Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Doktorların hepsine güvenilmeyeceğini ben anladım . Bahsettiğin tedavilerin ne olduğunu bilmiyorum ama benim gittiğim doktora bu konuda çok güveniyorum . İstersen bilgilerini paylaşabilirim
Canım doktor sana krem vermiş sıgıllerden kurtulmuşsun vırus hala vucudunda bundan tamamen kurtulmak c ok zor bagısıklık dustugu an tekrarlıyor ben negatıf sonuc almıstım 4ay onc e sımdı tekrarladı malesef

Bana doktorum sadece ahcc kullanmamı söyledi.Benimki düşük risk grubundan.Çocuk düşündüğüm için başlamadım.Türkiye'ye de gelmiş bu ilaç ama pahalıymış.Aliexpresstekilere güvenmiyorum sahte olabilir. İmutor kullanmayı düşünüyorum şimdilik.

Vitaminlerinize de baktırın d vitamini eksikliği de bağışıklığı etkiliyormuş.Başka bir doktor probiyotik içeren şeyler tüketmemi ( kefir vs) ve genital bölgemi saf sirkeyle yıkamamı söylemişti ama her zaman yapamıyorum bunları.Propolis almayı düşünüyorum.

Hangi gıdaları tükettin bagisiklik icin
ben önce tahlil yaptırdım ve b12 vitamini d vitamini çok düşük çıktı demirim düşüktü zaten halsizlik flnda vardı doktorun verdiği vitaminlerle birlikte yumurta bal et özellikle yoğurt ve kefir çok tükettim.1 yıl boyunca sabah namaza kalktığımda kefir içtim.İnan o zamandan beri elhamdülillah sadece 1 defa 1 tane çıktı..Allah şifa versin.

kizlar selam 6 aylık hamileyim ve makat kısmımda elime gelen sivilce gibi biseyelr cikti.Doktoruma
Sordum cinsel yolla bulasabilicek. Molluscium contagisium diye enfeksiyonel bisey oldugunu söyledi bulasici birseymis havlu camasir kullanimi ile de bulasabilirmis ama bunlari hic yapmadim cinsel yolla bulasir diyo heryerde.ama eşimde hic belirtisi yok.bu konuda fikri olan esim hamileyim
Diye baskasi ile birlikte oldu da bana o şekilde mi gecti bu diye düşünmekten kendimi alamıyorum

kizlar selam 6 aylık hamileyim ve makat kısmımda elime gelen sivilce gibi biseyelr cikti.Doktoruma
Sordum cinsel yolla bulasabilicek. Molluscium contagisium diye enfeksiyonel bisey oldugunu söyledi bulasici birseymis havlu camasir kullanimi ile de bulasabilirmis ama bunlari hic yapmadim cinsel yolla bulasir diyo heryerde.ama eşimde hic belirtisi yok.bu konuda fikri olan esim hamileyim
Diye baskasi ile birlikte oldu da bana o şekilde mi gecti bu diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Hiç öyle kötü şeyler düşünme bence ben de kısa süredr hamile oldğmdan beri bende de çıktı et parçaları. Doktor ilk aylar diye ilişkiyi yasaklamştı. Yani ilişkiyle olmadı. Yarın doktora gidecm bakalım inş kötü bişey değildir

Hiç öyle kötü şeyler düşünme bence ben de kısa süredr hamile oldğmdan beri bende de çıktı et parçaları. Doktor ilk aylar diye ilişkiyi yasaklamştı. Yani ilişkiyle olmadı. Yarın doktora gidecm bakalım inş kötü bişey değildir
Ben sordum doktoruma resmini yolladim kötü bisey değil dedi sende takma kafana canim
Valla insan hamileyken en ufak herseyi dert eder mi insanaediyo

Selam ayni dertten muzdaribim. Vajinamda degil ama popo kismina dogru 10__12 tane et beni var. Asit gibi bir ilac suruyorlarmis sanirim. Yaptiran var mi cok can yakan bisey mi

Kizlar bende vajinal sigil var malesef.Esimden mi bulasmis acaba?baska yolla virusu kapmis ola bilirmiyim?simdi sorum esimle iliskiyr gire bilirmiyim?ya onada gecerse?

Kizlar bende vajinal sigil var malesef.Esimden mi bulasmis acaba?baska yolla virusu kapmis ola bilirmiyim?simdi sorum esimle iliskiyr gire bilirmiyim?ya onada gecerse?
Bacım ztn esınden sana gecmıstır kı ole olmasa bıle buzamana kadar esınede bulasmıstır doktorlar sıgıl varken ılıskıyı onermıyor once onları tedavı ettır gecmıs olsu

Tesekkur ederim hamileligin 8 ci haftasinda cikti malesef doktor kucuk bir sey yazamam dedi simdi 12 haftadayiz gidecrgim bu hafta doktora
Krio ile onları dondururlar benmde hamılelıgımde basıma geldı bu malesef zor zamanlardı dogumdan snra gecmstı negatıf olmustum ama yone tekrarladı moral cok onemlı buarakar psıkolojık ıyı degıl sıgıller cıktı

X