- 31 Ekim 2018
- 107
- 11
- 37
bakireler de yakalanabilir..
23 yaşındayım. 1bucuk senedir evliyim. Eşimi severek evlendim ama artık seviyor muyum emin değilim.. onu affedemiyorum hep yanında ve destek oluyor ama yinede affedemiyorumsanmiyorum... rahimde olmasi icin 'penetrasyon' olmasi gerek... ozelikle kanser yapman tipler...
Virus doğrudan cinsel yolla ,dolaylı olarak havuz,hamam gibi yerlerden de bulasiyormus eşinizi suçlamayin benceKızlar selam.. bu hpv illeti esim yüzünden basima geldi.. benim ilkimdi benden önce kapmış ne halt yediyse.. ilk öğrendiğimde çılgına döndüm kıyameti kopardım eşimi öldürmenin eşiğine geldim diyebilirimben kanser olup öleceksem sende yasamicaksin dedim hep gerçekten gözüm karardı... geceler ce ağladım eşimden nefret ettim.. doktorum yaşımın genç olduğunu vücudumun virüsü yeneceğini söylüyor.. Ama yensem bile eşimden tekrar bulaşacak.. bu sebep yüzünden ayrılmayı düşünüyorum. Defne samyeli nin hikayesini biliyorsunuzdur belki hpv yüzünden eşinden ayrılmıştı... ne yapacagimi bilmiyorum kafam karışık.. siz ne düşünüyorsunuz bi akıl verin lütfen
Esiniz hangi testi yaptırdı? Onda oldugu teshisi nasıl konuldu? Birde vücut atıyormus bu virüsü. Siz düzgün beslenirseniz dizenli kontroller yaparsanox atlatorsınız esinizde vücudundan atabilirKızlar selam.. bu hpv illeti esim yüzünden basima geldi.. benim ilkimdi benden önce kapmış ne halt yediyse.. ilk öğrendiğimde çılgına döndüm kıyameti kopardım eşimi öldürmenin eşiğine geldim diyebilirimben kanser olup öleceksem sende yasamicaksin dedim hep gerçekten gözüm karardı... geceler ce ağladım eşimden nefret ettim.. doktorum yaşımın genç olduğunu vücudumun virüsü yeneceğini söylüyor.. Ama yensem bile eşimden tekrar bulaşacak.. bu sebep yüzünden ayrılmayı düşünüyorum. Defne samyeli nin hikayesini biliyorsunuzdur belki hpv yüzünden eşinden ayrılmıştı... ne yapacagimi bilmiyorum kafam karışık.. siz ne düşünüyorsunuz bi akıl verin lütfen
Penetrasyon nedir acabasanmiyorum... rahimde olmasi icin 'penetrasyon' olmasi gerek... ozelikle kanser yapman tipler...
Sizin tedavi süreciniz nasıl oldu. Bende hpv virüsü bulundu ama eşime hangi testi yaptırmam gerekiyo bilmiyorum.kac yasindasin?? benim doktor da ayni seyi soyledi..
ne zamandir evlisin? cok yaygin bir virus .. ilk ogrendigimde bende ayniydim.. sonra geciyor . sakinles.. ilk ogrenince insan oyle oluyor... alt ust oluyoruz.. kotu aliskanliklarin varsa ( sigara vs.)hemen birak ve duzgun beslen...
Sizin tedavi süreciniz nasıl oldu. Bende hpv virüsü bulundu ama eşime hangi testi yaptırmam gerekiyo bilmiyorum.
