Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlar bende vajinal sigil var malesef.Esimden mi bulasmis acaba?baska yolla virusu kapmis ola bilirmiyim?simdi sorum esimle iliskiyr gire bilirmiyim?ya onada gecerse?
sakin girmeyin. Eşinden bulastiysa ondada vardir ama baska yoldan bulastiysa wv havuz vs. Ona da bulastirmamis olursun. Peki sana tipleme yaptilar mi

sakin girmeyin. Eşinden bulastiysa ondada vardir ama baska yoldan bulastiysa wv havuz vs. Ona da bulastirmamis olursun. Peki sana tipleme yaptilar mi
Cnm havuzdan falan bulasma ıhtımalı baya dusuk kesınlıkle arkadasa esınden bulastı bu zaman kadr bagısıklık ıyı oldugu ıcın bısı olmadı hamılelıkte bagısıklık dusuyor sıgıller cıktı erkeklerde hc bırseyden yanı lezyon olmadanda vırus bulunabılıyor

Bebegegime zarar vermez degilmi??gelecek hafta gidecegim.bebek 2 aylikken gitdim cok kucuk ilac falan yazmama dedim simdi ucu doldurduk bakalim nelee yapila bilir

Bebegegime zarar vermez degilmi??gelecek hafta gidecegim.bebek 2 aylikken gitdim cok kucuk ilac falan yazmama dedim simdi ucu doldurduk bakalim nelee yapila bilir
bildigim kadariyla bebege zarar yok. Sadece normal yapamazsin dogumu.. Zaten bu is hamilelikte ftmrt nin de dedigi gibi bagisiklik dusunce çıkar. Yani sen mutlaka anne olacaktin cok sukur hamilesin ve bu sigiller de cikti. Yapacak bisi yok korkma bebek guvende. Rabbimiz onu cok guzel koruyor. Telâşlanarak hamileligini zehretme.

Ve lutfen doktora gidince neler oldugunu bize anlat olur mu.. Allah cc. Hepimizin yardimcisi olsun inşaallah

Cok tesekkur ederim.mutlaka anlatirim.sizindemi var sigil??

Bebege hc zararı yok ama kesınlıkle sezaryan dogum yap bazı doktorlar normal yapmaya zorluyor allah korusun bebegıne gecer arkadasın dedıgı gıbı hc stress yapma hamılelıgın tdını cıkar ama once sıgıllerden kurtul smear aldr

hamileyken smear aliniyor mu canim?

merhaba ben eski uyelerdenin .. bu ay hpv dna tetsini yeniden yaptırdım ve tam 1 senenin sonunda nagatif cıktı sonuclar.. darısı sizlerin başına

merhaba ben eski uyelerdenin .. bu ay hpv dna tetsini yeniden yaptırdım ve tam 1 senenin sonunda nagatif cıktı sonuclar.. darısı sizlerin başına
COk sevındım bende 9ay sonra negatıf olmustum ama tekrardan sıgıllerım cıktı sen ahvc falan kullanmksmıydın

Merhaba arkadaşlar benim doğuştan genital bölgemde 3 tane siğil var.Bekarim.Hic cinsel ilişkim olmadı.Kadin doğum doktoruna gittim ama söylemeye korktum.Hani yakarak alıyorlarmış falan birşeyler duydum baya bir korktum.Bu siğillerin geçmesi için bildiğiniz doğal yöntem var mi?

korkma bakire olduğun icin belki disardakileri donrururlar. Ya da krem veriyorlar. O krem kurutuyor can da yakmiyor. Muhakkak git doktora krem verir distan surersin en azindan iceri dogru yayilmaz. Gecmis olsun

korkma bakire olduğun icin belki disardakileri donrururlar. Ya da krem veriyorlar. O krem kurutuyor can da yakmiyor. Muhakkak git doktora krem verir distan surersin en azindan iceri dogru yayilmaz. Gecmis olsun
Yaa krem mi veriyorlar.Ben hep yakıyorlar diye duymuştum.İcimi rahatlattiniz Çok teşekkür ederim cevap için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…