Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

6-10 saat arası kalması gerekiyormuş kremin bende korktum kimi diyor ki komple o bölgeye sür kimi sigil üzerine sür kararsız kaldım. Şeytan diyor komple sür vücuduna ne olacaksa olsun :)))
Aldara krem o bölgenin bagıslıgıbı guclendırmesı ıcın kullanılmıyormuydu dun bır yazıda okudum doktor o bolgenın bagısıklıgını guclendırmek ıcın aldara kullanın dıyordu

Canım komple sürme bence Çünkü tahriş edici bi krem o sigili dusuruyor.. bence şimdi siğillerin uzerine sur yat alarm kur yikarsin sonra. Artık sur yani bunu yapmalısın
Şöyle birşey yapsam nasıl olur acaba hani şimdi sigillere süreyim sigil gittikten sonra o bölgeye sürsem nasıl olur acaba çünkü bazı doktorlar sigil yokken de sürün diyor ya o bakımdan

Şöyle birşey yapsam nasıl olur acaba hani şimdi sigillere süreyim sigil gittikten sonra o bölgeye sürsem nasıl olur acaba çünkü bazı doktorlar sigil yokken de sürün diyor ya o bakımdan
Canım doktorunu yada ezacıyı alıp sordan enguzl cvbı oblar verır sonucta bız yanlıs bılgılendırmeyelım ben hc kullanmadım ama kullanmak ıstıyorum

Doktor sana hc bılgı vermedımı tek tedavı ykntemı sıgıl varsa onları yok etmek vırus vucutta kalıyor ve sıgıller tekrarlıyor malesef
Benim içerde bunu nasil anlatabilirim bilmiyorum. Dış yüzeyde bir şey yok ama içeriye doğru dokununca hissediyorum. 2 ay bekleyelim geçmezse krem vericem dedi tehlikeli değil dedi fransadayim ben.

Benim içerde bunu nasil anlatabilirim bilmiyorum. Dış yüzeyde bir şey yok ama içeriye doğru dokununca hissediyorum. 2 ay bekleyelim geçmezse krem vericem dedi tehlikeli değil dedi fransadayim ben.
yurt dısında bulunman ıyı bırsey oradakıler daha bılgılı ama once bır smear ve hpv tıpleme testı yaptır ona gore tedavı surecıne karar verırsın

yurt dısında bulunman ıyı bırsey oradakıler daha bılgılı ama once bır smear ve hpv tıpleme testı yaptır ona gore tedavı surecıne karar verırsın
Doktor papilloma var dedi bıraktı ne smear nede tipleme de yaptı 2ay içinde geçmezse krem veririm dedi düşük riskli dedi bulunduğu yere gore ben turkiye ye gelip orda iyice bir baktırmak istiyorum.

Doktor papilloma var dedi bıraktı ne smear nede tipleme de yaptı 2ay içinde geçmezse krem veririm dedi düşük riskli dedi bulunduğu yere gore ben turkiye ye gelip orda iyice bir baktırmak istiyorum.
Canım vestibuler papillamotis sanırım semi ki.. O tehlikesiz ve vajinanın kendi yapısı

Canım aynı dertten bendede var cinsel yolla bulaşan ve geçmeyen bir virüs bu geçmiş olsun şuam hamileyim ve doktorlar bu virüs oldugu için normal doğum yapmıcağımı doğum sırasında bebeğe bulaştıgını söylüyolar mecburen sezeryan olacaksın diyorlar bemde yaktırdım ama yine cıkıyo henüz tıpta çaresi yok ama eğer normal dopum yapabilirsem bunun geçeceğini söyleyenler oldu fakat doktor yapamazsın diyor

Canım aynı dertten bendede var cinsel yolla bulaşan ve geçmeyen bir virüs bu geçmiş olsun şuam hamileyim ve doktorlar bu virüs oldugu için normal doğum yapmıcağımı doğum sırasında bebeğe bulaştıgını söylüyolar mecburen sezeryan olacaksın diyorlar bemde yaktırdım ama yine cıkıyo henüz tıpta çaresi yok ama eğer normal dopum yapabilirsem bunun geçeceğini söyleyenler oldu fakat doktor yapamazsın diyor

Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
+ Çoklu

Geçmeyen bir virüs değil vücuttan atılıyor. Doktorunuz tıp bilgilerini güncellesin. 10 sene geriden takip ediyor sanırım

Kbb ye gittin mi? Sigil olduklarindan Emin ol.. boynunda sislik varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…