Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sonunda bende Alaçam elime herhalde Allah ne verdiyse artık dalacam valla
Ya senin sağlığın söz konusu bukadar duyarsız olmamalı yani ya bundan bişey cikmaz diye kendin8 kaptırmış ama siğil olanda bulaşma olasılığı çok yüksek sende bitse bile yine geçer en azından yaktirirsa sende geçtimi vücut bidaha kabul etmeyebilir.bu arada ne kadar zamn oldu sizde hpv

Kızlar bide siğil hiç cikmadan hpv tasıyor olabilirmiyiz böyle durumlarda ne yapılıyor ?
Evet canım taşıyor olabilirsiniz hiç testi yaptırım öğreneceksiniz smear ile birlikte yapılıyor.ketem bedava yapıyor bende siğil yok esimdede bişey var ama siğilli degilmi anlamadık oda Cildiyeye gidicek sivile benzemiyor ama yinede emin olamadık bazı tipleri siğil yapmıyor o daha sinsi ve tehlikeli yani haberin olmuyor bende test yaparak öğrendim bizde siğil yoktu .siğil var ise onu hemen yok edicek varsada yoksada bağışıklık guclendireceksiniz

doktorlar in da bir dediği bir dedigini tutmuyor.. Hpv testi bu konuda en iyi test diyorlar ama nedense cin2 teshisi konan hastanin hpv testi negatif gelmis. Bunlari duydukça psikolojim alt ust oluyor. Hep bi suphe hep bi korku...

O su şekilde olabilir : hpv testinde bakılan tiplerin içinde kadının taşıdığı tip yoksa sonuç negatif gelir.
Bencede mantıklı belki başka bir tipi vardı ama rahim ağzı kanserini yapan benim bildiğim iki tipi var 16 ve 18 başkada yok sanırım bunu yapiyorlar zaten.yada o bayan temizlenme aşamasındadır

Bencede mantıklı belki başka bir tipi vardı ama rahim ağzı kanserini yapan benim bildiğim iki tipi var 16 ve 18 başkada yok sanırım bunu yapiyorlar zaten.yada o bayan temizlenme aşamasındadır
baska yüksek tipler de var ve sadece ikisine bakiyorlarsa da iyi degil.. Gercekten aranızda yakin zamanda doktora gidecek olan varsa Allah rizasi icin bunu sorsun..

Kızlar kontrole gidemedim bir türlü adetim yaklaştı bitsin bide esim şehir dışında onun gelmesini bekliyorum Siz ne alemdesiniz ?

Kızlar bugün göğüs ucunda minicik bi et beni gibi bişey farkettim ya hpv olabilir mi çok moralim bozuldu ilerde bebeğimi de emziremicemmi allah o duyguyu da mi benden aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…