Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

En kolayı smear aldır bası doktorlar onemsemıyor hatta bılmıyorlar bıle bı hpv yo ıhmale gelmez arkadaslar duzenlı smear gerekırse hpv testı yaptır ıcın rahatlasın

İcimin rahat etmesinden ziyade ben her gidiste akla karayi seçiyorum korkudan.. Acaba simdi 50 60 yasinda olup hpvyi yenmis biri var midir..
Neden korkuyorsun hc korkma ınsallah tamamen atşatnıssındır dedıgım gıbı erken teshısle tedavısı olan bırsey stress yapma kızınla guzel vakıt gecırmeye bak ben vajınamı hc takmıyorum

Neden korkuyorsun hc korkma ınsallah tamamen atşatnıssındır dedıgım gıbı erken teshısle tedavısı olan bırsey stress yapma kızınla guzel vakıt gecırmeye bak ben vajınamı hc takmıyorum
canim inşaallah dediğin gibidir de bir daha karşılaşmayız... Kizimi düşündüğüm icin bu haldeyim birazda ama ona bile yeterince ilgi gisteremiyorum elimde telefon hpv gecer mi hpv ne hpv su mu bu mu... Hep böyleyim...
Onceki sayfalarda okumustum ama karıştı kafam sen kac senedir bununla ugrasiyorsun ve ne zamandir sigil yok..

Bugün sonuç aldım. İstanbul'da yaşıyorum. Özel gelişim laboratuvarinda yaptırdım. Sonucu doğrulamak için Okmeydanı ssk Hastanesi'nde hpv DNA Kasım ayında tekrar yaptıracağım. Senede bir yapılıyormuş devlette. Geçen sene Eylül de karnıbahar görünümlü siğille doktora gittim. Yakildi siğiller. Hpv DNA yaptırdım tip 16 çıktı. İlk 2-3 ayım çok çok kötü geçmişti. Sonra hpv yi öğrendikçe ne olduğunu nasıl mücadele ederim diye araştırmaya başladım. Doktor demişti ki sigarayı birakirsan ve sigara içilen yerde dahi durmazsan seneye negatif olabilirsin demişti. Sigarayı bıraktım. Çok çok nadir içtim arada. Ahcc temin ettim 7-8 ay kullandım. İmutor kullandım. Yeşilçay her gün birkaç bardak içtim, bal çörekotu ve zencefil karışımı yapıp her gün bir tatlı kaşıgi yedim, propolis damla kullandım, beres damla var vitamin mineral desteği ondan bir şişe kullandim, corekotu yağı kullandım 3 ay kadar ama aşırı adet kanaması yaptığı için bıraktım onu, 3 kutu polen yedim, gardasil aşı da oldum. Yaptıklarım bunlar arkadaslar. Bir zamanlar kanser olup olecegimi düşünerek her gün ağlıyordum. Bugün mutluluktan ağladım. Bir de o ilk 2-3 ay panik halimi atlattıktan sonra rahatladım ve günlük hayatıma geri döndüm. Hiç kafama takmadim hatta bazı zamanlar unuttum bile. Stres yapmadım yani. Umut olsun diye yazmak istedim. Rahat olun arkadaşlar yapılması gerekenleri yapıp sonrasını bosverin.

6 ayda bir smear yapıldı toplamda 2 kez yapıldı. Temiz çıktı, üçüncüsünu yaptırmak için yarın gideceğim. Kolposkopi de yapılmıştı o da temiz çıkmıştı. Kasımda tekrar kolposkopi ve hpv DNA yaptırıp temiz çıkarsam eğer yine takibi bırakacağım. Senede bir smear yaptırarak ve bagisiklik yüksek tutarak sigara içmeyen hayatıma devam etmeyi düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.

6 ayda bir smear yapıldı toplamda 2 kez yapıldı. Temiz çıktı, üçüncüsünu yaptırmak için yarın gideceğim. Kolposkopi de yapılmıştı o da temiz çıkmıştı. Kasımda tekrar kolposkopi ve hpv DNA yaptırıp temiz çıkarsam eğer yine takibi bırakacağım. Senede bir smear yaptırarak ve bagisiklik yüksek tutarak sigara içmeyen hayatıma devam etmeyi düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun.[/QUOTE]
Nekadar güzel rabbim şifa versin birdaha yaşatmasın inşallah

bu isler cok karisik hani sigil yapan turler tehlikeli olan degildi.. Sizin adiniza cok sevind. Hpv dna negatif olduğu icin simdi siz hic hpv kapmamis biri gibi mi oldunuz??

genital siğile dokununca acı olur mu? bende 3 yıldır geçmeyen çok minik noktalar var et gibi kendi renginde pembemsi. vajinanın hemen dışında iç dudakların arasında. doktor bunu tahriş olarak nitelendirdi bana. ama verdiği kremler hiç fayda etmedi hala geçmedi normalde birşey hissetmiyorum ama dokununca çok fazla acıyor doktora da bir daha gitmeye korktum

Arkadasım hpv testı yaptır eminol benım sıgıller hic acımıyormu fakat hepsı aynı olmayabılır

Bende hpv tip 54 olduğunu öğrendim.Doktor korkulacak bir şey olmadığını, düşük risk grubundan olduğunu söyledi. Günde 1 gram ahcc kullanmam gerektiğini söyledi.Bendeki siğiller et beni şeklinde değil de olgunlaşmamış sivilce tarzındaydı.

o nasil oluyor basi beyaz miydi acaba

ketemden geliyorum adetime 6 gun var ic camasirima herhangi bir akinti falan aktigi yok ama hemsire icerde alintin var dedi. Adetin yakinmis ondan olabilit dedi gercekten de onunla mi alakalidir yoksa yolunda gitmeyen bir seyler mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…