Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar bugün vajina girişimin üst kısmında küçük küçük biseyler farkettim tam siğil gibi değil böyle pütür gibi ya moralim bozuldu yine mi tekrarladı:KK43:

Kızlar bugün vajina girişimin üst kısmında küçük küçük biseyler farkettim tam siğil gibi değil böyle pütür gibi ya moralim bozuldu yine mi tekrarladı:KK43:
Inş haftaya bir test yapsa canım ina göre rahatlarsın. Belki kaşımaktansa olabilir.elma sürmesiyle yıka enfeksiyonda iyi gelir

Canım araştırdım vestibuler papillamotos diye bişey sanırım vajinanın yapısıymış. Ama dr a sorucam. Reglim şimdi kuzum bitsin sirkeye baslicam

Ya kızlar benim makattaki sigil yok olmuş resmen bu iyi bişey :) Ama vajina girişinde üç tane daha bişey var ama sigil değil sivri ve sert bembeyaz fotoğrafını çektim de sigile benzemiyor ben benzetemedim Hani siyah nokta sikarsiniz da çıkar da çıktığı an var ya onun gibi sizce bu nedir

Ya kızlar benim makattaki sigil yok olmuş resmen bu iyi bişey :) Ama vajina girişinde üç tane daha bişey var ama sigil değil sivri ve sert bembeyaz fotoğrafını çektim de sigile benzemiyor ben benzetemedim Hani siyah nokta sikarsiniz da çıkar da çıktığı an var ya onun gibi sizce bu nedir
Oyu sevindim canım belki başka biseydir her şeyi siğil diye sanmayın

Canım benzer bişey bendede var vestibuler papillamotos diye bişey sanırım bende araştırırken denk geldim vajinanın yapısıymış.. dr a gidince yinede sorucam ama. Google dan bak benziyo mu seninki

Canım benzer bişey bendede var vestibuler papillamotos diye bişey sanırım bende araştırırken denk geldim vajinanın yapısıymış.. dr a gidince yinede sorucam ama. Google dan bak benziyo mu seninki
Ya daha önce vajina girişinde falan böyle birşeye denk gelmedim hani mutlaka denk gelirdim temizlerken falan ama bu sert Bişey umarım tedavisi olan bir şeydir :)

Ya daha önce vajina girişinde falan böyle birşeye denk gelmedim hani mutlaka denk gelirdim temizlerken falan ama bu sert Bişey umarım tedavisi olan bir şeydir :)
Google'a baktım benzemiyor canım benimkiler vajina girişi ve makatla arasındaki bölgede ucu sivri ve sert anlamadım gitti sigile benzemiyor yarın doktora soracağım umarım güzel haberler veririm sizlere

Paronakliktan kafayı yicez özellikle ben ya of 10 gün erken adet oldum geçen ay sımir verdim temiz çıktı ama kafayı yiycem ya sizce neden olabilir sabah erken uyanıp randevu almam lazım doktoruma gidiyim

Kızlar ben hastaneye gittim öğleden sonra kan sonucu alcam ona göre vitamin çinko Vs yazacak herhalde kanı niye aldı hiç bilmiyorum bir de krem verdi o gördüklerim sigilmis smear sonucu da iki hafta sonra çıkacak

Paronakliktan kafayı yicez özellikle ben ya of 10 gün erken adet oldum geçen ay sımir verdim temiz çıktı ama kafayı yiycem ya sizce neden olabilir sabah erken uyanıp randevu almam lazım doktoruma gidiyim
Canım erken regl olduğun için mi paranoya :) Bence stresten erken olmuştur kafana takma hiç Inan takınca sonuc duzelmiyor :)

Ayy kızlar doktordan çıktım bana aldara krem verdi gynomax krem verdi ve ornisid fort verdi kullanan var mı acaba bunları :)

Gynomax kullandım canım mantar kremi sanırım.. Ya benimde pelvis bölgem ağrıyor rahmim sanırım çok korkuyorum :KK43:
kullanmadım ama sana onceden de dedigim gibi aldara krem veriyorlar bakirelere kullanmak kolaydir galiba.
Ucu sivri sert.. Rahatca görünen bir sey mi yoksa deri altinda mi,???

ARkadaslar bu vırus benım agızımdada var yanak ıcımde ve kucuk dılın yanında kucuk kucuk kabarcıklar var onceden yoktu sıgıl mı bunlar cok korkuyorum nasıl bı ılletmıs bu ya

X