Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bunun fiyatı internette 421 tl imiş bundan kactane alıyoruz yada bi tanede kaç doz oluyor.kafama göre almayacağım da yinede fiyat olarak öğrenmek istoyorumBu yazının üstüne biraz rahatladim canım ınss ozman yaptıralım.eski ve yeni arasında ne fark var
Canım ikiside gardasil ama biri 4 tipe karşı koruyor turkiyede var. Oburu 9 tipe karşı koruyor o turkiyede yok. Önce bir tane alacaksın 2 ay sonra 1 tane daha 6 ay sonra bir tane daha canım. 0-2-6 şeklinde vuruluyor hepatit aşısı gibi 3 dozCanim bunun fiyatı internette 421 tl imiş bundan kactane alıyoruz yada bi tanede kaç doz oluyor.kafama göre almayacağım da yinede fiyat olarak öğrenmek istoyorum
Canım bende ay başını bekliyorum bende vurulcam biraz pahalı olduğu için beklemek zorundayım. Dolardan önce 360 tl idi haziran da bakmıştımCanim bunun fiyatı internette 421 tl imiş bundan kactane alıyoruz yada bi tanede kaç doz oluyor.kafama göre almayacağım da yinede fiyat olarak öğrenmek istoyorum
Bende beklemek zorundayım şuan mali durum yok desene 1660 tl mal olucakCanım bende ay başını bekliyorum bende vurulcam biraz pahalı olduğu için beklemek zorundayım. Dolardan önce 360 tl idi haziran da bakmıştım
Evet canım ama sağlık olsun ne yapalım aralı olması iyi taksit gibi olacak işteBende beklemek zorundayım şuan mali durum yok desene 1660 tl mal olucak
Aynen canim ya hayirlisi ben bide sigara iciyorum aşının faydası olurmu acabaEvet canım ama sağlık olsun ne yapalım aralı olması iyi taksit gibi olacak işte
Kimi diyor ki deri üzerine iyice sürün yedirin diyor kimi sadece sigil üzerine sürün diyor kafam karıştıKızlar aldara kremi nasıl kullanacağını ben ya sadece sigil üzerine mi yoksa sigil olan bölgeye komple mi süreceğim hiç kullanan olmadı mı :))
Canim siğilin üzerene süreceksin kremi kactane varsa ayrı ayrı sür gitsinKızlar aldara kremi nasıl kullanacağını ben ya sadece sigil üzerine mi yoksa sigil olan bölgeye komple mi süreceğim hiç kullanan olmadı mı :))
Birde vajina girişine yakın makatla vajina arası tahriş etmekten korkuyorum olur da unutup sabah yikamazsam diyeCanim siğilin üzerene süreceksin kremi kactane varsa ayrı ayrı sür gitsin
Canım sigarayı acil birak... Hpv taşıyorsun riskli bi alışkanlık ben eşimle bile hergun kavga ediyorum yeni yeni bıraktı artık ınsallah darısı basinaAynen canim ya hayirlisi ben bide sigara iciyorum aşının faydası olurmu acaba
Ozgecim ben kullanmadim ama siğillerin üstüne sür bekle ve yika iyice kurula sonra unuturum diyorsam gündüz yapBirde vajina girişine yakın makatla vajina arası tahriş etmekten korkuyorum olur da unutup sabah yikamazsam diye
6-10 saat arası kalması gerekiyormuş kremin bende korktum kimi diyor ki komple o bölgeye sür kimi sigil üzerine sür kararsız kaldım. Şeytan diyor komple sür vücuduna ne olacaksa olsun :)))Ozgecim ben kullanmadim ama siğillerin üstüne sür bekle ve yika iyice kurula sonra unuturum diyorsam gündüz yap
Canım komple sürme bence Çünkü tahriş edici bi krem o sigili dusuruyor.. bence şimdi siğillerin uzerine sur yat alarm kur yikarsin sonra. Artık sur yani bunu yapmalısın6-10 saat arası kalması gerekiyormuş kremin bende korktum kimi diyor ki komple o bölgeye sür kimi sigil üzerine sür kararsız kaldım. Şeytan diyor komple sür vücuduna ne olacaksa olsun :)))
Canim ne güzel 3 senedir bırakmıştım aksi gibi 4 aydır tekrar başladım. Ben bıraksana eşim bırakmazki yani bende ne yapacagimi bilemiyorum.onubiraksam bağışıklık bastıran ilaçlar kullanıyorum. Bisey değişmiyecek.6 ay sonra ilaçları bırakma ihtimalim var o zamn hepsini bir bırakayım diyorumCanım sigarayı acil birak... Hpv taşıyorsun riskli bi alışkanlık ben eşimle bile hergun kavga ediyorum yeni yeni bıraktı artık ınsallah darısı basina
Canim bence sanmıyorum bişey yapacağınız siğilin üzerlerine surki takip düşürsün yoksa orta kısımlardaki siğillerine sür dene bir sabah kalktığında yıka bişey olmazsa yarında vajinaya sür. Tehlikeli yerlere gunduz sür yıka bikac saat sonraBirde vajina girişine yakın makatla vajina arası tahriş etmekten korkuyorum olur da unutup sabah yikamazsam diye
Selam hanımlar konu cok oncelerden açılmış. Bende hpv vardı. Hpv olup yaktıran var mı? Ben 2 ay önce doktordaydım hpv kaynaklı siğiller var bende. Doktor lazer dedi. Ama daha olmadım. Hemen yaptırmam mı
Evet yaptırmak gerek