Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Dalga mı geçiyor insanlar anlamıyorum bu önemli birşey,bende vardı operasyonla yakıldı hatta vajinamın içi de yakıldı
İstanbulda herkes vajinamı tamamen almak istedi.Ankarada profesör murat dede'ye gittik o herşeyi lazer ile yakarak çözdü.Şimdi sadece yıllık kontrollere gidiyoruz.Adam 1 aralıktan sonra gebze anadoluhastanesine geliyor.
hpv üzerine uzmanlaşmış kadın doğum uzmanlarına gidin,onlar numune alıp teste göndersinler.Test sonucuna göre tedavi yöntemi çıkıyor.
Bide eşinizin de korunması lazım.Siğiller eşinizde de vardı ve ondan dolayı tekrarlıyordur.
Peki vücuttan atmaktan bahsetmesini yqni iyi bir bagisiklikla unutulabilir yada atılabilir deniliyor tabi ne kadar doğru bilemiyorum.esler nasıl korunacak.

aynen gidicem genitaldekinden cok daha zararli oldugunu biliyorum. cunku oradaki genitaldeki gibi degil ucuk gibi hep tekrarliyor akcigere kadar ilerleyebiliuor

aynen gidicem genitaldekinden cok daha zararli oldugunu biliyorum. cunku oradaki genitaldeki gibi degil ucuk gibi hep tekrarliyor akcigere kadar ilerleyebiliuor

Şahsen genital bolgemdekileri hic o kadar takmiyorum gececek insallah. ama bogaz cok daha skntili.

genital bolgedeki hpv den kanser olabilmek icin farkinda olmamak gerek erkenden farkettigimiz icin cok sansliyiz bu arada ben ebeyim cok bilgim var bu konularda

Şahsen genital bolgemdekileri hic o kadar takmiyorum gececek insallah. ama bogaz cok daha skntili.

genital bolgedeki hpv den kanser olabilmek icin farkinda olmamak gerek erkenden farkettigimiz icin cok sansliyiz bu arada ben ebeyim cok bilgim var bu konularda
Cok gcmıs olsun sızındemı agızınızda var bendede var malesef gecmeyen tekrarlayan yaralarım cıkıyor agızımda bu hpvden mı kaynaklı yanı agızdan test yapan lablar var baktırabılırsınız benım agızımda tıp 6 pozıtıf cıktı malesef ne yapmamız lazım kac doktora gıttım bısı yok dıyıp gonderıyor

simdi yillik kontrollerde once ascus cikip 1 sene sonra cin 3 olan duydum.. Okuduklarımız bildiklerimiz aslinda bunun cin 1 ya da 2 olacagini soyluyor.. ama birebir yasamis insan var bunu.. O yuzden hep bir korku hali mevcut. Doktora sordum 1 yilda oyle cok ilerlemez dedi. Ama ya o insanin basina gelen... İki ucu pisli değnek gibi bir durum....

Bu ilacı kendi kafaniza göremi içtiniz yoksa doktor tavsiyesiylemi?Bir zararı oldumu yan etkisi filan varmi?lütfen beni bu konuda aydınlatırmısınız?
bu ilaç bitkisel bir ilaç araştırmalı var interneten bakarsanız görürsünüz yalnız ingilizce. evet dr danıştım kullanabileceğimi bir zararı olmayacağını söyledi bir tür bitkisel desdek. buarada kesinlikle sağlıklı beslenme sart tekrarlarmı bilmiyorum ama suankı testlerim negatif 6 ay sonra yeniden smeare bakılacak sonra senede bir rutin kontrol seklindee

bu ilaç bitkisel bir ilaç araştırmalı var interneten bakarsanız görürsünüz yalnız ingilizce. evet dr danıştım kullanabileceğimi bir zararı olmayacağını söyledi bir tür bitkisel desdek. buarada kesinlikle sağlıklı beslenme sart tekrarlarmı bilmiyorum ama suankı testlerim negatif 6 ay sonra yeniden smeare bakılacak sonra senede bir rutin kontrol seklindee
Canim ben 5 gündür araştırıyorum tek yapmamız gerek3n bağışıklık sistemini güçlendirmek bu konuda propolis çok etkiliymis sağlikli beslenip propolis ekleyip.tum vitaminlerimize baktirip gerekirse takviye alırsak geçicek diye umut ediyorum.

