Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım sen neler yaptında negatif oldu

Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Sen ne yaptırdın da negatif sonuç geldi ve sağlık ocağında böyle test yapılıyor mu hpv testi yaptiriliyormu. Kan mi alıyorlar idrar örneği mi o test için

Bu benim icin gervekten cok zor bir surecti ...tesaduf eseri birseyler fatkettim ve ertesi gun hemen doktora gittim..detayli bir muayene ettikten sonra doktor bana smeer testi olmam gerektigini ve buna bakaral tedavi yapabilecegini soyledi bir de bunun yaninda ufak bir yara goruyorum dedi...bu soyledikleri belki normaldi ama ilk defa duydugum seyler oldugu icin o gun itibari ile sanki yasayan olu gibi oldum resmen.bu arada benimmihmalimdi ama vok ciddi vajinal akintilarim oluyordu .bana 1 haftalik fitil verdi ..kullanmaya basladim
Bu arada smeer testini saglik ocaklari ucretsiz yapiyor arkadaslar bana doktorum soyledi ..hatta hastanede 400-500 vermene gerek yok saglik ocaginda yaptor dedi ..neyse fitili kullanmaya basladim saglik ocagina gittim smeer yapamayiz fitil biticek 3 gun gecicek va gibi ayrintilari anlattilar ..tam fitil bitti derken ben regl oldum mu zaten 1 hafta fitil 1 hafta da benim adet gunum ustune de 3 gun bosluk ekle oldu mu nerdeyse 20 gun ..(.cok uzatmayim dedim ama yazdikca yazasi gelio insanin ) tabii bu surec boyunca nerde ne var okudum arastirdim deli gibi saabah 5 ben elimde telefon makaleler okuyorum burda sizlerin oaylasimlarini okuyorum ..
Unutmadan anneyim ben ..2 yasinda kizim ..neler gecmio ki insanin aklindan esini ayri dusunuo insan evladini ayri anne babayi ayri..:
Sonra ogrendim ki bagisiklik guclenicek bu illet gidicek
Sabah 15 damla propolis yarim fincan sicak suya damlat ic, sonra bir pamuga damlat sigil olan yere koy bir de aksam 15 damla ic ilk 1 hafta boyle daha sonra propolisi gunde 1 kere iciosun ...vitamin almaya basladim oyle yaziyordu cunku makalelerde..hani ben sonuca kendimi alistirmisim tedaviye bile baslamistim ..neyse ki 2 ayin sonunda sonucumun negatif oldugunu ogrendim hatta hemsireye telefonda inanmadigimi yanlislik oldugunu falan soylemeye baslamisim o da kiyamam beni telkin edio ben agliyorum o aglio nasil agladiysam artik...
Cok sukur bende birsey olmadigini ogrendim ama birda cok insanin duygularina sahit oldum ..tek tek okudum
Yapilmasi gereken tek sey var o da kendine iyi bakmak
Bu da bana ders oldu kendime bakip bagisikligimi guclendirmeye devam edicem..
Ahcc diye bir ilac cok etkili turkiyede yok ama yurt disinda mevcut.. gunluk 3 mg la icen kurtuluyor
Benim seruvenim boyleydi herkese sifa diliyorum

Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Sen ne yaptırdın da negatif sonuç geldi ve sağlık ocağında böyle test yapılıyor mu hpv testi yaptiriliyormu. Kan mi alıyorlar idrar örneği mi o test için
Bu arada test uzman kisi tarafindan yapiliyor ..test oncesinde sartlari var cinseliliskiye 3 gun oncesinden girmiosun -regl donemin bitio bir uc gun onu bekliosin gibi
Vajinadan ornekler alinio hic aci hissetmiosun inan bana ben de cok korkuyla gitmistim

Hpv testi yaptırdın mı ılk hpv pozıtıf ıkı ay sonra negatıf mı geldı canım yoksa sadece smearmı yaptırdın hpv kac vardı sende

Hpv testi yaptırdın mı ılk hpv pozıtıf ıkı ay sonra negatıf mı geldı canım yoksa sadece smearmı yaptırdın hpv kac vardı sende
Bir kere yapildi sadece bana o da negatif geldi benim bunu ogrenme surecim uzun surdu sadece ..

Yokmuskı cnm sende zaten hpv olsaydı heralde bu kadar kısa surede atamazdın virüsü

Evet evet yokmus ama ben var gibi dusundugum icin takviyelere baslamistim .cunku et beni gibi 2-3 parca bisey gorunce okuduklarimdan da onu cikardim..simdi bunlarin ne olduguna baktirmak lazimdokrora

Öncelikle merhaba

Ben genital siğil problemini 2002de yaşadım yakilmisti. 2009 da hpv 31 tıp Cin 2 ile 2 kere rahim içi hücreler donduruldu.( Krioterapi) Yıllarca butun testlerim negatif çıktı bir daha sigil de olmadı ama doktorum kesinlikle normal doğuma izin vermedi hatta Antalya da oturuyordum İstanbul da ciddi hastanelerin profesörlerinden yardım aldım bu riski çocuktan önce rahim ağzını yipratmamak adına yapmamalisin dediler hiç bir hekim de göze almaz denildi . 2011 de sezeryanla doğum yaptım. 2018 şimdi yeniden anne olmak istiyorum normal doğum olmaz mı diye sordugumda akciğer kanseri olup sigara icebilir miyim diye sormaya benziyor senin sorun cevabını aldım . Bir kaç iyi hekimin tavsiyesini alin derim. Hikayemi paylaşmak istedim. Hayırlı doğumlar dilerim

Sevgiler

Son düzenleme:
Nasill

Nasilll sevindim sizin adiniza anltamam ...ahcc sanirim cok etkili bu konuda nasil temin ettiniz ?

Ahcc vitacost.com sitesinden getirttim. Trdr bi
doktora yazdirmalisin recete olmazsa gumrukten gecmez. Recete varsa en hic
bir
sorun yasamadim.
Coriolus mrl icin de yunanistan distrubutoru ile mailleserek getirttim. O gonderdi; ben de inyernetten parayi gonderdim. Mrl'nin internet sitesinde distrubutirlere ulasim bilgileri var. Ben yalnizca yunanistanla iletisime gectim. Hic bir sorun yasamadim oneririm.

Reactions: aeb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…