Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Tesekkur ederim adini hatirlamiyorum ama evde kutusu var aksam gidince bakar yazarim ama size benim yaptigim biseyi soyleyeyim ben ilk kez yaktiridim 1 ay sonra tekrar cikti ikinciyide yaktirdim yakildiktan sonra surulen krem i duzenli kullandim ve bir pamuga bolca sirke dokup yakilan yerlere pomad yaptim canim cok yandi ama yaptim tabiki gene cikti 3. Kez bu sefer hemen kosturmadim doktora 6 ay bekledim sonra birgun farkettimki artik yoklar 3. Cikanlar kendiliginden dokulmus doktorda inanmadi olmaz oyle bisey dedi ama oldu sonrasinda smear de yapti temiz cikti . Ama bana esimden gecmisti esimle ilk evledigimizde onda vardi ben bilmiyordum bile ne oldugunu bu tedavi suresince prezarvatif olmadan iliskiye girmwdik esimdede yok simdi zaten 1.5 yil prezervatif olmadan asla dedim ve kayboldualr

ben de dun yaktirdim.vajin girisindeydi.cok tatli bir doktor eralp hoca.tavsiye ederim dun kotr sonrasi hic acim olmadi nokta halinde yara kanamalari sadece.. buginde kucuk kucuk var hala.. haftaya ctesi kontrolum var. krem vs ozaman duruma gore bakalim dedi. umarim tekrarlamaz..1 ay demissiniz cok kisa sure 1 ay:KK43: bagisiklik guclendirici imutorckullaniyorm bnde ve sprdyn all day vitamin.

ben de dun yaktirdim.vajin girisindeydi.cok tatli bir doktor eralp hoca.tavsiye ederim dun kotr sonrasi hic acim olmadi nokta halinde yara kanamalari sadece.. buginde kucuk kucuk var hala.. haftaya ctesi kontrolum var. krem vs ozaman duruma gore bakalim dedi. umarim tekrarlamaz..1 ay demissiniz cok kisa sure 1 ay:KK43: bagisiklik guclendirici imutorckullaniyorm bnde ve sprdyn all day vitamin.
Canım doktorun hangı hastanede bılgı verırmısın kolkoskopı falan yapıyormı

Hanımlar ilk defa başıma regl tarihimin dışında bir kanama geldi. Gelmeden önce 1 gün boyunca kasık ağrısı oldu. 3.günüm hala devam etmekte. Yoğun bir kanama değil. 1.gün koyu kahverengi ve kanlıydı. Son 2 gündür sadece kanlı... 29 günde 1 oluyordum ama 17.gün regl oldum veya ara kanama yahutta bambaşka bir neden? bilemiyorum. Bekârım, cinsel ilişkim hiç olmadı. Ama neredeyse 3 yıllık hpv geçmişim var. Sizinde başınıza geldi mi böyle bir durum?

Rahim ağzında yara mı acaba dedim? Ama kasık ağrısı, göğüs dolgunlaşması, vücutta ödem vs. bunlarda oldu. Geçen sene polikistik over teşhisim vardı. Kist mi patladı veya büyüdü kanama mı? her şey ? tabii. Kanama geçmezse hafta ortasında doktora gideceğim. Sadece başınıza geldi mi bunu merak ediyorum.

Arkadaslar merhaba. Ben hpv 16 ve cın 1 seviyesindeydim.. Hpv için ahcc time health almıştım. Bir paketini hiç açmadım kullanmak isteyen varsa özelden yazabilir aldığım fiyata gönderebilirim.

2
Hanımlar ilk defa başıma regl tarihimin dışında bir kanama geldi. Gelmeden önce 1 gün boyunca kasık ağrısı oldu. 3.günüm hala devam etmekte. Yoğun bir kanama değil. 1.gün koyu kahverengi ve kanlıydı. Son 2 gündür sadece kanlı... 29 günde 1 oluyordum ama 17.gün regl oldum veya ara kanama yahutta bambaşka bir neden? bilemiyorum. Bekârım, cinsel ilişkim hiç olmadı. Ama neredeyse 3 yıllık hpv geçmişim var. Sizinde başınıza geldi mi böyle bir durum?
2yil once reglimden 8_9gun sonra olmustu bende de.ve hep duzenlidir. ilk kez yasadim. doktor kist oldugunu soyledi. 2gun surdu ara ara.ilac kullandim.1ay sonra kontrole gittigmde durum cozulmustu.

