Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sonuçları iki hafta sonra alacağım canım ama doktor kan tahlili yaptırdı ne alaka bilemedim
Canım hpv olunca bazı dr lar diğer cinsel yolla bulaşan hastaliklara da baktiriyolar belki onun içindir. Bende baktirdim.. hemde defalarca çünkü kafayı yemiştim bi ara evhamdan yada vitamin vs bakıyor olabilir gidince sorarsın.. Bende pazartesi gidicem dr a bakalım hayırlısıyla

Elme şirketi sür beyazlarsa sigildir.
Saol cnm ztn beyaz gıbıler renklerı acık ahcc kullanmaya baslayanlar fark gordumu acaba baska bır forumda ahcc kullanıp negatıf olan cok kısı var bıran once bende baslamak ıstıyorum tek umudum bu bırde ası olan varmı kızlar

Elme şirketi sür beyazlarsa sigildir.
Canım bende kaç aydır mantarla uğraşıyorum perişan oldum her ay tekrarliyo ilaç kullandım bana misin demedi... Bide sanırım sistit var dr idrar yolunda iltihap var demişti sürekli idrara çıkıyorum nedense ve alt karnım agriyo.. bi ton şikayetim var gitcem pazartesi of off rabbim dermansız dert vermesin

Bu saydıgım sıkayetlerın hepsı bendede var ıdarar sık cıkma yanma ve felaket bır kasıntı

Canim sistitte ayak usutmesi çok önemli kesinlikle çırapsız gezme yazın bile çorap şart yoksa oda çok yorucu bir hastalık sürekli idrara çıkmak akıntı vs zor yani kendine çok iyi bakman lazım sabahları ac karnına limonlu su iç ama gün icindede toplam 3 lt su içmek zorunlu sistitin en büyük tedavisi su ve sıcak ayaklar

Alt karkn agrisida iltihaptan

Ahcc kulanamiyorsan başka bağışıklık güçlendiren yöntemler kullan

Ya kızlar ben başka bi marka ahcc kullanacağım pahalı diye alamadım çünkü işe yarar mı ki başka marka yada takviye kullanan var mı

Haa evet o aklıma gelmemişti haklısın canım gerçi ben düzenli kan testi yaptırıyorum hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükür Senin İçin de çok çok dua edeceğim canım Allah şifa versin

Kızlar ben propolis yemeye karar verdim valla az önce haberlerde çıktı kanserli hücrelerle savaşıyormus hücre yeniliyormus herşeyi denedik yaptık bunu da yapım aman nolacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…