- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Sende siğilmi cıktı nasıl suphelendinHastalığım var mı bilmiyorum sonuçlarım henüz gelmedi. Daha 26 yaşındayım yeni evledim çocuğum yok daha herşeyin en başındayım stres insanı oldürür. Aklınıza getirmeyin üzülmeyin kendinize birde bunu dert edinmeyin. Tatile çıkın filmler izleyin kitaplar okuyun çocuklarınız vardır yada olacaktır umut vaad edin. Düsünmeyin üzülmeyin ve kafaya takmayın. Başka yolu varsa banada söyleyin... Sağlıkla kalın inşallah.
Çok teşekkür ederim hemen almam gerek aktarlardakine güvenemedim :)Her gün 20 damla suya yogurta atabilirsin grip falansan 40 damlaya kadarda çıkartabilirsin sıcak kaynamış yiyeceklere atmıyorsun yani sıcak çorba yemek vs faydaları yok oluyor
Anladım çok teşekkür ederim hemen alıp uygulayacağımHer gün 20 damla suya yogurta atabilirsin grip falansan 40 damlaya kadarda çıkartabilirsin sıcak kaynamış yiyeceklere atmıyorsun yani sıcak çorba yemek vs faydaları yok oluyor
Canım ben ogrendım sıgıller yakıldı 9 ay sonra test yapıldı negatıftım bu sure ıcerısınde hep kullandım ama gectı nasılsa dıye bıraktım tekrarladıPeki ne kadar zamanda negatif oldun canım aslında hayat boyu kullanmak gerek diye düşünüyorum ben sonuçta buna ihtiyacımız var
Ben kullanmadim onu canım bilmiyorumKızlar ben bu aldara kremi nasıl kullanacağım ya bi akıl verin siz nasıl kullandınız
Ay doktor bişey demedi sigillere sür dedi de neyle süreceğim nasıl süreceğim gece mi gündüz mü onu hiç demedi sanırsın ben her gün aldara kullanıyorumProspektusunde yazmiyor mu doktorun demedi mi canim benim. Sigilli bolgeye sureceksindir herhalde.
Su doktorlar da bizi hergun boyle seyler yapiyoruz saniyor dogru düzgun bilgi vermek yok
Üstünede kaç defa kullanacaginidami belirtmemiş kulak Kurdaniyla sür .nerde sigilinAy doktor bişey demedi sigillere sür dedi de neyle süreceğim nasıl süreceğim gece mi gündüz mü onu hiç demedi sanırsın ben her gün aldara kullanıyorum
Tek tek paketlenmis halde galiba jel halinde canım pamuklu çubuk ile süreceğim benimkiler vajina ile makat arasında miniklerÜstünede kaç defa kullanacaginidami belirtmemiş kulak Kurdaniyla sür .nerde sigilin
Ne güzel anlatmış canım bunun üstüne asi olmaya karar verdim ınss bir sonraki kontrolünde doktorumla konuşacağımKızlar izleyin çok bilgi verici hastalığımizi tanıyalım.
Ol kuzum bende olucamTek tek paketlenmis halde galiba jel halinde canım pamuklu çubuk ile süreceğim benimkiler vajina ile makat arasında minikler
Canim onu bende soracağım bakalım ne diyeceklerKizlar ketemdeki hpv testini her sene istersek yaptırabiliyor muyuz?
Videodaki doktor 5 yil diyor sanirim o hic kapmamis olanlar icin..
Ben ağda yaptiriyordum sigil çoğaldı bu yüzden almıyorum valla kesiyorum uzadıkça sigiller yok olup negatif olana kadar almayı düşünmüyorum çok utanıyorum ama napayım :)Kızlar çok afedersiniz genital bölge epilasyonu nasıl yapıyorsunuz?ben jilet kullanıyorum çok sağlıksız biliyorum ama dayanamıyorum başka türlü ne yapacağım:/
Canım en iyisi öyle aslında dr lar almayın diyorlar oranın bağışıklığını düşürüyormuş.. artık idare edeceğiz bende 2 ayda bir alıyorum.. dün aldım bugün tahriş gibi oldu ya içime sinmediBen ağda yaptiriyordum sigil çoğaldı bu yüzden almıyorum valla kesiyorum uzadıkça sigiller yok olup negatif olana kadar almayı düşünmüyorum çok utanıyorum ama napayım :)