2

2yil once reglimden 8_9gun sonra olmustu bende de.ve hep duzenlidir. ilk kez yasadim. doktor kist oldugunu soyledi. 2gun surdu ara ara.ilac kullandim.1ay sonra kontrole gittigmde durum cozulmustu.

Benimde yumurtalıklarda pco teşhisim var canım. Çok soru işaretli bir durum bu. İlk defa 2 adet arası kanama yaşadım. Bakirelik olunca alttan muayene maalesef yapılamıyor. Usg ve kan testi yaptırmak lazım. Düzenim bozulmasa bari... Ben kist için soğan kürü uygulucam. Doktor diane35 vermişti içmedim korktum adet düzenimi bozar falan diye ve zaten riskliyiz rahim kanseri açısından bu doğum kontrol haplarından korkuyorum. Bakalım duruma göre hareket etmek zorundayız tabii. HERKESE ACİL ŞİFALAR DİLERİM.

Merhaba hanımlar çok acilen bilgi sahibi arkadaşların yardımına ihtiyacım var. 35 haftalık gebeyim. Bundna yaklaşık 5 sene önce genital sivillerin oldu . Kriyo ile yakıldı. Gardasil aşı oldum. Smearler hep temiz çıktı. Doktorum tiplemede siğil şeklinde görülen tip olduğunu kanser riski olmadığını söylemişti. Çok uzun zaman olduğu için hatırlamıyorum tipini maalesef. Sonraki yıllarda da siğil görülmedi bir daha ve hep temiz çıktı sonuçlar. Başka bi doktor hatta şey dedi 25 yaş öncesinde bunu yaşadığın için vücudun atmış olabilir. Normalde belli bir süre sonra siğil olarak tekrar görülebiliyor demek ki atmışsın demişti. Sonuç olarak şu an 35 haftalık gebeyim , beş tül içinde bir daha siğilim olmadı hiç hala da Yok.ve doktorum normal Doğum yapmaya engel olmadığını söyledi. Tabi mikroskop gibi bişeyle rahim ağzını muayene edecekmiş haftaya. Herhangi bir lezyon görülmezse normal Doğum yaparsın dedi. Fakat içimde şüphe var. O muayenede herhangi birşey görülmezse doktoruma güvenip normal Doğum yapmalı mıyım ? Böyle olup da normal Doğum yapan var mı ? Lütfen yardımcı olun.
Seninle aynı durumdayız ben şuan 30lu yaşlardayım bende de 20li yaşlarda olmuşştu yakılıp geçti birdaha yaşamadım ,şuan çok yeni gebeyim ve düşünüyorum acaba normal doğum yapsam ne olur diye ?fakat kimr neye güveneceğimi bilmiyorum ‍♀️

arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...

siğiller kesinlikle cinsel ilişkiyle bulasıyor..gecen yaz benım popo uç kısmımda çıktı ve bır sure sonra çogaldı korktum bu ne dıye dr gıttım lazerle yaktı ve bır ılac verdı o gecırdı ve bana dedığı suydu..ya hijyenik olmayan agdadan veya cinsellikten kiminde ykaybuluyormus kımınde yenıden tekrarlıyormus..hijyen şart hanımlar..ve tabi eşede bulaştırma riski oldugu için eşlerde dikakt etmeli..benım eşimde de bır tane çıktı ve hemen oda gıttı lazerle aldırdı bıs senedır yok şükür..
Canım acil git cildiyeye onlar yakiyor 4 haftada geçiyor..ama geç kalma

sağol canım.bi ilaç var asit şeklinde kulak pamuğuyla siğil üzerine uyguluyosun.o siğilleri yakıyor yani yok ediyor.bazen uyuyup bi daha tekrarlamıyomuş ama bazen de tekrar edebiliyomuş.benim tekrar ediyo malesef.bi de lazerle yakma yöntemi varmış bursaya dönünce onu denemeyi düşünüyorum.benden size tavsiye aşısı var rahim ağzı kanseri için.onu mutlaka vurdurun.26 yaşına kadar diye biliyorum.ben çok pişmanım vurdurmadığım için.
Düzenli gitsen doktora kesin cozum oluyor

merhaba arkadaşlar ,ahcc tima healt nasıl temin edebilirim tip 16 yı tamamen bitirdiğini öğrendim. Yardım lütfen ?

