Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sende siğilmi cıktı nasıl suphelendin

Peki ne kadar zamanda negatif oldun canım aslında hayat boyu kullanmak gerek diye düşünüyorum ben sonuçta buna ihtiyacımız var
Canım ben ogrendım sıgıller yakıldı 9 ay sonra test yapıldı negatıftım bu sure ıcerısınde hep kullandım ama gectı nasılsa dıye bıraktım tekrarladı

Prospektusunde yazmiyor mu doktorun demedi mi canim benim. Sigilli bolgeye sureceksindir herhalde.
Su doktorlar da bizi hergun boyle seyler yapiyoruz saniyor dogru düzgun bilgi vermek yok

Prospektusunde yazmiyor mu doktorun demedi mi canim benim. Sigilli bolgeye sureceksindir herhalde.
Su doktorlar da bizi hergun boyle seyler yapiyoruz saniyor dogru düzgun bilgi vermek yok
Ay doktor bişey demedi sigillere sür dedi de neyle süreceğim nasıl süreceğim gece mi gündüz mü onu hiç demedi sanırsın ben her gün aldara kullanıyorum

Kizlar ketemdeki hpv testini her sene istersek yaptırabiliyor muyuz?
Videodaki doktor 5 yil diyor sanirim o hic kapmamis olanlar icin..

Kızlar aldara kremi iyice yedirin diyor ya kulak pamuguyla nasıl yediricem ben bunu ve kaç saat kalacak bende bir de bu okuduğum kadarıyla tahriş ediyormuş ya deriyi sürünce mi yoksa fazla kaldığında mı tahriş ediyor

Kızlar çok afedersiniz genital bölge epilasyonu nasıl yapıyorsunuz? ben jilet kullanıyorum çok sağlıksız biliyorum ama dayanamıyorum başka türlü ne yapacağım:/

Kızlar çok afedersiniz genital bölge epilasyonu nasıl yapıyorsunuz? ben jilet kullanıyorum çok sağlıksız biliyorum ama dayanamıyorum başka türlü ne yapacağım:/
Ben ağda yaptiriyordum sigil çoğaldı bu yüzden almıyorum valla kesiyorum uzadıkça sigiller yok olup negatif olana kadar almayı düşünmüyorum çok utanıyorum ama napayım :)

Ben ağda yaptiriyordum sigil çoğaldı bu yüzden almıyorum valla kesiyorum uzadıkça sigiller yok olup negatif olana kadar almayı düşünmüyorum çok utanıyorum ama napayım :)
Canım en iyisi öyle aslında dr lar almayın diyorlar oranın bağışıklığını düşürüyormuş.. artık idare edeceğiz bende 2 ayda bir alıyorum.. dün aldım bugün tahriş gibi oldu ya içime sinmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…