atmayın.
Kadın baya ısın ehli benım dun gobegımı cektı baya masaj yaptı yumurtaların cok azalmıs dedi. rahımden daha tehlikeli deıldır heralde artık son carem. Olede yumurta yok bolede yok.

Vajinal sülük ve hacamati 3 sene önce yaptırdım. Kadın sırtımı açar açmaz senin prolaktin hormonun çok yüksek dedi. Ve evet ben prolatikten çok çeken biriydim. Zor hamile kalıyordum ve düşüyordu. Herşeyi yaptırdım bundan geri kalmiyim dedim. Kadın okadar işine ehli biriydiki yüzündeki nurdan belliydi. Ve para için yapsa sürekli gel derdi bir kere yaptırman yeterli dedi bana. Yaptırdım kanamam çok oldu ama en zoruda hacamatın iyilesirken kaşıntısı çok beterdi . Sonra tüp bebeğe başladık. İnanirmisiniz bilmiyorum ama hiç bir tahlilim kötü çıkmadı. Şükürler olsun Rabbime yani ben o sulugu de hacamatida iyi ki yaptırmışim diyorum. Benim rahmime karnima ve sırtıma koydu ama hepsini aynı anda yapmadı iki üç kere seansa gittim.

Evet hem rahime hem göbek deliğine... Sonrasında geçmeyen karın ağrısı böbrek ağrısı, 1 ayda başım ağrıdı. Şükürler olsun geçti. 1,5 ay oldu hala hastaneye gidiyorum. Bugün bile gidicem. Sülük sonrası kabızlık oldu. Hala devam ediyor
Allah Allah nerede yaptırdınız. Bende biraz endıse etmıstım ama son care artık yaptırım dedım

Eklentiler

• 6F252260-1A42-4C44-A970-DF4ECEECEA81.jpeg
    6F252260-1A42-4C44-A970-DF4ECEECEA81.jpeg
    192,1 KB · Görüntüleme: 847
Vajinal sülük ve hacamati 3 sene önce yaptırdım. Kadın sırtımı açar açmaz senin prolaktin hormonun çok yüksek dedi. Ve evet ben prolatikten çok çeken biriydim. Zor hamile kalıyordum ve düşüyordu. Herşeyi yaptırdım bundan geri kalmiyim dedim. Kadın okadar işine ehli biriydiki yüzündeki nurdan belliydi. Ve para için yapsa sürekli gel derdi bir kere yaptırman yeterli dedi bana. Yaptırdım kanamam çok oldu ama en zoruda hacamatın iyilesirken kaşıntısı çok beterdi . Sonra tüp bebeğe başladık. İnanirmisiniz bilmiyorum ama hiç bir tahlilim kötü çıkmadı. Şükürler olsun Rabbime yani ben o sulugu de hacamatida iyi ki yaptırmışim diyorum. Benim rahmime karnima ve sırtıma koydu ama hepsini aynı anda yapmadı iki üç kere seansa gittim.
Nerde yaptirmistiniz acaba

Merhaba 7c m kistinizin olduğunu söylemişsiniz benimde iki yumurtalığımda 4.5 cm büyüklüğünde kist vardı 5 ay önce büyüme oldumu bilmiyorum ama ksitlerden dolayı adet olamıyorum yumurtalık da kist olunca kasık bölgesinden mi sülük oluyor

X