Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bekarsin diye cekiniyorsan evlendim ayrıldım de.ki kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Ve güzel yani şuan mecburi kimseyle beraber olmayabilirsin.aldarayi kullan hemen ki başka yere bulaşmasın.30 yaş üstüde ketem bedava hpv testi yapıyor. Düzenli kontrolleri yaptır hiç bisey olmaz.
Tesekkurler

Arkadaşlar bu Hpv varsa ilişkiden kaç ay sonra mesela testte ortaya çıkar bende varda 4 aylık evliyken ben yaptırdım Hpv testi olsa çıkardı değil mi yüksek tiplere bakıldı çıkmadı eşimde siğil var diye yaptırdım. Testten sonra çıktı siğil bende yani sorum ilişkiden kaç ay sonra varsa çıkar bu Hpv 4 Ay sonra olsa çıkardı değil mi

Arkadaşlar bu Hpv varsa ilişkiden kaç ay sonra mesela testte ortaya çıkar bende varda 4 aylık evliyken ben yaptırdım Hpv testi olsa çıkardı değil mi yüksek tiplere bakıldı çıkmadı eşimde siğil var diye yaptırdım. Testten sonra çıktı siğil bende yani sorum ilişkiden kaç ay sonra varsa çıkar bu Hpv 4 Ay sonra olsa çıkardı değil mi
Ne zaman cikacagi belli degil cok uzun yillar sonrada cikar ki bnde oyle oldu

Daha öncede Hpv yaptırdın mı peki ben siğikden fln bahsermiyoruö canım testten bahsediyorum ne zaman sonuç verir diye

Siğil çıktı zaten bende ama testten sonra çıktı eşimde de siğil vardı yüksek risklere bakıldı eşimde kinin sğil olduğu anlaşılınca yüksek tipler negatif diyor düşük var demekki ama yüksekte olsa çıkar mıydı acaba testte

Cok haklisiniz o kadar zor durumdayim ki anlatamam ..mahvolmuş durumdayim..adana da yasiyorum balcali egitim arastirmaya gitsem yardimci olurlar mi...yargilarlar diye cok cekiniyorum
Canim sacmalama lütfen seni kimse yargilayamaz korkma nerdeyse herkeste olam bir virüs bu sakın ol hepimiz o yollardan geçtik çok korktuk üzüldk ama kötü bişey olmayacak ve yapman gereken ilgili ve bilgili bi doktor bulup süreci onunla takip etmen çok önemli

Kendinden emin bir şekilde doktorla konuş kimsenin seni yargılama gibi hakkı yok. Nasıl yemek yediğin için mide sorunu yaşıyorsan cinsellik de insanlara özgü bir şey bu yüzden seni yargılıcak doktorla karşılaşırsan da cevabını ver.. doktorlar da kendini yargıç falan mı zannediyor? Devlette de bakıyorlar
Defne senin yorumlarını okuyunca Kendi mi görüyorum resmen ya eheh canımsın:KK70:

Arkadaşlar dil altında sarkıtlar var küçük bazı insanların dil altı yapısının öyle olduğunu duydum ama sizce bu da endişe edilecek bir şey mi ya hiç öyle siğil gbi değil sağlı sollu düzenli şekilde sanki dil yapısı gibisiğil olsa farklı yerlerde çıkmaz mıydı bunda belli bir düzen var Allahım her gün başka bir şeye korkuyorum ya

Arkadaşlar dil altında sarkıtlar var küçük bazı insanların dil altı yapısının öyle olduğunu duydum ama sizce bu da endişe edilecek bir şey mi ya hiç öyle siğil gbi değil sağlı sollu düzenli şekilde sanki dil yapısı gibisiğil olsa farklı yerlerde çıkmaz mıydı bunda belli bir düzen var Allahım her gün başka bir şeye korkuyorum ya
canım aynısı bende de var.. korkma hatta ben hpv nedir bilmiyordum dilimin üzerinde ince uzun bişey cıktı ve geçti o zaman anlamamıştım sonradan dank etti büyük ihtimalle sigildi.. amadil altı çok yaygın ve herkeste var

canım aynısı bende de var.. korkma hatta ben hpv nedir bilmiyordum dilimin üzerinde ince uzun bişey cıktı ve geçti o zaman anlamamıştım sonradan dank etti büyük ihtimalle sigildi.. amadil altı çok yaygın ve herkeste var
Ay canım sağ ol ona hiç takmamıştım bir de o geldi aklıma ödüm koptu birden ve çoğu insan da yok bu gerçekten

sende sigil ciktimi esinden bulasmadimi

Bende çıktı sonradan 2 tane fln şuan yatırmaya gidicem eşimde 2 ay önce yaktırdı çıkmadı tekrar onda şükür ama yeni tabi

Ay canım sağ ol ona hiç takmamıştım bir de o geldi aklıma ödüm koptu birden ve çoğu insan da yok bu gerçekten
Canim benim çocukluktan beri var bi ara takmistim herkesinkine bakıyordum ve baktigim çoğu insanda vardı ve ben sayısız kbbdoktoruna gittim bende çok takiyordum çünkü

Bendeki siğilde böyle nasıl desem size saçaklı yani diyemiyorum size 1 tane top gbi fln diye tırtıklı siğil iki tane böyle eşimde çıkınca gittim ben hemen kadın doğuma test yaptık yüksek tipler çıkmadı işte Hpv de yükseklere bakıldı sonradan çıkmaya başladı siğil hemen sonra

Canim benim çocukluktan beri var bi ara takmistim herkesinkine bakıyordum ve baktigim çoğu insanda vardı ve ben sayısız kbbdoktoruna gittim bende çok takiyordum çünkü
Ben hiç takmamıştım canım birden ona da ayrı takar oldum ama bir düzen var zaten yapısı gibi aslında neyse çok sağ ol canım hatta benim mesela üst dudakla bağlayan et varya orada da var tat tomurcuğu gbi küçücük demek ki bazı insanları ağız yapısında daha yaygın şükür ya bir de buna takmak istemiyorum Allahım hepimizi korusun insanları öpmeye korkar oldum ya

Bendeki siğilde böyle nasıl desem size saçaklı yani diyemiyorum size 1 tane top gbi fln diye tırtıklı siğil iki tane böyle eşimde çıkınca gittim ben hemen kadın doğuma test yaptık yüksek tipler çıkmadı işte Hpv de yükseklere bakıldı sonradan çıkmaya başladı siğil hemen sonra
Yuksek tip yoksa korkma 16 ve 18 kötü.. ben korkudan tipine baktirmadim mayista baktırcam tam 1 yıl olacak negatif alırım ins

X