Canım doktor sana krem vermiş sıgıllerden kurtulmuşsun vırus hala vucudunda bundan tamamen kurtulmak c ok zor bagısıklık dustugu an tekrarlıyor ben negatıf sonuc almıstım 4ay onc e sımdı tekrarladı malesefDoktorların hepsine güvenilmeyeceğini ben anladım . Bahsettiğin tedavilerin ne olduğunu bilmiyorum ama benim gittiğim doktora bu konuda çok güveniyorum . İstersen bilgilerini paylaşabilirim
Yaşın genç evet bende senin yaşında yaşadım bu durumu . Evli misin ?
https://aslibasvercan.com/contact/ İstanbul Bahçeşehir’de yeri . Sitesine girip cep numarası ve Mail adresine ulaşıp bilgi alabilirsin . Geçmiş olsun .Hangi doktora gitttin ben istanbul pendikteyim
Karsidaymis orası.teşekkür ederimhttps://aslibasvercan.com/contact/ İstanbul Bahçeşehir’de yeri . Sitesine girip cep numarası ve Mail adresine ulaşıp bilgi alabilirsin . Geçmiş olsun .
Merhaba doktorun ismini öğrenebilirmiyimBu dalda cok iyi bi doktor var tavsiyesini verebilirim. Izmirde gelme durumun varsa kesinlikle gelm cok iyi bi doktor hic pisman olmazsin ve ustesinden gelebilecegine eminim Rabbimin izniyle
ben önce tahlil yaptırdım ve b12 vitamini d vitamini çok düşük çıktı demirim düşüktü zaten halsizlik flnda vardı doktorun verdiği vitaminlerle birlikte yumurta bal et özellikle yoğurt ve kefir çok tükettim.1 yıl boyunca sabah namaza kalktığımda kefir içtim.İnan o zamandan beri elhamdülillah sadece 1 defa 1 tane çıktı..Allah şifa versin.Hangi gıdaları tükettin bagisiklik icin
Çok sağol canım
Hiç öyle kötü şeyler düşünme bence ben de kısa süredr hamile oldğmdan beri bende de çıktı et parçaları. Doktor ilk aylar diye ilişkiyi yasaklamştı. Yani ilişkiyle olmadı. Yarın doktora gidecm bakalım inş kötü bişey değildirkizlar selam 6 aylık hamileyim ve makat kısmımda elime gelen sivilce gibi biseyelr cikti.Doktoruma
Sordum cinsel yolla bulasabilicek. Molluscium contagisium diye enfeksiyonel bisey oldugunu söyledi bulasici birseymis havlu camasir kullanimi ile de bulasabilirmis ama bunlari hic yapmadim cinsel yolla bulasir diyo heryerde.ama eşimde hic belirtisi yok.bu konuda fikri olan esim hamileyim
Diye baskasi ile birlikte oldu da bana o şekilde mi gecti bu diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Ben sordum doktoruma resmini yolladim kötü bisey değil dedi sende takma kafana canimHiç öyle kötü şeyler düşünme bence ben de kısa süredr hamile oldğmdan beri bende de çıktı et parçaları. Doktor ilk aylar diye ilişkiyi yasaklamştı. Yani ilişkiyle olmadı. Yarın doktora gidecm bakalım inş kötü bişey değildir
Bacım ztn esınden sana gecmıstır kı ole olmasa bıle buzamana kadar esınede bulasmıstır doktorlar sıgıl varken ılıskıyı onermıyor once onları tedavı ettır gecmıs olsuKizlar bende vajinal sigil var malesef.Esimden mi bulasmis acaba?baska yolla virusu kapmis ola bilirmiyim?simdi sorum esimle iliskiyr gire bilirmiyim?ya onada gecerse?
Tesekkur ederim hamileligin 8 ci haftasinda cikti malesef doktor kucuk bir sey yazamam dedi simdi 12 haftadayiz gidecrgim bu hafta doktoraBacım ztn esınden sana gecmıstır kı ole olmasa bıle buzamana kadar esınede bulasmıstır doktorlar sıgıl varken ılıskıyı onermıyor once onları tedavı ettır gecmıs olsu
Krio ile onları dondururlar benmde hamılelıgımde basıma geldı bu malesef zor zamanlardı dogumdan snra gecmstı negatıf olmustum ama yone tekrarladı moral cok onemlı buarakar psıkolojık ıyı degıl sıgıller cıktıTesekkur ederim hamileligin 8 ci haftasinda cikti malesef doktor kucuk bir sey yazamam dedi simdi 12 haftadayiz gidecrgim bu hafta doktora