merhaba arkadaslar tek bende mi oldu bilmiuorum ama cogu yerde gordugum icin sabah propolis aksam ekinezya cayi alip ictim hpv ye cok iyi geliyor dendi . ve karacigerime ocok kotu bir agri girdi. simdi baktimki ekinezya romatizmal hastaliginiz . kalp hastalihiniz varsa kesinlikle icilmemeli onu anladim

Saracoğlu propolissin çok iyi geldiğini (siğil ve ucuklara)söylüyor .onun yapacağını sanmıyorum ama sende bırak ekinazyayi

bogazda?? kbb ye basvurdunuzmu???

ben hpv 16 var.. kolposkopi negatif ve ascus cikdi...bu nu yeni ogrendim ve sok yasiyorum. bu ne anlama geliyor... saglik acisindan cok cok endiseliyim arkadaslar.. tiroid sorunum var ameliyat olucam ve hpv 16 var rahim de... kafam alak bullak suan.. sanki hayatim bitmis ve hayatim boyunca hastalikla ugrasicam gibi geliyor.. uykusuzluk..stress ve hayata karsi umitlerim sanki kayboldu...

bu virus insanin cinsel hayatini bitiryor sanki ...

agizda hpv nasil mevcut?? anlamadim...oral yapanlar agiz ve bogaz kanseri olunuyormus bu virusten dolayi.. ilk simptomlar nedir?? Bu virusle ilgi bircok sey yaziliyor internette,,hangisi dogru hangisi yalan bilemedim... resimleri gordukce morelim bozuluyor...ve panikliyorum.. evli degilim cocugumda yok.. bu nasil derttir anlamadim..

bir cok forum okudum bilgi edinmek adina ama sanki herkes farkli seyler soyluyor anlamis degilim.. birisi beni aydinlatirsa... cok sevinirim..

ben hpv 16 var.. kolposkopi negatif ve ascus cikdi...bu nu yeni ogrendim ve sok yasiyorum. bu ne anlama geliyor... saglik acisindan cok cok endiseliyim arkadaslar.. tiroid sorunum var ameliyat olucam ve hpv 16 var rahim de... kafam alak bullak suan.. sanki hayatim bitmis ve hayatim boyunca hastalikla ugrasicam gibi geliyor.. uykusuzluk..stress ve hayata karsi umitlerim sanki kayboldu...

agizda hpv nasil mevcut?? anlamadim...oral yapanlar agiz ve bogaz kanseri olunuyormus bu virusten dolayi.. ilk simptomlar nedir?? Bu virusle ilgi bircok sey yaziliyor internette,,hangisi dogru hangisi yalan bilemedim... resimleri gordukce morelim bozuluyor...ve panikliyorum.. evli degilim cocugumda yok.. bu nasil derttir anlamadim..

bir cok forum okudum bilgi edinmek adina ama sanki herkes farkli seyler soyluyor anlamis degilim.. birisi beni aydinlatirsa... cok sevinirim..
Doktorun ne diyor bende kolposkopi yaptırdım 10 gün sonra belli olacak.korkmayin cesaretli olun internettekileri okudukça kendimi kötü hissediyorum.bagisiklik sisteminizi güçlendirin.kontrillerinizi aksatmayın kötü bişey olmaz ınss geçer. Benim doktorum korkma farketmem daha iyi olmuş dedi.bagisiklik sistemini guclendirirsen o virüsü yok edebilir dedi.siz yapın kesinlikle propolis kullanın yeşil çay 3 fincan tüketin ve geçecektir ınss.ben kendimi ona odakladim.inss atlatacağız.

