Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Herkese merhaba, Bu yazımı herkese moral olsun diye yazıyorum. 26 yaşındayım. 2016 yazında siğilleri group çok büyük telaşla doktora koştum. sadece 3 taneydiler bir tane de makatta vardı. hayatın sonu zannettim. Acil tipleme ve smear yaptırdım. Yüksek tip olmadığı ve smear temiz olduğunu öğrendim. Sonrasında kriyoterapi başladı. Bir sure hızlı bir artış oldu. ısrarla gittim kriyoya. 4 kerenin sonunda tamamen bitmişti hepsi. o andan sonar beslenmeme çok dikkat ettim. Çok meyve yedim salata yedim. yaklaşık 5 kilo aldım. tamamen kayboldular 2 seneye yakın olacak. O günleri unutacağım hiç aklıma gelmezdi. yemeden içmeden kesilmiştim. ölümcül sanıyordum. Şu an görüyorum ki bu HPV olayı çok abartılıyor. Ben kar amaçlı bir eylem olarak görüyorum bu durumu. Nasıl yüzümüzde vs sivilce çıkabiliyorsa bu da öyle bence. Sadece ihmal etmemek ve üstüne gitmek lazım. O dönemlerde burayı çok okuyordum. Kendime söz verdim atlatırsam ben de yazacağım diye. Hepsi geçecek merak etmeyin!!
Iyi de zaten yüksek tipli degilmis. Sigiller yaka yaka bitiyor ya da bi kere cikip bi daha cikmiyor. Yuksek riskli tipler tasiyinca boyle kolay bi surec olmuyor. Hep kontrole giderken ayni stresi yasamak cok yipratici.

merhaba bir senedir hpv ile tanısalı siğilim hiç çıkmadı 2 tür hpv tasıyordum smearimde cin 1 oldugumu öğrenmişdim bu zamanda spora başladım yediklerime dikkat ettim ( spora başlarkewn dietisyen yardımı aldım ve sporcu dieti uyguluyorum ) bunun yanında coriolus mrl kullandım ama sunu söylemeliyimki düzenli kullanmadım toplamda 5 kutu içtim. her 3 ayda bir semarle kontrolleirm oldum bir önceki kontrolumde ascus oldugumu ogrendim subataki smearim ise temzi geldi. spora hala devam ediyorum. faydalı bilgi oldu bilmiyorum ama benim kısaca deneyimim simdilik bu bir sonraki kontrolum 6 ay sonra :)

Otun adını bilmiyorum bir karışım gönderdiler içeriğini bilmiyorum. Arkadaşım önerdi kızkardeşinin yüzünde ve ellerinde olan siğiller için kullandık 40 günde geçti genital bölgede işe yararmı bilmiyorum demişti aktarı aradığımda nerde çıktığının önemi yok siğillerin hepsini yok ediyor dedi kullandım ve bende hiç kalmadı çok şükür.

Merhaba oncelikle herkese gecmis olsun..su an cok kotuyum sizlerr anlatmak istedim.benim vajinamda 8 yil önce 2 tane et beni cikti ve ben hep et beni diye umursamadim dr.a gitmedim cunku et beni olduguna inandim..4 yil sonra evlendim hamile kaldim dr.um benlerini sezeryanda alayimmi dedi bende alin dedim..2 yil hic cikmadi o benlerden..8 ay once yine cikti bacak aramda:KK43:geçen hafta smear yaptirdim sonuca daha 2 hafta var ve ben korkudan oluyorum kotu cikacak diye, cunku olk defa smear verdim..8 senedir kanser olma ihtimalimde artiyor..cok kotuyum kanser olsam.anlarmiydim acaba:KK43:(((((((((((

Hayir gitmedim hep et beni sandim simdi farkindayim herseyin yemek bile.yiyemiyorum..dusuk riskli.olsun diye dua ediyorumolecegim diye cok korkuyorum..8 yilda belirti verirmiydi acaba kanser olsam

Benimde bacagımda makatımda kocaman siğiller çıkmış.2 hafta sonra yakılacak.Makatımdakiler bagırsaga ılerlemıs mıdır acaba?

Benimde bacagımda makatımda kocaman siğiller çıkmış.2 hafta sonra yakılacak.Makatımdakiler bagırsaga ılerlemıs mıdır acaba?

Valla arkadaslar moral vermek isterdim ama benimde bu konu yuzunden psıkolojım bozuldu yok makatta varmıdır yok agızıdımdada varmıdır dıye dusunmekten uyuyamıyorum bıle Rabbım yardımcımız olsun

Herkese gecmis olsun
Bir sey sormak istiyorum hpv varken adet duzenleriniz nasildi ? Bir de hpv varsa sigil olan yerde sislik oluyor mu? Ben de test sonucunu bekliyorum

Benim adet duzenim bozuldu ama hpv den mi oldugum biyopsiden mi yoksa kullandigim corilous mrl den mi bilmiyorum. Asiri adet oluyorum ve duzeni eskiye gore degisti

X