Çok yanlış düşünüyorsunuz o virüs sizde var diye kanser olup oleceksiniz diye bişey yok.dahiliye gastroentoroliji,kadın doğum,üroloji hepsiyle görüştüm.hepsiayni şeyleri soyledi bunu buyutmeyin yokmuş gibi davranın insanların yüzde sekseninde var zaten dedi önlemlerini alın bişey olmayacak dediler.internettw abrttiklari kadar korkulu bişey yok dediler.bende kafaya takmiyorum.belki benim eşimde benimle evlenmeden önce kaptı. Şimdi benden önce olmuş bişey için kalkıp onumu boşamam gerekli.birbirinize destek olun sıkı bir bağışıklık sistemiyle atadabilirsinizki şuan bünyeniz daha iyidir çocuk vs yok.sabredin ve bekleyin böyle bisey için yuvanızı dağıtmayın bence.rutin kontrelleriniz yaptırın ve allaha bırakın.Kızlar selam.. bu hpv illeti esim yüzünden basima geldi.. benim ilkimdi benden önce kapmış ne halt yediyse.. ilk öğrendiğimde çılgına döndüm kıyameti kopardım eşimi öldürmenin eşiğine geldim diyebilirimben kanser olup öleceksem sende yasamicaksin dedim hep gerçekten gözüm karardı... geceler ce ağladım eşimden nefret ettim.. doktorum yaşımın genç olduğunu vücudumun virüsü yeneceğini söylüyor.. Ama yensem bile eşimden tekrar bulaşacak.. bu sebep yüzünden ayrılmayı düşünüyorum. Defne samyeli nin hikayesini biliyorsunuzdur belki hpv yüzünden eşinden ayrılmıştı... ne yapacagimi bilmiyorum kafam karışık.. siz ne düşünüyorsunuz bi akıl verin lütfen
Eşiniz nasıl bir önlem alıyor yada doktor ne önerdiErkekler için microarray diye bi test yapılıyo diye biliyorum biz test yaptirmadik. Görsel teşhis konuldu. Eşimden geçtiğine eminim hamam havlu vs bana biraz hikaye geliyor açıkçası. Ankaraya gittim doktora kolposkopi ve biyopsi yaptı sonuçlarım temiz geldi. Besin takviyeleri kullandım 15 e yakın siğil kendiliğinden kopup düştü.
Yorumunuz için teşekkür ederim.. doktorum sabredip virüsü atmak için uğraşmamız gerektiğini söyledi. Eşimde siğil yok. Sigara içiyor onu biraktirmaya çalışıyorum ama yoruldum kendi akıl etsin uğraşsın istiyorum. Yaklaşık 7 aydır hiç siğilim çıkmadı. Malesef bu illetten korunmak pek mümkün değil prezervatif te yeterli olmuyor bulaşması için.3 aydır eşimle ilişkiye girmiyorum. Girmek istemiyorum icimden gelmiyor..Eşiniz nasıl bir önlem alıyor yada doktor ne önerdi
Yorumunuz için teşekkür ederim.. doktorum sabredip virüsü atmak için uğraşmamız gerektiğini söyledi. Eşimde siğil yok. Sigara içiyor onu biraktirmaya çalışıyorum ama yoruldum kendi akıl etsin uğraşsın istiyorum. Yaklaşık 7 aydır hiç siğilim çıkmadı. Malesef bu illetten korunmak pek mümkün değil prezervatif te yeterli olmuyor bulaşması için.3 aydır eşimle ilişkiye girmiyorum. Girmek istemiyorum icimden gelmiyor..ne yapacagimi bilmiyorum malesef[/QUOTrica
Rica ederim canım burda aslında endişeye üzüntüye kapılmak yerine birbirimize destek olalım. Bu kadar karamsar olmayın. Kendi haline bırakın bu zamnla geciyor dedi doktor zaten bir çok kadında oluyor ve haberleri dahi olmadan çıkıyor dedi .siz şanslısınız bakin haberiniz olmaya da bilirdi dedi.cunku kadın doğumcular smear testi yaptırıyorlar.hpv için bakmiyormiyorlar özel kendimiz istemediğimiz sürece.iyiki ben sağlık ocağına gidip yapmışım hersene smear veriyorum hatta en son 9 ay önce yine vermiştim sonuç hep temiz geliyor acaba bu illet bana ne zamn geçti ilk evlendigim sıralarmi geçti .bilmiyoruz ki 3 çocuk doğurdum 14 senelik evliyim bundan yeni haberim oldu.ama kaç doktor bana güldüler sen çok abartıyorsun diye bişey olmaz korkma diyorlar sadece siğiller çıkarsa yaktir. Başkada bişey yok olmaz dediler.kendi