Doktorun ne diyor bende kolposkopi yaptırdım 10 gün sonra belli olacak.korkmayin cesaretli olun internettekileri okudukça kendimi kötü hissediyorum.bagisiklik sisteminizi güçlendirin.kontrillerinizi aksatmayın kötü bişey olmaz ınss geçer. Benim doktorum korkma farketmem daha iyi olmuş dedi.bagisiklik sistemini guclendirirsen o virüsü yok edebilir dedi.siz yapın kesinlikle propolis kullanın yeşil çay 3 fincan tüketin ve geçecektir ınss.ben kendimi ona odakladim.inss atlatacağız.

Doktorum kanser oolmasin deyip geciyor... kendimi igrenc hissediyorum...

ustellik ameliyat olucam tiroid icin... cok korkuyorum acikcasi..neler bbekliyor bana bilmiyorum... hayat ne garip bazen anlamis degilim..

merhaba bende evli degilim ve cok kucugum gercekten hersey bitmis gibi hissediyorum . genital bolgedekiler atiliyor . fakat bohazda olunca tekrarlayici oluyor hatta ismide oyle bir sey tekrarlayici ... . ama tip 16 yi tam bilmiyorum ben kiz oldugumdan tiplemem bile yok . ama sigil var bogazimda mercimek kadar uc dort tane icerdekileri goremiyorum ne var ne yok allah bilir insallah onlari da yaktiricam genitaldekiler gibi . turkiyede parca alip baktirabiliuoruz ama sigil sizde varmi yokmu ona gore degisiyor

Doktorum kanser oolmasin deyip geciyor... kendimi igrenc hissediyorum...

ustellik ameliyat olucam tiroid icin... cok korkuyorum acikcasi..neler bbekliyor bana bilmiyorum... hayat ne garip bazen anlamis degilim..

doktorunuza bogazda hpv olabilicegi hakkinda bilgi verin bence cunku hemoroidden ameliyat olup virusu bagirsaklarina bilr atanlar olmustu Allah korusin ameliyat vucudu enfeksiyona acik hale getirebilir

merhaba bende evli degilim ve cok kucugum gercekten hersey bitmis gibi hissediyorum . genital bolgedekiler atiliyor . fakat bohazda olunca tekrarlayici oluyor hatta ismide oyle bir sey tekrarlayici ... . ama tip 16 yi tam bilmiyorum ben kiz oldugumdan tiplemem bile yok . ama sigil var bogazimda mercimek kadar uc dort tane icerdekileri goremiyorum ne var ne yok allah bilir insallah onlari da yaktiricam genitaldekiler gibi . turkiyede parca alip baktirabiliuoruz ama sigil sizde varmi yokmu ona gore degisiyor

bagazinin neresinde?? ses tellerinde mi??? ..gecmis olsun sana.. simptomlarin neydi?? resim varsa bana yollasana..merak ettim.. ya bu ne kotu bir durum insan uzuluyor gercekten.. kotu bir ruya gibi sanki.. tiroid ameliyatim var yakinda ..neyi uzulcegimi bilmiyorum..

bagazinin neresinde?? ses tellerinde mi??? ..gecmis olsun sana.. simptomlarin neydi?? resim varsa bana yollasana..merak ettim.. ya bu ne kotu bir durum insan uzuluyor gercekten.. kotu bir ruya gibi sanki.. tiroid ameliyatim var yakinda ..neyi uzulcegimi bilmiyorum..
benimki suan dam bogaz denir kucuk dil taraflarinda mercimek boyutunda cikintilar var cok belirgin bir sekilde . insallah Gecer bu günler ben fotograf atamiyorum yoksa atmayi cok isterdim . onla alakasi varmi bilmem ama bu virusu kapali uc yil . farkedeli 3 hafta oldu . son bir yilimda devamli dislerim parca parca kopup dusuyordu. suan acayip agri var disimde bogazima da vuruyor . yani sigiller varken farkettiriuor kendini .

X