Merhaba! Hanımlar yeni üye oldum. Bu konuya yazıyorum çünkü başıma gelen şeyin siğil vs olabileceğinden bahsedildi. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır. Yaklaşık bir ay önce vulva bölgemde ben gibi siyah mor arası lekeler farkettim 15 adet tahminen çok korktum hemen kadın Doğuma gittim bu arada 6 aylık bebeğim çar emziriyorum daha öncesinde yoktu bu kekeler. Yeni olmuş olmalı her neyse doktor görünce şaşırdı ilk defa karşılaşıyorum böyle lezyonlarla bi cildiyeye git benlik biley değil sanırım sesi. Yinede smear yapalım dedi test aldı.Hemen ordan çıkıp cildiyeye geçtim oda baktı siğil olabilir dedi sonra gitti geldi ben olabilir sesi kesin bi teşhis koyamadı. Dedimki siğil kabarcıklı olur benim lezyonlarım deri altında kabarıklık yok her siğil farklı olur dedi buda bir çeşidi olabilir dedi yakalım krem kullan 15 gün sonra tekrar gel dedi. O sprey tarzı şey sıktı ağrı hissetmedim. 15 gün sonra smear sonucumu almaya gitti sonuç temiz e hocam ne olabilir vulva kanseri olabilirmi dedim o kendini beyaz leke seklinde belli eder seninki farklı bişey dedi. Cildiyede emin olamadı yakıldı ama hiç bi gelişme YÖK dedim. Cildiyeyle tekrar görüşelim hacettepeye sevk edelim koloskopi yapılsın parça alınsın ordan dedi. Sonuç olarak nedenini bilem yok kaşıntım var o bölgede 6 aylık bebeğim olduğu için gidemiyorum Ankara’ya ertelemek zorunda kalıyorum. Bu cin vin cıkanlar sonuçlarında sizdeyse bu tarz lekeler varmı? Umarım yardımcı olacak biri vardır tesekkürler

merhaba bayanlar bende de hpv 16 ve cın2 cıktı doktorum genel anesteziyle konizasyon yapılacak o bölgeyi traşlıcaz dedi. bu konu hakkında ve işlem hakkında bilgisi olan yaptıranlar biraz anlatabilir misiniz

Merhaba! Hanımlar yeni üye oldum. Bu konuya yazıyorum çünkü başıma gelen şeyin siğil vs olabileceğinden bahsedildi. Umarım yardımcı olabilecek birileri vardır. Yaklaşık bir ay önce vulva bölgemde ben gibi siyah mor arası lekeler farkettim 15 adet tahminen çok korktum hemen kadın Doğuma gittim bu arada 6 aylık bebeğim çar emziriyorum daha öncesinde yoktu bu kekeler. Yeni olmuş olmalı her neyse doktor görünce şaşırdı ilk defa karşılaşıyorum böyle lezyonlarla bi cildiyeye git benlik biley değil sanırım sesi. Yinede smear yapalım dedi test aldı.Hemen ordan çıkıp cildiyeye geçtim oda baktı siğil olabilir dedi sonra gitti geldi ben olabilir sesi kesin bi teşhis koyamadı. Dedimki siğil kabarcıklı olur benim lezyonlarım deri altında kabarıklık yok her siğil farklı olur dedi buda bir çeşidi olabilir dedi yakalım krem kullan 15 gün sonra tekrar gel dedi. O sprey tarzı şey sıktı ağrı hissetmedim. 15 gün sonra smear sonucumu almaya gitti sonuç temiz e hocam ne olabilir vulva kanseri olabilirmi dedim o kendini beyaz leke seklinde belli eder seninki farklı bişey dedi. Cildiyede emin olamadı yakıldı ama hiç bi gelişme YÖK dedim. Cildiyeyle tekrar görüşelim hacettepeye sevk edelim koloskopi yapılsın parça alınsın ordan dedi. Sonuç olarak nedenini bilem yok kaşıntım var o bölgede 6 aylık bebeğim olduğu için gidemiyorum Ankara’ya ertelemek zorunda kalıyorum. Bu cin vin cıkanlar sonuçlarında sizdeyse bu tarz lekeler varmı? Umarım yardımcı olacak biri vardır tesekkürler
Canım öncelikle geçmiş olsun anlattıgın sey siğile benzemiyor vajinal varis olabilir internetten bir bak vajinal varisa benziyormu

Canım öncelikle geçmiş olsun anlattıgın sey siğile benzemiyor vajinal varis olabilir internetten bir bak vajinal varisa benziyormu

Cevap verdiğin için teşekkür ederim şimdi baktım onunla alakası YÖK o damar şişmesi tarzında belli oluyo bendeki siyah mor ben gibi ama irili ufaklı ve hepsinin şekli farklı yuvarlak ama etrafı keskin yuvarlak değil

X