- 25 Ekim 2018
- 2.774
- 2.769
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inş haftaya bir test yapsa canım ina göre rahatlarsın. Belki kaşımaktansa olabilir.elma sürmesiyle yıka enfeksiyonda iyi gelirKızlar bugün vajina girişimin üst kısmında küçük küçük biseyler farkettim tam siğil gibi değil böyle pütür gibi ya moralim bozuldu yine mi tekrarladı
Iyi canım Iyi sabahları da ac karnına limonlu su iç. Oda çok fayda sağlıyor hem enfeksiyona hem bağışıklığaCanım araştırdım vestibuler papillamotos diye bişey sanırım vajinanın yapısıymış. Ama dr a sorucam. Reglim şimdi kuzum bitsin sirkeye baslicam
Oyu sevindim canım belki başka biseydir her şeyi siğil diye sanmayınYa kızlar benim makattaki sigil yok olmuş resmen bu iyi bişey :) Ama vajina girişinde üç tane daha bişey var ama sigil değil sivri ve sert bembeyaz fotoğrafını çektim de sigile benzemiyor ben benzetemedim Hani siyah nokta sikarsiniz da çıkar da çıktığı an var ya onun gibi sizce bu nedir
Canım benzer bişey bendede var vestibuler papillamotos diye bişey sanırım bende araştırırken denk geldim vajinanın yapısıymış.. dr a gidince yinede sorucam ama. Google dan bak benziyo mu seninkiYa kızlar benim makattaki sigil yok olmuş resmen bu iyi bişey :) Ama vajina girişinde üç tane daha bişey var ama sigil değil sivri ve sert bembeyaz fotoğrafını çektim de sigile benzemiyor ben benzetemedim Hani siyah nokta sikarsiniz da çıkar da çıktığı an var ya onun gibi sizce bu nedir
Moralin için çok teşekkür ederim canım :) Sigile benzetemedim fotoğrafından baktım sigil değil sivri ve sert Insallah sigil değildir de çabuk Geçen tedavisi olan bişeydir :)Oyu sevindim canım belki başka biseydir her şeyi siğil diye sanmayın
Ya daha önce vajina girişinde falan böyle birşeye denk gelmedim hani mutlaka denk gelirdim temizlerken falan ama bu sert Bişey umarım tedavisi olan bir şeydir :)Canım benzer bişey bendede var vestibuler papillamotos diye bişey sanırım bende araştırırken denk geldim vajinanın yapısıymış.. dr a gidince yinede sorucam ama. Google dan bak benziyo mu seninki
Google'a baktım benzemiyor canım benimkiler vajina girişi ve makatla arasındaki bölgede ucu sivri ve sert anlamadım gitti sigile benzemiyor yarın doktora soracağım umarım güzel haberler veririm sizlereYa daha önce vajina girişinde falan böyle birşeye denk gelmedim hani mutlaka denk gelirdim temizlerken falan ama bu sert Bişey umarım tedavisi olan bir şeydir :)
Canım erken regl olduğun için mi paranoya :) Bence stresten erken olmuştur kafana takma hiç Inan takınca sonuc duzelmiyor :)Paronakliktan kafayı yicez özellikle ben ya of 10 gün erken adet oldum geçen ay sımir verdim temiz çıktı ama kafayı yiycem ya sizce neden olabilir sabah erken uyanıp randevu almam lazım doktoruma gidiyim
Stresten olabilir canım bide ilaç vs alıyorsanParonakliktan kafayı yicez özellikle ben ya of 10 gün erken adet oldum geçen ay sımir verdim temiz çıktı ama kafayı yiycem ya sizce neden olabilir sabah erken uyanıp randevu almam lazım doktoruma gidiyim
Gynomax kullandım canım mantar kremi sanırım.. Ya benimde pelvis bölgem ağrıyor rahmim sanırım çok korkuyorumAyy kızlar doktordan çıktım bana aldara krem verdi gynomax krem verdi ve ornisid fort verdi kullanan var mı acaba bunları :)
Mantar ne kötü birşey mi can hiç bilmiyorum ki Allahım sama acil şifa versin inşallah canım benimGynomax kullandım canım mantar kremi sanırım.. Ya benimde pelvis bölgem ağrıyor rahmim sanırım çok korkuyorum
kullanmadım ama sana onceden de dedigim gibi aldara krem veriyorlar bakirelere kullanmak kolaydir galiba.Gynomax kullandım canım mantar kremi sanırım.. Ya benimde pelvis bölgem ağrıyor rahmim sanırım çok korkuyorum
Canım kötü bişey değil her kadında olan bi şey.. Sen hpv tipine baktirdin mi ? Smear yada kolposkopi yapıldı mi ?Mantar ne kötü birşey mi can hiç bilmiyorum ki Allahım sama acil şifa versin inşallah canım benim