Rahatça görünen birşey canım deri altında yokkullanmadım ama sana onceden de dedigim gibi aldara krem veriyorlar bakirelere kullanmak kolaydir galiba.
Ucu sivri sert.. Rahatca görünen bir sey mi yoksa deri altinda mi,???
Sonuçları iki hafta sonra alacağım canım ama doktor kan tahlili yaptırdı ne alaka bilemedimCanım kötü bişey değil her kadında olan bi şey.. Sen hpv tipine baktirdin mi ? Smear yada kolposkopi yapıldı mi ?
Canım hpv olunca bazı dr lar diğer cinsel yolla bulaşan hastaliklara da baktiriyolar belki onun içindir. Bende baktirdim.. hemde defalarca çünkü kafayı yemiştim bi ara evhamdanSonuçları iki hafta sonra alacağım canım ama doktor kan tahlili yaptırdı ne alaka bilemedim
Kan tahlili normalde hemn çıkar sormadinmi ne tahlili diyeSonuçları iki hafta sonra alacağım canım ama doktor kan tahlili yaptırdı ne alaka bilemedim
Bu hpv olanlarda mantar çok oluyor ben 9 ay atamadım şimdi iyiyim çok şükürMantar ne kötü birşey mi can hiç bilmiyorum kiAllahım sama acil şifa versin inşallah canım benim
Karbonatla gargara yap propolis sürARkadaslar bu vırus benım agızımdada var yanak ıcımde ve kucuk dılın yanında kucuk kucuk kabarcıklar var onceden yoktu sıgıl mı bunlar cok korkuyorum nasıl bı ılletmıs bu ya
Elme şirketi sür beyazlarsa sigildir.ARkadaslar bu vırus benım agızımdada var yanak ıcımde ve kucuk dılın yanında kucuk kucuk kabarcıklar var onceden yoktu sıgıl mı bunlar cok korkuyorum nasıl bı ılletmıs bu ya
Saol cnm ztn beyaz gıbıler renklerı acık ahcc kullanmaya baslayanlar fark gordumu acaba baska bır forumda ahcc kullanıp negatıf olan cok kısı var bıran once bende baslamak ıstıyorum tek umudum bu bırde ası olan varmı kızlarElme şirketi sür beyazlarsa sigildir.
Canım bende kaç aydır mantarla uğraşıyorum perişan oldum her ay tekrarliyo ilaç kullandım bana misin demedi... Bide sanırım sistit var dr idrar yolunda iltihap var demişti sürekli idrara çıkıyorum nedense ve alt karnım agriyo.. bi ton şikayetim var gitcem pazartesi of off rabbim dermansız dert vermesinElme şirketi sür beyazlarsa sigildir.
Bu saydıgım sıkayetlerın hepsı bendede var ıdarar sık cıkma yanma ve felaket bır kasıntıCanım bende kaç aydır mantarla uğraşıyorum perişan oldum her ay tekrarliyo ilaç kullandım bana misin demedi... Bide sanırım sistit var dr idrar yolunda iltihap var demişti sürekli idrara çıkıyorum nedense ve alt karnım agriyo.. bi ton şikayetim var gitcem pazartesi of off rabbim dermansız dert vermesin
Canim sistitte ayak usutmesi çok önemli kesinlikle çırapsız gezme yazın bile çorap şart yoksa oda çok yorucu bir hastalık sürekli idrara çıkmak akıntı vs zor yani kendine çok iyi bakman lazım sabahları ac karnına limonlu su iç ama gün icindede toplam 3 lt su içmek zorunlu sistitin en büyük tedavisi su ve sıcak ayaklarCanım bende kaç aydır mantarla uğraşıyorum perişan oldum her ay tekrarliyo ilaç kullandım bana misin demedi... Bide sanırım sistit var dr idrar yolunda iltihap var demişti sürekli idrara çıkıyorum nedense ve alt karnım agriyo.. bi ton şikayetim var gitcem pazartesi of off rabbim dermansız dert vermesin
Alt karkn agrisida iltihaptanCanım bende kaç aydır mantarla uğraşıyorum perişan oldum her ay tekrarliyo ilaç kullandım bana misin demedi... Bide sanırım sistit var dr idrar yolunda iltihap var demişti sürekli idrara çıkıyorum nedense ve alt karnım agriyo.. bi ton şikayetim var gitcem pazartesi of off rabbim dermansız dert vermesin
Ahcc kulanamiyorsan başka bağışıklık güçlendiren yöntemler kullanSaol cnm ztn beyaz gıbıler renklerı acık ahcc kullanmaya baslayanlar fark gordumu acaba baska bır forumda ahcc kullanıp negatıf olan cok kısı var bıran once bende baslamak ıstıyorum tek umudum bu bırde ası olan varmı kızlar
Kan tahlili Hemen çıktı da neden kan tahlili yaptırdı anlayamadım Son altı ayda baya bi kan tahlili yaptırdım kollarım kevgire döndü eheheh :))Kan tahlili normalde hemn çıkar sormadinmi ne tahlili diye
fiyati neymis deYa kızlar ben başka bi marka ahcc kullanacağım pahalı diye alamadım çünkü işe yarar mı ki başka marka yada takviye kullanan var mı
Haa evet o aklıma gelmemişti haklısın canım gerçi ben düzenli kan testi yaptırıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür Senin İçin de çok çok dua edeceğim canım Allah şifa versinCanım hpv olunca bazı dr lar diğer cinsel yolla bulaşan hastaliklara da baktiriyolar belki onun içindir. Bende baktirdim.. hemde defalarca çünkü kafayı yemiştim bi ara evhamdanyada vitamin vs bakıyor olabilir gidince sorarsın.. Bende pazartesi gidicem dr a bakalım hayırlısıyla
Ben eczaneye sordum 365 tl dedi :)fiyati neymis de
Sistitte gercekten ayaklar cok onemli
Ben de sık oluyorum