Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canim bunun fiyatı internette 421 tl imiş bundan kactane alıyoruz yada bi tanede kaç doz oluyor.kafama göre almayacağım da yinede fiyat olarak öğrenmek istoyorum
Canım ikiside gardasil ama biri 4 tipe karşı koruyor turkiyede var. Oburu 9 tipe karşı koruyor o turkiyede yok. Önce bir tane alacaksın 2 ay sonra 1 tane daha 6 ay sonra bir tane daha canım. 0-2-6 şeklinde vuruluyor hepatit aşısı gibi 3 doz

Canim bunun fiyatı internette 421 tl imiş bundan kactane alıyoruz yada bi tanede kaç doz oluyor.kafama göre almayacağım da yinede fiyat olarak öğrenmek istoyorum
Canım bende ay başını bekliyorum bende vurulcam biraz pahalı olduğu için beklemek zorundayım. Dolardan önce 360 tl idi haziran da bakmıştım:KK43:

Kızlar aldara kremi nasıl kullanacağını ben ya sadece sigil üzerine mi yoksa sigil olan bölgeye komple mi süreceğim hiç kullanan olmadı mı :))

Ozgecim ben kullanmadim ama siğillerin üstüne sür bekle ve yika iyice kurula sonra unuturum diyorsam gündüz yap
6-10 saat arası kalması gerekiyormuş kremin bende korktum kimi diyor ki komple o bölgeye sür kimi sigil üzerine sür kararsız kaldım. Şeytan diyor komple sür vücuduna ne olacaksa olsun :)))

6-10 saat arası kalması gerekiyormuş kremin bende korktum kimi diyor ki komple o bölgeye sür kimi sigil üzerine sür kararsız kaldım. Şeytan diyor komple sür vücuduna ne olacaksa olsun :)))
Canım komple sürme bence Çünkü tahriş edici bi krem o sigili dusuruyor.. bence şimdi siğillerin uzerine sur yat alarm kur yikarsin sonra. Artık sur yani bunu yapmalısın :KK54:

Canım sigarayı acil birak... Hpv taşıyorsun riskli bi alışkanlık ben eşimle bile hergun kavga ediyorum yeni yeni bıraktı artık ınsallah darısı basina
Canim ne güzel 3 senedir bırakmıştım aksi gibi 4 aydır tekrar başladım. Ben bıraksana eşim bırakmazki yani bende ne yapacagimi bilemiyorum.onubiraksam bağışıklık bastıran ilaçlar kullanıyorum. Bisey değişmiyecek.6 ay sonra ilaçları bırakma ihtimalim var o zamn hepsini bir bırakayım diyorum

Birde vajina girişine yakın makatla vajina arası tahriş etmekten korkuyorum olur da unutup sabah yikamazsam diye
Canim bence sanmıyorum bişey yapacağınız siğilin üzerlerine surki takip düşürsün yoksa orta kısımlardaki siğillerine sür dene bir sabah kalktığında yıka bişey olmazsa yarında vajinaya sür. Tehlikeli yerlere gunduz sür yıka bikac saat sonra

Selam hanımlar konu cok oncelerden açılmış. Bende hpv vardı. Hpv olup yaktıran var mı? Ben 2 ay önce doktordaydım hpv kaynaklı siğiller var bende. Doktor lazer dedi. Ama daha olmadım. Hemen yaptırmam mı gerekiyor?

X