- 23 Kasım 2018
- 150
- 42
- 35
Tıp okuyan arkadaşım sen kendi kendine düşündükçe o virüs "Bu zaten halı hazırda çökmüş morali de yerinde değil ben bunu alt ederim" diye düşünüyor deyim yerindeyse dedi beynine ben sağlıklıyım yenecegim diye ne zaman dersen o zaman bi sigiller gider dedi gerçekten de umursamadığım zaman bi sigil küçüldü bu virüs bagisikligin ve beynine yolladığın sinyallerle ilgili dedi bağışıklık sistemini ve moralini me zaman yüksek tutarsan o zaman onlar yenilgiyi kabul eder gider dediCanim o benimde aklıma geliyor çok yolculuk yaptim ve de çokta girdim mecburi bağırsaktan dolayı acaba bendemi ordan kaptım eşimize bulaştırdım diye bazen aklıma gelmiyor değil.ama sonuç hpvliyiz.onlari düşünmek bi ise yaramıyor ne zamn olduğu bilinse belki biz kendimize çözeriz ama oda bilinmiyor
Aynen canim hiç yokmuş gibi davranmak lazım unutuyorum bazen kendi kendime gidecek bişey yapmayacak diyorum morel ve düşünme çok önemliTıp okuyan arkadaşım sen kendi kendine düşündükçe o virüs "Bu zaten halı hazırda çökmüş morali de yerinde değil ben bunu alt ederim" diye düşünüyor deyim yerindeyse dedi beynine ben sağlıklıyım yenecegim diye ne zaman dersen o zaman bi sigiller gider dedi gerçekten de umursamadığım zaman bi sigil küçüldü bu virüs bagisikligin ve beynine yolladığın sinyallerle ilgili dedi bağışıklık sistemini ve moralini me zaman yüksek tutarsan o zaman onlar yenilgiyi kabul eder gider dedi
Ne dökülüyor kanmi yoksa et parçası filanmiSinirlerim aşırı bozuk ilişkiden sonra küçük küçük birşeyler dökülüyor yaklaşık bir aydır var kuruluğa bağlı birsey mi bilmiyorum yoksa icimde yara varda ilişki anında deforme mi oluyor
Doktora gıtsen sıgıllerın sureklı dokulcegıbı sanmıyorumSinirlerim aşırı bozuk ilişkiden sonra küçük küçük birşeyler dökülüyor yaklaşık bir aydır var kuruluğa bağlı birsey mi bilmiyorum yoksa icimde yara varda ilişki anında deforme mi oluyor
Bu benı korkuttu suanda ben hpvlıyım benm evımde klozet var bırı gırdıgı zaman onadamı bulasıcakDoktora da sordum ortak kullanım alanı olan wcden bulaşmış olabilir dedi herkes kesin şekilde ilişki der ama bekar hanımlar da bu şikayetler geliyor dedi bende şaşırdım benzinlik wcleri en basit örneği kaç kişi girip çıkıyor dedi doktorlar
Evet canım hiç yokmuş gibi davranmak gerek yapmamız gereken onların varlığını umursamamak Allah hepimizin yardımcısı olsunAynen canim hiç yokmuş gibi davranmak lazım unutuyorum bazen kendi kendime gidecek bişey yapmayacak diyorum morel ve düşünme çok önemli
Ben kimseye bulastirmamak adına girmeden önce girdikten sonra çamaşır suyuyla yıkıyorum ellerimi de iyice yıkıyorum artık ellerim yıprandı yıkamaktan sürekli :))Bu benı korkuttu suanda ben hpvlıyım benm evımde klozet var bırı gırdıgı zaman onadamı bulasıcak
Iyı düşün iyi olsun beynime bu mesajı gönder gerçekten herşey beynimize yolladigimiz mesajla da alakalıKızlar ahcc kullanıyorum ben illaki faydası oluyordur yaadetim bitmek üzere haftaya smear vericem bende hafiften panik olmaya başladım..
Canim ben bunu doktoruma sordum çocuklar konusunda endişelendim ama olmaz öyle bisey dedi .Yani siğilleriniz varsa yaktirin bekletmeyin derim .Bu benı korkuttu suanda ben hpvlıyım benm evımde klozet var bırı gırdıgı zaman onadamı bulasıcak
Canim sen iyi şeyler çıkacak diye düşün kötü düşünme hayırlı sonuçlar bekliyoruz. Bence smear temiz çıkar. Hpvyi atmışmışın diyede hpv testi yaptırmak gerekliKızlar ahcc kullanıyorum ben illaki faydası oluyordur yaadetim bitmek üzere haftaya smear vericem bende hafiften panik olmaya başladım..
Canim onu yok edeyim derken başka şeyler çıkaracaksın düşünme bulaşır diye.Ben kimseye bulastirmamak adına girmeden önce girdikten sonra çamaşır suyuyla yıkıyorum ellerimi de iyice yıkıyorum artık ellerim yıprandı yıkamaktan sürekli :))
Bende umursamıyorum artık başta vebali gibi hissediyordum ama pozitif düşününce kendine bakınca gidiyor gerçekten :)R ruzgareseri sağol canım benim nasıl moral veriyorsun iyiki varsınhpv dna da baktircam ıns negatiftir
O ozgeyildiz06 haklisin canım pozitif düşüncenin gücüne bende inanıyorum ınsallah iyi olur herşey
Bende R ruzgareseri sayesinde stresten kurtuldum çok iyi moral veriyor iyi ki varsın Canım benim :)Bende umursamıyorum artık başta vebali gibi hissediyordum ama pozitif düşününce kendine bakınca gidiyor gerçekten :)
Canım ben time health marka kullanıyorum almanyadan almıştım. Ona ek bide arı sütü ham bal propolis karisimi yiyorum her gunKızlar ahcc Hangi marka kullanıyorsunuz ve kaç mg kullanıyorsunuz bir de çinko kullanmak zarar vermez dimi ikisi aynı anda kullanırsam
Canım ben time health marka kullanıyorum almanyadan almıştım. Ona ek bide arı sütü ham bal propolis karisimi yiyorum her gun[/QUOpeki ahcc kaç ya gidiyor bir kutusu
Muhteşemsiniz kızlar böyle devamBende R ruzgareseri sayesinde stresten kurtuldum çok iyi moral veriyor iyi ki varsın Canım benim :)