Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kbb ye gittin mi? Sigil olduklarindan Emin ol.. boynunda sislik varmi?
En 10 kbb ye gıttım bır sey deyıp gonderıyolar salı gunu cıldıyeye gıdıcem bakalım o ne dıcek hayır boynumda sıslık yok hamd olsun dılımın sol tarafında yaralar cıkıyor sureklı tekrar edıyor ve yanak ıcımde kucuk kabarcıklar cıktı onlar gecmıyor

Canım aynı dertten bendede var cinsel yolla bulaşan ve geçmeyen bir virüs bu geçmiş olsun şuam hamileyim ve doktorlar bu virüs oldugu için normal doğum yapmıcağımı doğum sırasında bebeğe bulaştıgını söylüyolar mecburen sezeryan olacaksın diyorlar bemde yaktırdım ama yine cıkıyo henüz tıpta çaresi yok ama eğer normal dopum yapabilirsem bunun geçeceğini söyleyenler oldu fakat doktor yapamazsın diyor
Tıpta çaresi yok ne demek yav var tabi çaresi bağışıklık sistemini guclendirdigin taktirde vücudundan atıyorsun bu virüsü canım benim evet normal doğum yok ama çaresi var ölümden başka herşeyin çaresi var bol bol vitamini yiyecekler tüket hamilelikte vücut direnci düşer ama yine de sen güzel beslen moralini yüksek tut zaten normal şartlarda da bu virüs vücuttan 6-12 ayda yanlış hatırlamıyorsam atılıyor Allah şifa versin canım

Tıpta çaresi yok ne demek yav var tabi çaresi bağışıklık sistemini guclendirdigin taktirde vücudundan atıyorsun bu virüsü canım benim evet normal doğum yok ama çaresi var ölümden başka herşeyin çaresi var bol bol vitamini yiyecekler tüket hamilelikte vücut direnci düşer ama yine de sen güzel beslen moralini yüksek tut zaten normal şartlarda da bu virüs vücuttan 6-12 ayda yanlış hatırlamıyorsam atılıyor Allah şifa versin canım
Canım doktorum aktif siğilin yoksa normal doğum bile yapabilirsin benim kontrolünde dedi :)

Özge bu sıtede sisi diye bir arkadas vardı o önce genital bolgeyı sırkeyle sılmıs daha sonra yıkayıp guzlce kurulamıs ve aldara kremı komple surmus baya bılgılı bır arkadastı o yazıları okuyabılırsın

Özge bu sıtede sisi diye bir arkadas vardı o önce genital bolgeyı sırkeyle sılmıs daha sonra yıkayıp guzlce kurulamıs ve aldara kremı komple surmus baya bılgılı bır arkadastı o yazıları okuyabılırsın
Canım yazıları Çok gerilerde galiba ama okuyacağım arayıp tarayıp :) çok teşekkür ederim canım benim

Arkadaslar benim servisit sorunum var
.. nasil gecer.. idrarda yanma oluyor.. normalmi bilmiyorum....doktorum birsey vermedi.. Doktor degistirmeye dusunuyorum..
Canim bendede cıktı kronik servist diye ama bana da ilaç vermedi.bol su iş şükür bende şimdi yanma yok sabahları limonlu su iciyorum ve bol su icebildigim kadar iciyorum.

En 10 kbb ye gıttım bır sey deyıp gonderıyolar salı gunu cıldıyeye gıdıcem bakalım o ne dıcek hayır boynumda sıslık yok hamd olsun dılımın sol tarafında yaralar cıkıyor sureklı tekrar edıyor ve yanak ıcımde kucuk kabarcıklar cıktı onlar gecmıyor
Karbonatlı şu ile gargara yap

Aft olabilir.. aciyormu? Aciyorsa aft tir..Doktor degilim Ama sigiler genelikle acitmaz ...

Arkadaslar benim servisit sorunum var
.. nasil gecer.. idrarda yanma oluyor.. normalmi bilmiyorum....doktorum birsey vermedi.. Doktor degistirmeye dusunuyorum..
Normal degil.bende de servisit arti idrarda yanma oluyordu.ozel bir laboratuvarda test yaptirdim klamidya cikti.bos yere vakit kaybetme ozel bir laboratuvarla gorus.zira drlar pek sallamiyor.

Ya arkadaslar hamileyim.8 aylik.hpvden supheleniyorum.vajinamda sigil yok ama gorunmeyen yerlerde olabilir mi diye dusunuyorum.bir de meme ucumda tomurcuk gibi seyler olustu bunlar hpv ye bagli sigil midir?mememde sigil olduysa bebegi nasil emziricem.ayni durumu yasayan bayanlar yardimci olabilirler mi?

Ya arkadaslar hamileyim.8 aylik.hpvden supheleniyorum.vajinamda sigil yok ama gorunmeyen yerlerde olabilir mi diye dusunuyorum.bir de meme ucumda tomurcuk gibi seyler olustu bunlar hpv ye bagli sigil midir?mememde sigil olduysa bebegi nasil emziricem.ayni durumu yasayan bayanlar yardimci olabilirler mi?
Hamılelıkte o tomurcuklar oluyor cnm korkma suphedeysen doktoruna sor bı hpv testı yaptır

X