Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ptogrami bulamadimArkadaslar playstore yada applsotrde bır uygulama var hpv help dıye ındırın orada bırsuru bılgı ve doktor var ıstedıgınız soruyu sorabılıyorsunuz cevaplıyorlar bırda oradakı acıklamada bu vırus negatıf olsa bıle tekrardan aynı vırusle enfekte oldugumuzda bulasabılecegı yazıyor yanı bız nekadar dıkkatetsekte esımızden tekrardan aynı tıpı kapabılırmısız bunun ası onerılıyor yaptıran varmı aranızda
Ay bılmıyorum yıne agzım yara bır korku sardı benı tam duzeldım unutucam takmıcam dıyorum bır sey cıkıyor karsıma napacagımı bılmıyorum ası hakkında ne dusunuyorsunuz yaptırmalımıyız hpv help dıye cnm ben ındrdıö bırde googleden bakArkadaslar aranizda grip olan var mi? Ya da yakin zamanda gecirdiniz mi. Ben griptim gecenlerde korkuyorum bagisikligm dustuyse diye.
yani benim korkum hani bagisiklik dusunce tekrar cikarmis ya ondan dolayi.. Grip cok dusurir mu ki bagisikligiBende giriptim bir hafta önce ve tam 2 hafta sürdü atlatmam.benim zaten düşük bağışıklık sistemi.ama buna odaklamayın yani herkes grip oluyor.idrar yolları enfeksiyon kapıyor.benim kronik sistitim var bol su içerek rahatlıyorum.herseyi buna bağlamayın. Gov bende yokken de grip oluyordum ve yollar önce sistit oldum.yani sağlıklı beslenen ve güçlendirme yollarına bakın zamnla atılır diye düşünüyorum
kimi etkili kimi etkisiz diyor ben yaptirmadim kesin etkili oldugunu bilsem yaptırırım ama o da pahaliymis baya zor..Ay bılmıyorum yıne agzım yara bır korku sardı benı tam duzeldım unutucam takmıcam dıyorum bır sey cıkıyor karsıma napacagımı bılmıyorum ası hakkında ne dusunuyorsunuz yaptırmalımıyız hpv help dıye cnm ben ındrdıö bırde googleden bak
Sende şuan negatifmiyani benim korkum hani bagisiklik dusunce tekrar cikarmis ya ondan dolayi.. Grip cok dusurir mu ki bagisikligi
Bekle biraz o şekilde olup sonedebilir.sen takviye al gribide kolay atlatirsinEvet ama alt tarafimda kabarıklıklar var. Gripten sonra belirginlesti korkuyorum cikan yerin karsisinda da cikti
Canım konizasyon kesin çözüm mü? Daha çocuğum yok bir süre daha düşünmüyorum da endişeliyim
Alışkanlık kar bırak mesela çayla berabet kahveyle içen var bırak yemekten sonra içiyorsanız içme sinirlendiğinde içme önce bunları bırak sonra otomatik azalmış olacak sonra günde 2 tane iç sonra akşam tek birtane iç akşamlariBende 3 sene once bırakmıştım 3aydir tekrar başladım şimdi nasıl bırakacağım bilmiyorum.esimde içiyor ama o pek rahat. Bırakacağını düşünmüyorum.oda bikac doktor bişey olmaz korkmayın çok insanda var diyince rahatladı yani.yoksa bırakmayı düşünüyorduk
Hayır anne karnından bebeğe geçemez ama normal doğum da gecerBırde canımı sıkan bır durum daha okudum anne karnındakı bebege bıle gecebılıyormus bu vırus gırtlagında lezyınlar olusturuyormus korktum acıkcası ya bebegımdede varsa
Canim ben bu bağırsak ilaçlarını bırakmadan olmaz onlar asıl bağışıklık bastırıyor.ins şu hayırlısıyla kolposkopi sonucunu alayim bakalım ne çıkacak.ona göre hareket edecegimAlışkanlık kar bırak mesela çayla berabet kahveyle içen var bırak yemekten sonra içiyorsanız içme sinirlendiğinde içme önce bunları bırak sonra otomatik azalmış olacak sonra günde 2 tane iç sonra akşam tek birtane iç akşamlari
Aile hekimi yaptı siz bir sorun yani kerem bizim sağlık ocağında var.sizde bir sorun varsa yaptirinHpv tip testini aile hekimi yapiyormu devlet hastaneleri de yaparmi
Canım eşimle ilişkiye girmiyoruz. Bu virüs yüzünden çok soğudum.. kondom da yeterli değil bulaş olması için.. dr a danışman en doğrusu bence, eş konusu sıkıntı burda hiçbirimiz tam olarak ne yapacağımızı bilmiyoruzEvli olanlar hpvli olup eşinizle iliskiye giriyor musunuz yoksa korunarakmi olmalı
Ben birlikte oluyorum şuan ama kolposkopi sonucuna göre hareket ediceğim.doktora sorduğumda olabilirsin dedi vücudun atsada bağışıklık onu tekrar kabul etmeyebilir dedi .bağışıklık kazanabilir dedi.yani tam tatmin edici bir bilgi yok doktorun biride siğil Yoksa geçmez diyor.Evli olanlar hpvli olup eşinizle iliskiye giriyor musunuz yoksa korunarakmi olmalı