- 25 Haziran 2017
- 23
- 9
- 34
İsmi ne o ot karısımın nerde bulabılırz canımBende aylarca makat sivillerimle uğraştım her yolu denedim geçmek bilmedi 3 defa noter yaptırdım her defasında artarak çoğaldı. En son bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım 40 günde geçiren ot karışımı beni bu dertten kurtardı. Ben garanti olması için 2 ay yani 60 gün kullandım ve yaklaşık 5 aydır makat dışı ve içinde hiçbir siğil yok. Kurtuldum çok şükür.
Ozaman sendekide siğil canım doktora gitCevap verdiğin için teşekkür ederim şimdi baktım onunla alakası YÖK o damar şişmesi tarzında belli oluyo bendeki siyah mor ben gibi ama irili ufaklı ve hepsinin şekli farklı yuvarlak ama etrafı keskin yuvarlak değil
Mehaba gecmis olsun oncelikle bu bahsettiginiz karisimi bizlerle de paylasirsaniz cok memnun olurum ben de smeer testi yaptirdim sonuc bekliyorum .testin sonucuna bagli olarak tedavi yapilacak galibaBende aylarca makat sivillerimle uğraştım her yolu denedim geçmek bilmedi 3 defa noter yaptırdım her defasında artarak çoğaldı. En son bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım 40 günde geçiren ot karışımı beni bu dertten kurtardı. Ben garanti olması için 2 ay yani 60 gün kullandım ve yaklaşık 5 aydır makat dışı ve içinde hiçbir siğil yok. Kurtuldum çok şükür.
Bendede asagı bölgemde bayaa siğil var.makatımda da kocaman cıkmıs.Ayın 22sınde yakacaklar.Sizce yaktırayım mi dondurayım mı?
Hpv tipleme smear gibi rahim agzindan alinan dokudan yapiliyor. Sigil olmasi gerekmez
Genel anestezıde yakacaklarda.Ama ımzaladıgı .Kagıt lokalı anlatıyo.Korkuyorum.Sizin nasıl oldu kac dakıka surduYaktirin bence. Dondurmadan sonuc alamayan bir cok kisi duydum. Yaktirinca da tekrarlama riski var fakat dondurmaya oranla basari orani daha yuksek. Gecmis olsun.
Genel anestezıde yakacaklarda.Ama ımzaladıgı .Kagıt lokalı anlatıyo.Korkuyorum.Sizin nasıl oldu kac dakıka surdu
Sagolun.Lokal anestezi mi oldunuz?Bir de hastanede direk eve mi yolluyorlar35 dakika surmustu. Bir saate anesteziyi tamamen atiyorsunuz. Gecmis olsun simdiden
Sagolun.Lokal anestezi mi oldunuz?Bir de hastanede direk eve mi yolluyorlar
Benimde sabah 8 bucukta başlıyacak.İnşallah sorunsuz gecer.Benim doktor baktıgında arka bölgemde yoktu.Şimdi onları da yakar sanırım.Genel anestezi ile oldu(sedasyon). Çok da güzeldi yaa. Ben o kafayı çok seviyorum. Operasyondan yarım saat sonra ayıldım. Bir saat sonra da tamamen kendime geldim. Yani sabahtan olursanız öğleden sonra işe bile gidebilirsiniz. Hiç de his yoktu o bölgemde. Ne acı ne sızı.
Yatırılacak bölüm KM yazıyo da kağıtta.Ayılınca direk gönderirler o zaman beni de süpermiş☺Evet,
Evet, öğleden sonra direk çıktım ben. Yatırmazlar, kesi yok, dikiş yok. Normal anestezi değil.
Merhaba,tiplemeyi nereler yapar acaba?Tip 18 negatif geldi. 45 duruyordu. Ahcc temin edilmiyor. Ancak kendiniz birilerine getirtirsiniz
Ben kadin doğum hastanesinde ketem de yaptirdimMerhaba,tiplemeyi nereler yapar acaba?