Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

sadece sigil yapan turu varsa.. fazla endiselenme.. sigil yapmayan turu hucre degisikligi yapiyor...
sigil varsa, yakiyorlar.. olay bu.. iyi beslenmen lazim.. sigarayi birakman gerek.. spor yap, stress den uzak ol..gerisi DOKtorlara birakacaksin artik, yapacak birsey yok

bendede var 7 ay oldu.. bana gore sikintili.. cunku kanser riski var rahim agzi kanseri.. ozellikle yuksek riskli hpv tasiyorsan
Peki nasıl bir tedavi süreci yaşanıyor ben haftaya yine doktora gidicem önce testler mi yapılacak sonra mı alınacak bunlar sonra bu virüs vucutta kaldığı için mi sıkıntı oluyor

sadece sigil yapan turu varsa.. fazla endiselenme.. sigil yapmayan turu hucre degisikligi yapiyor...
sigil varsa, yakiyorlar.. olay bu.. iyi beslenmen lazim.. sigarayi birakman gerek.. spor yap, stress den uzak ol..gerisi DOKtorlara birakacaksin artik, yapacak birsey yok
Bu virüsten ötürü insan kendini yorgun hisseder mi gün içinde halim olmuyor

internete ve bazi doktorlar,, bir ve ya iki yil icerisinde vucut bu virusu atabiliyormus... kronik bir sekilde gelisirse kanser riski var tabi.. bu surecde kendini iyi bakman gerekir.. evliysen kondom kullanacaksin.. vs vs.. bu bilgiler internete bulunuyor

Çok sıkıntılı bir şey mi bu hpv
canım hpv çeşitleri çok var , senin hangisi olduğunu git öğren , tedavi sırasında 6 ay ilişki yasaklıyorlar snrasında duruma bağlı , prezervatifsiz ilişki yasak kesinlikle . Bağışıklık sistemine dikkat etmelisin , bal , ceviz, kefir , özellikle propolis i öneririm faydalarını araştır ben anneme onu kullandırtıyorum şuan. Eşinde var mı peki siğil ?

Kızlar daha öncede yazmıştım eşimle 3 aydır ilişkiye girmiyoruz bu hastalık yüzünden hiç istemedim :KK43: ama artık esim istiyor ve benim içinde korku var ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43: prezervatif yetersiz kaliyo yaziyo her yerde.. 3 ay daha beklemeli miyim sizce ?

Kızlar daha öncede yazmıştım eşimle 3 aydır ilişkiye girmiyoruz bu hastalık yüzünden hiç istemedim :KK43: ama artık esim istiyor ve benim içinde korku var ne yapmalıyım bilmiyorum :KK43: prezervatif yetersiz kaliyo yaziyo her yerde.. 3 ay daha beklemeli miyim sizce ?
hpv misin sende canım eşinde siğil var mı peki?

Eşimde siğil yok canım bende cıktı on gün sonra kendiliğinden kayboldu bir dahada çıkmadı 6 aydır çok şükür.. kolposkopi sonucum temiz cıktı.. bu yakınlarda yine dr kontrolüm var gidicem
canım şimdi hpv lerde kendi içlerinde ayrılıyor sende çıkan hangi tipi mesela bunu doktordan öğrenin , hpv gerçekten bayanlar için büyük risk taşıyor , doktorunla görüş derim bu konu ile ilgili , sana da tavsiye bağışıklığın ve bu bakteri ile vücunun savaşabilmesi için kefir ve propolis öneririm. çok geçmiş olsun .

canım hpv çeşitleri çok var , senin hangisi olduğunu git öğren , tedavi sırasında 6 ay ilişki yasaklıyorlar snrasında duruma bağlı , prezervatifsiz ilişki yasak kesinlikle . Bağışıklık sistemine dikkat etmelisin , bal , ceviz, kefir , özellikle propolis i öneririm faydalarını araştır ben anneme onu kullandırtıyorum şuan. Eşinde var mı peki siğil ?
Hayır yok eşimde siğil bana bulaştı

Hayır yok eşimde siğil bana bulaştı
Her çeşiti için mi 6 ay ilişki yasak oluyor

Siğilleri yaktıklarında ya da dondurulması durumunda oranı düzelmesi kaç zaman alır ya da hareket etmekte bir zorluk yaşanır mı

benim sigilim yok..ama zannetmiyoruum... sigiler tekrarlana bilir... biraz beklemekte fayda var.. 3 ay bekle derim..sigil cikmiyorsa..sorun yok.. yinede bu sorulari doktorunu sorsan daha uygun olur, en iyisi o bilir.. bu hpv cok yaygin bir virus, erkeklerden kapiyoruz ... erkeklerde sorun olmiyor, kadinlarda oluyor sorun .. ne yazikki..

benim sigilim yok..ama zannetmiyoruum... sigiler tekrarlana bilir... biraz beklemekte fayda var.. 3 ay bekle derim..sigil cikmiyorsa..sorun yok.. yinede bu sorulari doktorunu sorsan daha uygun olur, en iyisi o bilir.. bu hpv cok yaygin bir virus, erkeklerden kapiyoruz ... erkeklerde sorun olmiyor, kadinlarda oluyor sorun .. ne yazikki..
Sizin ne sorununuz var

Erkeklerde de penis kanserine neden oluyor az bir ihtimal de olsa

X