Canım sen neler yaptında negatif olduSaglik ocagindan negatif sonucu geldii nasil mutluyum anlatamam...
Allah im herkese sifa versin insallah herkes en kisa zamanda sifasini bulur...
Burda bir cok kisinin yazisini okudum 1 ay boyunca hem de defalarca anladigim tek sey vardi o da kadin dayanismasi herkes birbirine sifa vermek icin elinden geleni yapiyordu ben de bu gruba dahil oldum ..su 1 ay icinde anladigim tek sey hayata simsiki sarilmak ,olumsuz insanlardan kurtulmak ve kendine iyi bakmak..
Simdi negatif sonucum olsa dahi kendime iyi bakmaya karar verdim ..mutlaka bagisiklik guclendiricilerime devam edicem..
Herkese en kisa surede hpv siz gunler diliyorum ..veda degil tesekkur ediyorum
SEnde hpv kaç vardı canımRahimden suruntu aldilar smear testi sonuclar iyiydi sukur birde imunex diye bir ilac kullandim doktorum yazmisti
Canim öncelikle çok geçmiş olsun. Sen ne yaptırdın da negatif sonuç geldi ve sağlık ocağında böyle test yapılıyor mu hpv testi yaptiriliyormu. Kan mi alıyorlar idrar örneği mi o test içinSaglik ocagindan negatif sonucu geldii nasil mutluyum anlatamam...
Allah im herkese sifa versin insallah herkes en kisa zamanda sifasini bulur...
Burda bir cok kisinin yazisini okudum 1 ay boyunca hem de defalarca anladigim tek sey vardi o da kadin dayanismasi herkes birbirine sifa vermek icin elinden geleni yapiyordu ben de bu gruba dahil oldum ..su 1 ay icinde anladigim tek sey hayata simsiki sarilmak ,olumsuz insanlardan kurtulmak ve kendine iyi bakmak..
Simdi negatif sonucum olsa dahi kendime iyi bakmaya karar verdim ..mutlaka bagisiklik guclendiricilerime devam edicem..
Herkese en kisa surede hpv siz gunler diliyorum ..veda degil tesekkur ediyorum
Bu arada test uzman kisi tarafindan yapiliyor ..test oncesinde sartlari var cinseliliskiye 3 gun oncesinden girmiosun -regl donemin bitio bir uc gun onu bekliosin gibiCanim öncelikle çok geçmiş olsun. Sen ne yaptırdın da negatif sonuç geldi ve sağlık ocağında böyle test yapılıyor mu hpv testi yaptiriliyormu. Kan mi alıyorlar idrar örneği mi o test için
Hpv testi yaptırdın mı ılk hpv pozıtıf ıkı ay sonra negatıf mı geldı canım yoksa sadece smearmı yaptırdın hpv kac vardı sendeBu arada test uzman kisi tarafindan yapiliyor ..test oncesinde sartlari var cinseliliskiye 3 gun oncesinden girmiosun -regl donemin bitio bir uc gun onu bekliosin gibi
Vajinadan ornekler alinio hic aci hissetmiosun inan bana ben de cok korkuyla gitmistim
Bir kere yapildi sadece bana o da negatif geldi benim bunu ogrenme surecim uzun surdu sadece ..Hpv testi yaptırdın mı ılk hpv pozıtıf ıkı ay sonra negatıf mı geldı canım yoksa sadece smearmı yaptırdın hpv kac vardı sende
Ben kullanmıstım hıc gecıkme falan olmadı hamıle olmayasınHanimlar ella kulanip adeti geciken varmi benim bugun 6. Gune girdi gecikmem yazarsaniz sevinirim
Yokmuskı cnm sende zaten hpv olsaydı heralde bu kadar kısa surede atamazdın virüsü
Merhabalar ben yeni üye oldum. Maalesef genital siğil problemi yaşadım ama hamile kaldığım ilk ay siğillerim kendiliğinden kayboldu şuan 37 haftalık hamileyim ve lezyon yok. Ana doktorların bazıları normal doğum yapabilirsin bazıları yapamazsın diyor. Aranızda normal doğum yapan var mı Bi sorun oldu mu acaba
Nasill
Nasilll sevindim sizin adiniza anltamam ...ahcc sanirim cok etkili bu konuda nasil temin ettiniz ?