haline bırakıp rutin kontrollerini yaptıracağım.siz de oyle yapın eşiniz belki sizden önce atar.gidin yaptırın bakalım inş atmışsınızdır ama bunun için 2 3 sene sürebiliyormuş.Yorumunuz için teşekkür ederim.. doktorum sabredip virüsü atmak için uğraşmamız gerektiğini söyledi. Eşimde siğil yok. Sigara içiyor onu biraktirmaya çalışıyorum ama yoruldum kendi akıl etsin uğraşsın istiyorum. Yaklaşık 7 aydır hiç siğilim çıkmadı. Malesef bu illetten korunmak pek mümkün değil prezervatif te yeterli olmuyor bulaşması için.3 aydır eşimle ilişkiye girmiyorum. Girmek istemiyorum icimden gelmiyor..ne yapacagimi bilmiyorum malesef
Çok gecmiş olsun ınsallah hepımızden cekıp gıder bu virüsde kurtuluruz psıkolojıkmen cokuyor ınsan hepımız aynı yollardan gecıyoruz vırus tıpınıı ogrendnız mı acaba bırde hangı takvıyelerı kullandını gectı sıgıller bılıyorsunuz 3sene sıgıl hc cıkmazsa vırus vucuttan atıldı demekmiş gıda takvıyeleıne devam edın lutfen esınıze suclamayın benm esımde yemınedıyor 12yasımdan berı bende bu sıgıl var dıye okdr kucuk ko gormek zor ve bır tane smdı ben onu ne dıye suclayayıö bu zamana kadar oda bılmeden hayatına devam etmısErkekler için microarray diye bi test yapılıyo diye biliyorum biz test yaptirmadik. Görsel teşhis konuldu. Eşimden geçtiğine eminim hamam havlu vs bana biraz hikaye geliyor açıkçası. Ankaraya gittim doktora kolposkopi ve biyopsi yaptı sonuçlarım temiz geldi. Besin takviyeleri kullandım 15 e yakın siğil kendiliğinden kopup düştü.
mesajlariniz beni cok rahatlatiyor tesekkurlerRica ederim canım burda aslında endişeye üzüntüye kapılmak yerine birbirimize destek olalım. Bu kadar karamsar olmayın. Kendi haline bırakın bu zamnla geciyor dedi doktor zaten bir çok kadında oluyor ve haberleri dahi olmadan çıkıyor dedi .siz şanslısınız bakin haberiniz olmaya da bilirdi dedi.cunku kadın doğumcular smear testi yaptırıyorlar.hpv için bakmiyormiyorlar özel kendimiz istemediğimiz sürece.iyiki ben sağlık ocağına gidip yapmışım hersene smear veriyorum hatta en son 9 ay önce yine vermiştim sonuç hep temiz geliyor acaba bu illet bana ne zamn geçti ilk evlendigim sıralarmi geçti .bilmiyoruz ki 3 çocuk doğurdum 14 senelik evliyim bundan yeni haberim oldu.ama kaç doktor bana güldüler sen çok abartıyorsun diye bişey olmaz korkma diyorlar sadece siğiller çıkarsa yaktir. Başkada bişey yok olmaz dediler.kendi haline bırakıp rutin kontrollerini yaptıracağım.siz de oyle yapın eşiniz belki sizden önce atar.gidin yaptırın bakalım inş atmışsınızdır ama bunun için 2 3 sene sürebiliyormuş.
tatlim hele bi sakinles. Senin ne hissettiğini ne yaşadığını en iyi bizler biliriz. Ben de ilk ogrendigimde yıkıldım ağladım mahvoldum... Sonra diger arkadaslarin dedigi gibi insan alisiyor.. O kotu seyi aklindan at oncelikle. Ben de ilk kez esimle birlikte oldum onda hic siğil yok bende çıktı ama ondan mi kaptim yoksa baska sekilde mi bilmiyorum.. O urologa gorundu bakmis yok demis hic yönlendirmedi baska teste biz de bilmiyoz tabi ben hpv yi o zaman ilk kez duydum. Ne illetmiş halbuki.. Toplumun da haberi yok... Esini bosamayi bi aklindan cikar seviyorsan asla dusunme cocugunuz olacak daha Allahin izniyle kuzum daha cok gencsin.. Birak kotu dusunmeyi elbet sigiller gececek kontrolleri aksatma..23 yaşındayım. 1bucuk senedir evliyim. Eşimi severek evlendim ama artık seviyor muyum emin değilim.. onu affedemiyorum hep yanında ve destek oluyor ama yinede affedemiyorumsigara alkol kullanmıyorum çocuğum yok henüz.. eşim 28 yaşında. Ne yapacagimi bilmiyorum