Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

R ruzgareseri sağol kuzum benim dediklerini yapicam.. fazla su içmiyorum ama çorap giyerim genelde
O ozgeyildiz06 canım benim teşekkür ederim allahim hepimize şifa versin korusun bizleri propolis haberini bende izledim canım kullan güvenilir bi marka al beeo çok iyi dir aklında bulunsun canım

Gratiste migros ve kipada da varmış yarın hemen gidip alcam kızlar birbirimize ne güzel destek oluyoruz yaşasın kadınlar

Canim sen suyu yeterli miktar tüketmezsen atlatmam zor olur antibiyotik b8r süre sonra çözüm olmuyor kesinlikle iç helede limonlu

Canım eger genital sigille ilgili bir sorunun varsa öncelikle sakin olmalısın :) belirti verdigi için korkulacak bir durum yok yüksek ihtimal hpv dna testi yaptırırsan cin1 çıkacaksın onun içinde bagışıklıgını güçlü tutacaksın geçecek ama ihmal etme derim ben şuan cin2 leep olmak zorunda kaldım

Ay inşallah ya hepimiz kurtuluruz bundan birdaha da uğramaz inşallah :)
kızlar ben baya bır sure propolıs damla kullandım negatıf oldum dıye bıraktım sonrasında sıgıllerım tekrarladı doktorum tekrarsan peopolıse baslattı bu sefer kapsul olana gercekten grıp bıle olmadım bu sene normalde cok olurum suan yıne bıttı kullanmıyorum hemen geıp oldum demekkı sureklı kullanmak gerek

Onu bende duydum egriçayırdan sipariş ettim alkollü olanından yetişkinler için bu propolis daha faydalıymış kurtulmak için bende içicem

Peki ne kadar zamanda negatif oldun canım aslında hayat boyu kullanmak gerek diye düşünüyorum ben sonuçta buna ihtiyacımız var

Bu arada nasıl kullandınız anlatır mısınız

Hastalığım var mı bilmiyorum sonuçlarım henüz gelmedi. Daha 26 yaşındayım yeni evledim çocuğum yok daha herşeyin en başındayım stres insanı oldürür. Aklınıza getirmeyin üzülmeyin kendinize birde bunu dert edinmeyin. Tatile çıkın filmler izleyin kitaplar okuyun çocuklarınız vardır yada olacaktır umut vaad edin. Düsünmeyin üzülmeyin ve kafaya takmayın. Başka yolu varsa banada söyleyin... Sağlıkla kalın inşallah.

Sana katılıyorum canım stres adamı mahv eder.en iyisi uzak durmak ve sonuçlarında çıkmaz ınss çıkarsada aynı davran ve bağışıklık guclendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…