Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bende aylarca makat sivillerimle uğraştım her yolu denedim geçmek bilmedi 3 defa noter yaptırdım her defasında artarak çoğaldı. En son bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım 40 günde geçiren ot karışımı beni bu dertten kurtardı. Ben garanti olması için 2 ay yani 60 gün kullandım ve yaklaşık 5 aydır makat dışı ve içinde hiçbir siğil yok. Kurtuldum çok şükür.

İsmi ne o ot karısımın nerde bulabılırz canım

Mehaba gecmis olsun oncelikle bu bahsettiginiz karisimi bizlerle de paylasirsaniz cok memnun olurum ben de smeer testi yaptirdim sonuc bekliyorum .testin sonucuna bagli olarak tedavi yapilacak galiba

Bendede asagı bölgemde bayaa siğil var.makatımda da kocaman cıkmıs.Ayın 22sınde yakacaklar.Sizce yaktırayım mi dondurayım mı?

Arkadaslar merhaba. Kasim ayinda uc adet minicij genital sigil tespit edildi. Aralikta yakildi. Bugun baska bir doktora kontrole gitmistim. Sigilin yakildigini da anlattim. Temiz cikan smear testini de gosterdim. Hpv tiplemesinin yapilmadigini, yapilmasi gerektigini soyledi. Reglim bittikten bir hafta sonra tipleme icin cagirdi. Sorum su, su an sigil yok, tiplemeyi nasil yapacak sigil yokken? Doktora neden sormadin demeyin lutfen, o an aklima gelmedi Herkese gecmia olsun.

Yaktirin bence. Dondurmadan sonuc alamayan bir cok kisi duydum. Yaktirinca da tekrarlama riski var fakat dondurmaya oranla basari orani daha yuksek. Gecmis olsun.
Genel anestezıde yakacaklarda.Ama ımzaladıgı .Kagıt lokalı anlatıyo.Korkuyorum.Sizin nasıl oldu kac dakıka surdu

Genel anestezi ile oldu(sedasyon). Çok da güzeldi yaa. Ben o kafayı çok seviyorum . Operasyondan yarım saat sonra ayıldım. Bir saat sonra da tamamen kendime geldim. Yani sabahtan olursanız öğleden sonra işe bile gidebilirsiniz. Hiç de his yoktu o bölgemde. Ne acı ne sızı.

Benimde sabah 8 bucukta başlıyacak.İnşallah sorunsuz gecer.Benim doktor baktıgında arka bölgemde yoktu.Şimdi onları da yakar sanırım.

Herkese merhaba, Bu yazımı herkese moral olsun diye yazıyorum. 26 yaşındayım. 2016 yazında siğilleri group çok büyük telaşla doktora koştum. sadece 3 taneydiler bir tane de makatta vardı. hayatın sonu zannettim. Acil tipleme ve smear yaptırdım. Yüksek tip olmadığı ve smear temiz olduğunu öğrendim. Sonrasında kriyoterapi başladı. Bir sure hızlı bir artış oldu. ısrarla gittim kriyoya. 4 kerenin sonunda tamamen bitmişti hepsi. o andan sonar beslenmeme çok dikkat ettim. Çok meyve yedim salata yedim. yaklaşık 5 kilo aldım. tamamen kayboldular 2 seneye yakın olacak. O günleri unutacağım hiç aklıma gelmezdi. yemeden içmeden kesilmiştim. ölümcül sanıyordum. Şu an görüyorum ki bu HPV olayı çok abartılıyor. Ben kar amaçlı bir eylem olarak görüyorum bu durumu. Nasıl yüzümüzde vs sivilce çıkabiliyorsa bu da öyle bence. Sadece ihmal etmemek ve üstüne gitmek lazım. O dönemlerde burayı çok okuyordum. Kendime söz verdim atlatırsam ben de yazacağım diye. Hepsi geçecek merak etmeyin!!

Merhaba kriyoterapi acıtıyor mu? Bende bi 15 tane var ve bekarım.Baya korkuyorum.Ayın 22sinde yakacaklar bir de.Umarım bende atlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…