En kolayı smear aldır bası doktorlar onemsemıyor hatta bılmıyorlar bıle bı hpv yo ıhmale gelmez arkadaslar duzenlı smear gerekırse hpv testı yaptır ıcın rahatlasınbende çok minik minik yan yana kabarcıklar var 3 sene önce doktora gittm korkulacak bir şey değil tahriş olmuş dedi reçeteye vajinit yazmış ben verdiği kremleri kullandım hiç değişme olmadı geçmedi de artmadı da. ben biraz zaman geçince yine aynı doktora gittim yine birşey yok dedi. hafif dokununca bile çok acıyor kendi ten renginde vajina girişinde kırmızı-pembe gibi belli belirsiz noktalar çünkü küçükler. ben çok korkuyorum bunun siğil olmasından tekrar başka doktora gidicem hemen test istemeli miyim kaç yıldır aklıma geldikçe stres oluyorum içimin rahatlaması gerek artık ama bakireyim nasıl bakılabilir
Neden korkuyorsun hc korkma ınsallah tamamen atşatnıssındır dedıgım gıbı erken teshısle tedavısı olan bırsey stress yapma kızınla guzel vakıt gecırmeye bak ben vajınamı hc takmıyorumİcimin rahat etmesinden ziyade ben her gidiste akla karayi seçiyorum korkudan.. Acaba simdi 50 60 yasinda olup hpvyi yenmis biri var midir..
canim inşaallah dediğin gibidir de bir daha karşılaşmayız... Kizimi düşündüğüm icin bu haldeyim birazda ama ona bile yeterince ilgi gisteremiyorum elimde telefon hpv gecer mi hpv ne hpv su mu bu mu... Hep böyleyim...Neden korkuyorsun hc korkma ınsallah tamamen atşatnıssındır dedıgım gıbı erken teshısle tedavısı olan bırsey stress yapma kızınla guzel vakıt gecırmeye bak ben vajınamı hc takmıyorum
bu isler cok karisik hani sigil yapan turler tehlikeli olan degildi.. Sizin adiniza cok sevind. Hpv dna negatif olduğu icin simdi siz hic hpv kapmamis biri gibi mi oldunuz??6 ayda bir smear yapıldı toplamda 2 kez yapıldı. Temiz çıktı, üçüncüsünu yaptırmak için yarın gideceğim. Kolposkopi de yapılmıştı o da temiz çıkmıştı. Kasımda tekrar kolposkopi ve hpv DNA yaptırıp temiz çıkarsam eğer yine takibi bırakacağım. Senede bir smear yaptırarak ve bagisiklik yüksek tutarak sigara içmeyen hayatıma devam etmeyi düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadasım hpv testı yaptır eminol benım sıgıller hic acımıyormu fakat hepsı aynı olmayabılırgenital siğile dokununca acı olur mu? bende 3 yıldır geçmeyen çok minik noktalar var et gibi kendi renginde pembemsi. vajinanın hemen dışında iç dudakların arasında. doktor bunu tahriş olarak nitelendirdi bana. ama verdiği kremler hiç fayda etmedi hala geçmedi normalde birşey hissetmiyorum ama dokununca çok fazla acıyor doktora da bir daha gitmeye korktum
Aldara kremini verdiHangi kremi verdi doktorunuz
Hpv virüsü yaktırmadan, kremle doktorum kurtulmamı sağladı , yıllar önce . Neden oluyormuş bilginiz var mı[/QUOTE
Hangi kremi kullandınızHpv virüsü yaktırmadan, kremle doktorum kurtulmamı sağladı , yıllar önce . Neden oluyormuş bilginiz var mı
o nasil oluyor basi beyaz miydi acabaBende hpv tip 54 olduğunu öğrendim.Doktor korkulacak bir şey olmadığını, düşük risk grubundan olduğunu söyledi. Günde 1 gram ahcc kullanmam gerektiğini söyledi.Bendeki siğiller et beni şeklinde değil de olgunlaşmamış sivilce tarzındaydı.
Beyaz değildi ucu olmayan sivilce gibiydi.Çok moralim bozuldu.Bazı doktorlar ahcc nin para tuzağı olduğunu söylemiş.Ne yapacağımı bilmiyorum.o nasil oluyor basi beyaz miydi acaba
forumlarda bu durumdan muzdarip olanlardan anladığım kadariyls onu kullaniyor ben de pek bilmiyotumBeyaz değildi ucu olmayan sivilce gibiydi.Çok moralim bozuldu.Bazı doktorlar ahcc nin para tuzağı olduğunu söylemiş.Ne yapacağımı bilmiyorum.