Aldara krem o bölgenin bagıslıgıbı guclendırmesı ıcın kullanılmıyormuydu dun bır yazıda okudum doktor o bolgenın bagısıklıgını guclendırmek ıcın aldara kullanın dıyordu6-10 saat arası kalması gerekiyormuş kremin bende korktum kimi diyor ki komple o bölgeye sür kimi sigil üzerine sür kararsız kaldım. Şeytan diyor komple sür vücuduna ne olacaksa olsun :)))
Peki komple o bölgeye mi yoksa sadece sigillere mi sürmek gerekiyorAldara krem o bölgenin bagıslıgıbı guclendırmesı ıcın kullanılmıyormuydu dun bır yazıda okudum doktor o bolgenın bagısıklıgını guclendırmek ıcın aldara kullanın dıyordu
Şöyle birşey yapsam nasıl olur acaba hani şimdi sigillere süreyim sigil gittikten sonra o bölgeye sürsem nasıl olur acaba çünkü bazı doktorlar sigil yokken de sürün diyor ya o bakımdanCanım komple sürme bence Çünkü tahriş edici bi krem o sigili dusuruyor.. bence şimdi siğillerin uzerine sur yat alarm kur yikarsin sonra. Artık sur yani bunu yapmalısın
Olur canım sen önce siğilleri yok et sonra her yere surersinŞöyle birşey yapsam nasıl olur acaba hani şimdi sigillere süreyim sigil gittikten sonra o bölgeye sürsem nasıl olur acaba çünkü bazı doktorlar sigil yokken de sürün diyor ya o bakımdan
Doktor muyane sırasında anladı. Bunun tedavisi var mi?Sigilmi var nasıl anladiniz test yaparakmi
Canım doktorunu yada ezacıyı alıp sordan enguzl cvbı oblar verır sonucta bız yanlıs bılgılendırmeyelım ben hc kullanmadım ama kullanmak ıstıyorumŞöyle birşey yapsam nasıl olur acaba hani şimdi sigillere süreyim sigil gittikten sonra o bölgeye sürsem nasıl olur acaba çünkü bazı doktorlar sigil yokken de sürün diyor ya o bakımdan
Doktor sana hc bılgı vermedımı tek tedavı ykntemı sıgıl varsa onları yok etmek vırus vucutta kalıyor ve sıgıller tekrarlıyor malesefDoktor muyane sırasında anladı. Bunun tedavisi var mi?
Benim içerde bunu nasil anlatabilirim bilmiyorum. Dış yüzeyde bir şey yok ama içeriye doğru dokununca hissediyorum. 2 ay bekleyelim geçmezse krem vericem dedi tehlikeli değil dedi fransadayim ben.Doktor sana hc bılgı vermedımı tek tedavı ykntemı sıgıl varsa onları yok etmek vırus vucutta kalıyor ve sıgıller tekrarlıyor malesef
yurt dısında bulunman ıyı bırsey oradakıler daha bılgılı ama once bır smear ve hpv tıpleme testı yaptır ona gore tedavı surecıne karar verırsınBenim içerde bunu nasil anlatabilirim bilmiyorum. Dış yüzeyde bir şey yok ama içeriye doğru dokununca hissediyorum. 2 ay bekleyelim geçmezse krem vericem dedi tehlikeli değil dedi fransadayim ben.
Doktor papilloma var dedi bıraktı ne smear nede tipleme de yaptı 2ay içinde geçmezse krem veririm dedi düşük riskli dedi bulunduğu yere gore ben turkiye ye gelip orda iyice bir baktırmak istiyorum.yurt dısında bulunman ıyı bırsey oradakıler daha bılgılı ama once bır smear ve hpv tıpleme testı yaptır ona gore tedavı surecıne karar verırsın
Canım vestibuler papillamotis sanırım semi ki.. O tehlikesiz ve vajinanın kendi yapısıDoktor papilloma var dedi bıraktı ne smear nede tipleme de yaptı 2ay içinde geçmezse krem veririm dedi düşük riskli dedi bulunduğu yere gore ben turkiye ye gelip orda iyice bir baktırmak istiyorum.
Canim siğil yapanlar daha tehlikesiz oluyor deniliyor ama onları yaptırmak daha iyi olur tabi doktoruna uy.ama başka bir doktordanda fikir al derimDoktor muyane sırasında anladı. Bunun tedavisi var mi?
O ne cnm bendede var vajınanın bıraz ıcerısınde doktor korkulcak bısy degıl bunlar cogu kadında olur dedı bende sıgıl dıye kafaya takıyorumCanım vestibuler papillamotis sanırım semi ki.. O tehlikesiz ve vajinanın kendi yapısı
Canım aynı dertten bendede var cinsel yolla bulaşan ve geçmeyen bir virüs bu geçmiş olsun şuam hamileyim ve doktorlar bu virüs oldugu için normal doğum yapmıcağımı doğum sırasında bebeğe bulaştıgını söylüyolar mecburen sezeryan olacaksın diyorlar bemde yaktırdım ama yine cıkıyo henüz tıpta çaresi yok ama eğer normal dopum yapabilirsem bunun geçeceğini söyleyenler oldu fakat doktor yapamazsın diyorarkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
siğiller kesinlikle cinsel ilişkiyle bulasıyor..gecen yaz benım popo uç kısmımda çıktı ve bır sure sonra çogaldı korktum bu ne dıye dr gıttım lazerle yaktı ve bır ılac verdı o gecırdı ve bana dedığı suydu..ya hijyenik olmayan agdadan veya cinsellikten kiminde ykaybuluyormus kımınde yenıden tekrarlıyormus..hijyen şart hanımlar..ve tabi eşede bulaştırma riski oldugu için eşlerde dikakt etmeli..benım eşimde de bır tane çıktı ve hemen oda gıttı lazerle aldırdı bıs senedır yok şükür..
Geçmeyen bir virüs değil vücuttan atılıyor. Doktorunuz tıp bilgilerini güncellesin. 10 sene geriden takip ediyor sanırımCanım aynı dertten bendede var cinsel yolla bulaşan ve geçmeyen bir virüs bu geçmiş olsun şuam hamileyim ve doktorlar bu virüs oldugu için normal doğum yapmıcağımı doğum sırasında bebeğe bulaştıgını söylüyolar mecburen sezeryan olacaksın diyorlar bemde yaktırdım ama yine cıkıyo henüz tıpta çaresi yok ama eğer normal dopum yapabilirsem bunun geçeceğini söyleyenler oldu fakat doktor yapamazsın diyor
Az önceDüzenleŞikayet EtFavori
+ Çoklu
Saol cnm ztn beyaz gıbıler renklerı acık ahcc kullanmaya baslayanlar fark gordumu acaba baska bır forumda ahcc kullanıp negatıf olan cok kısı var bıran once bende baslamak ıstıyorum tek umudum bu bırde ası olan varmı kızlar