Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba,

Aldara diye bir krem var ondan kullanırsan bir süre sonra geçecektir. Ayrıca siğillerin üzerine adaçayı yağı da kullanabilirsin.

COk sevındım bende 9ay sonra negatıf olmustum ama tekrardan sıgıllerım cıktı sen ahvc falan kullanmksmıydın
bende siğil cıkmadı hiç sadece tetsimde iki türü cıktı. coruilous mrl kullanıdım bir süre. sonra drmun verdiği fitilleri kullandım her 2 ayda bir smear yaptık artık 6 ayda bir yapacagız. buarada hpv ye yeniden bakıldı negatif..
Nasıl geçti sigilleriniz ?

siğil olmadı bende hiç siğil yapmadı bende hiç ama rahim ağzında doku değişikliği vardı dr kontroulunde kaldım leep yaptırmadan da gecti çok şükür

COK sevındım o coruilus mrl nerden aldınz emzırenlee kullanabılırmı acaba

Merhaba arkadaşlar bugün test sonucunda hpv virüs cıktı. C9k korktum hemen doktoruma görürdüm sonuçları korkudan bişey yok dedi smear iyi cıktı ama dali günü bir cihazla bakıcak eğer şüpheli bir durum varsa parça alıcak.b7ndqn kurtulmak nasıl olur ilaç kullananlar varmi?Nasıl bi yol almak gerekli bütün psikolojim alt üst oldu.bu kadınlık ne zor şey

Ne zorlu surecler ılk duydugumda oturup aglamıstım ınsan alısıyor hatta dıkkat edersen bızaman sonra negatıf olabılıyorsun ama stressı ıcınden hıc. Gıtmıyor suanda psıkolojısı bozuk bır sekılde gezınıyorum c ok zor Rabbım yardımcımız olsun

Amin canım dün bende çok kötüydüm hemen doktoruma gittim korkudan bişey yok dedi bir tedavisidir yok dedi siğil vs yol acarsa tedavi ederiz dedi.bakalim salı gideceğim tekrar mikroskopla bakıcak şüpheli bir durum varsa parça alıcak.sizde ne kadar zamndır var?

COK sevındım o coruilus mrl nerden aldınz emzırenlee kullanabılırmı acaba
ben kıbrısta yaşıyorum. güney kıbrısta 29 euro ya alıyordum ılacı. 3 kutu kullandım sadece . nun dısında spor yapıp düzenli dr kontolumu yaptırdım. emizrenler kullanabiliyormu bilmiyorum..

ben kıbrısta yaşıyorum. güney kıbrısta 29 euro ya alıyordum ılacı. 3 kutu kullandım sadece . nun dısında spor yapıp düzenli dr kontolumu yaptırdım. emizrenler kullanabiliyormu bilmiyorum..
Bu ilaç tamamen geciriyormu kendi kafamıza göre alabiliryormuyuz

Ayrıca sizde geçtimi suan?
canim hpv negatif olsa da cogu doktor bunun dna dan silinmedigini soyluyor en ufak bir acikta bagisiklik dusmesinde yani yine hortlayabiliyor.. Duzenli kontrol sart... Keske tamamen silinip gitse Rabbimiz cc. inşaallah tamamen kurtarir bu illetten de saglikla huzurla yasariz.

Ama bu bahsedilen ilaçla geçebileceği söyleniyor siz kullandinizmi bu ilaci

Bu ilacı kendi kafaniza göremi içtiniz yoksa doktor tavsiyesiylemi?Bir zararı oldumu yan etkisi filan varmi?lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınız?

Siz ilacı kullandinizmi

Dalga mı geçiyor insanlar anlamıyorum bu önemli birşey,bende vardı operasyonla yakıldı hatta vajinamın içi de yakıldı
İstanbulda herkes vajinamı tamamen almak istedi.Ankarada profesör murat dede'ye gittik o herşeyi lazer ile yakarak çözdü.Şimdi sadece yıllık kontrollere gidiyoruz.Adam 1 aralıktan sonra gebze anadoluhastanesine geliyor.
hpv üzerine uzmanlaşmış kadın doğum uzmanlarına gidin,onlar numune alıp teste göndersinler.Test sonucuna göre tedavi yöntemi çıkıyor.
Bide eşinizin de korunması lazım.Siğiller eşinizde de vardı ve ondan dolayı tekrarlıyordur.

Evet bazıları gercekten basite alıyor bu ısı buara yakıldtıktan sonra tekrarladımı sızınkılrr acaba vajına alma gıbı bı durum olamaz rahımden mı bahsettınz acaba

Evet bazıları gercekten basite alıyor bu ısı buara yakıldtıktan sonra tekrarladımı sızınkılrr acaba vajına alma gıbı bı durum olamaz rahımden mı bahsettınz acaba
ben de de siğiller vardı,meğer hpv de olmuşuz.kontrollerde çıktı

agziniza dilinizin altindaki damarlara ve bogaza yakin taraflara bakar misiniz benim orada da var sigil hemde cok fazla tedaviye gitmektende korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…