- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
Yaktirsanda dondursanda farketmiyo senin bagisiklik sistemine bağlı iyilesmenSiğilleri yaktıklarında ya da dondurulması durumunda oranı düzelmesi kaç zaman alır ya da hareket etmekte bir zorluk yaşanır mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaktirsanda dondursanda farketmiyo senin bagisiklik sistemine bağlı iyilesmenSiğilleri yaktıklarında ya da dondurulması durumunda oranı düzelmesi kaç zaman alır ya da hareket etmekte bir zorluk yaşanır mı
Sen bilirsin ama bence nereye kadar girmeyeceksin zaten bazı doktorlar siğil Yoksa bulasmayadabilir diyor.yada senin bağışıklık alışıyor almayada bilir bağışıklık güçlendirin bir süre kendi haline bırakın ya dinlediğim doktorlar yüz seksen kadında olabiliyor diyor ve atiladabiliyor deniyorKızlar daha öncede yazmıştım eşimle 3 aydır ilişkiye girmiyoruz bu hastalık yüzünden hiç istemedim ama artık esim istiyor ve benim içinde korku var ne yapmalıyım bilmiyorum prezervatif yetersiz kaliyo yaziyo her yerde.. 3 ay daha beklemeli miyim sizce ?
sigilerin inadina bagli. Kimisi birkac seans surer kimisi daha fazla. Hareketine engel olmaz. Donrurulursa hissetmezsin bile kotkma sakin. Benim donruruldu. Hicbir sey yok aciya dair.Siğilleri yaktıklarında ya da dondurulması durumunda oranı düzelmesi kaç zaman alır ya da hareket etmekte bir zorluk yaşanır mı
Ilac nedirBen bu konuda çok tedavi gorenlerdenim herşeyi denedim pahalıdır ve ucuzu ile ama bir ilaç var pamukla suruluyo ve okadar verdigim masrafa acidim 3sene önc o ilaçla kuruttum ggecen hafta 1 tane farkettim gibi hemen ilaçla yok ettim
Ben bu konuda çok tedavi gorenlerdenim herşeyi denedim pahalıdır ve ucuzu ile ama bir ilaç var pamukla suruluyo ve okadar verdigim masrafa acidim 3sene önc o ilaçla kuruttum ggecen hafta 1 tane farkettim gibi hemen ilaçla yok ettim
Aramıza hoş geldin keske gelmeseydin ama olsun üzülme korkma çok araştırdığın ve duydugun kadar kotu birşey değilÇok sıkıntılı bir şey mi bu hpv
HayiH kesinlikle prezervatif le girebilirsinKızlar daha öncede yazmıştım eşimle 3 aydır ilişkiye girmiyoruz bu hastalık yüzünden hiç istemedim ama artık esim istiyor ve benim içinde korku var ne yapmalıyım bilmiyorum prezervatif yetersiz kaliyo yaziyo her yerde.. 3 ay daha beklemeli miyim sizce ?
iste bu merak konusu benim icin de. İnşallah sigil degildir. Baska bir seydirMerhaba , yaklaşık 2 ay kadar önce vajina giriş bölgemde elime gelen pütürtüler sonrası doktora gittim. Doktor görüntüleme cihaziyla bakıp rahim agzi, rahim ve yumurtaliklarimin temiz oldugunu fakat vajina girisimdeki puturtulerin hpv olabilecegini soyledi.Rahim ağzımdan iki tane sürüntü alindi. Sanırım aldığı suruntulerden biri HPV tiplemesine yönelik alınan bir sürüntüydü. Sonuç olarak her iki test de negatif çıktı. Doktor yine de emin olamadi ve goruntunun hpvye benzediğini, bu bölgeden bir örnek alıp patolojiye yollayabilecegini söyledi. Henüz doktorun söylediği işlemi yaptırmadım ama içim de hiç rahat değil Aranızda benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba? Yani testlerde negatif çıkıp da vajina bölgesinde siğile benzer yapıları olan?
Suan bende bu durumdayın begatıf ama vajına gırısınde sıgılgıbı seyler varMerhaba , yaklaşık 2 ay kadar önce vajina giriş bölgemde elime gelen pütürtüler sonrası doktora gittim. Doktor görüntüleme cihaziyla bakıp rahim agzi, rahim ve yumurtaliklarimin temiz oldugunu fakat vajina girisimdeki puturtulerin hpv olabilecegini soyledi.Rahim ağzımdan iki tane sürüntü alindi. Sanırım aldığı suruntulerden biri HPV tiplemesine yönelik alınan bir sürüntüydü. Sonuç olarak her iki test de negatif çıktı. Doktor yine de emin olamadi ve goruntunun hpvye benzediğini, bu bölgeden bir örnek alıp patolojiye yollayabilecegini söyledi. Henüz doktorun söylediği işlemi yaptırmadım ama içim de hiç rahat değil Aranızda benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba? Yani testlerde negatif çıkıp da vajina bölgesinde siğile benzer yapıları olan?
Umarım değildirAyrica sigiller genelde kotu turlerin sebeb oldugu değildir ama hem iyi huylu hem kotu huylu da bir arada
iste bu merak konusu benim icin de. İnşallah sigil degildir. Baska bir seydir
Sizdekinin görüntüsü nasıl acaba? Bendekiler yol gibi, vajina girişinde hem sağda hem de solda.Suan bende bu durumdayın begatıf ama vajına gırısınde sıgılgıbı seyler var
Ilacın adı nedirpeki o ilacin adi nedir
O bölgede başka çıktı mıMerhaba , yaklaşık 2 ay kadar önce vajina giriş bölgemde elime gelen pütürtüler sonrası doktora gittim. Doktor görüntüleme cihaziyla bakıp rahim agzi, rahim ve yumurtaliklarimin temiz oldugunu fakat vajina girisimdeki puturtulerin hpv olabilecegini soyledi.Rahim ağzımdan iki tane sürüntü alindi. Sanırım aldığı suruntulerden biri HPV tiplemesine yönelik alınan bir sürüntüydü. Sonuç olarak her iki test de negatif çıktı. Doktor yine de emin olamadi ve goruntunun hpvye benzediğini, bu bölgeden bir örnek alıp patolojiye yollayabilecegini söyledi. Henüz doktorun söylediği işlemi yaptırmadım ama içim de hiç rahat değil Aranızda benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba? Yani testlerde negatif çıkıp da vajina bölgesinde siğile benzer yapıları olan?
Bende de var ama yeni gittim bütün tahliller temizKızlar uzun süredir pelvik bölgem adet sancısı gibi ağrıyor çok tedirginim bu hafta dr a gidicem yasayan var mı?
Canım dr alttan ultrason bakıp idrar yolunda enfeksiyon var demişti 15 gün önce ilaç kullandım geçmedi.. ondan mi diye düşünüyorum da sende sık idrara çıkma varmi ?Bende de var ama yeni gittim bütün tahliller temiz
Hayır çıkmadı. Bir süre daha bekleyip tekrar smear ve tipleme için doktora gitmeyi düşünüyorum. İlk örnek alındığında duş alıp,özel bölgemi bayagi temizlemiştim. İnternette smear ve tipleme işlemi öncesi kesinlikle vajinal bölgeyi yikamayin diyor. Ben maalesef bu hataya düştüm. Sonuçlarımın negatif çıkmasının nedeni belki de budur.O bölgede başka çıktı mı