Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

suleyman engin akhan hocayi taniyan varmi memnunm musunuz?? nasil kendisi?
videoda soyledikleri bana gercekten umitlendiryor, atiliyor diyor.. kesinlikle atarsiniz diyor..

Arkadaş lar benim kolposkopi sonucunda kronik servisidir cıktı.durumu ayni olan arakadaşlar nasil bir tedavi yöntemi uyguladi doktorunuz

Arkadaş lar benim kolposkopi sonucunda kronik servisidir cıktı.durumu ayni olan arakadaşlar nasil bir tedavi yöntemi uyguladi doktorunuz
Canım gözüm aydın kötü bişey çıkmamış. Benimde kronik servisit çıkmıştı dr şimdilik tedaviye gerek yok demişti.. küçük bi yaraymis

Canım sen 14 senedir evlisin dimi maşallah hpv bişey yapmamış doku değişimi falan ınsallah bizlerede olmaz :KK43: bana umut oluyorsun
Çok şükür canım evet yani düşünüyorum da acaba 3.5 sene önce son doğumumu yaptim acaba ozamandan buyana varmıydı.sizde rahat olun çocuk yapmaya bile engel değilmiş bence herkes bir süre sonra atacaktır.yeterki dengeli düzenli beslenip bağışıklık güçlendirmeye bakın beni şuan o şansım yok siz yapın benden önce aticaksinizdir

Çok şükür canım evet yani düşünüyorum da acaba 3.5 sene önce son doğumumu yaptim acaba ozamandan buyana varmıydı.sizde rahat olun çocuk yapmaya bile engel değilmiş bence herkes bir süre sonra atacaktır.yeterki dengeli düzenli beslenip bağışıklık güçlendirmeye bakın beni şuan o şansım yok siz yapın benden önce aticaksinizdir
Normal dogummu yaptınız acaba

Neden ozaman prezervatif kullanın falan diyor bazı doktorlar
Benim doktorum kullanın demedi yani bazı doktor lar siğil bulastiriyor diyor o nedenle prezervatif kullanımı siğiller yok olduktan sonra gerek duymuyor
Bazıları yüzde 50 koruyor diyor.aslinda çift taraflı bagisiklik güçlendirmek gerek.

Ben 1 hafta önce doktora gittim doktor vajina girişine dışardan baktı ve cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğunu ve ordaki şeylerin yakılması ya da dondurulması gerektiğini söyledi ne oluyor anlamadım

Ben 1 hafta önce doktora gittim doktor vajina girişine dışardan baktı ve cinsel yolla bulaşan bir hastalık olduğunu ve ordaki şeylerin yakılması ya da dondurulması gerektiğini söyledi ne oluyor anlamadım
Canım bende aynı şekilde öğrenmiştim..

X