Iyi de zaten yüksek tipli degilmis. Sigiller yaka yaka bitiyor ya da bi kere cikip bi daha cikmiyor. Yuksek riskli tipler tasiyinca boyle kolay bi surec olmuyor. Hep kontrole giderken ayni stresi yasamak cok yipratici.Herkese merhaba, Bu yazımı herkese moral olsun diye yazıyorum. 26 yaşındayım. 2016 yazında siğilleri group çok büyük telaşla doktora koştum. sadece 3 taneydiler bir tane de makatta vardı. hayatın sonu zannettim. Acil tipleme ve smear yaptırdım. Yüksek tip olmadığı ve smear temiz olduğunu öğrendim. Sonrasında kriyoterapi başladı. Bir sure hızlı bir artış oldu. ısrarla gittim kriyoya. 4 kerenin sonunda tamamen bitmişti hepsi. o andan sonar beslenmeme çok dikkat ettim. Çok meyve yedim salata yedim. yaklaşık 5 kilo aldım. tamamen kayboldular 2 seneye yakın olacak. O günleri unutacağım hiç aklıma gelmezdi. yemeden içmeden kesilmiştim. ölümcül sanıyordum. Şu an görüyorum ki bu HPV olayı çok abartılıyor. Ben kar amaçlı bir eylem olarak görüyorum bu durumu. Nasıl yüzümüzde vs sivilce çıkabiliyorsa bu da öyle bence. Sadece ihmal etmemek ve üstüne gitmek lazım. O dönemlerde burayı çok okuyordum. Kendime söz verdim atlatırsam ben de yazacağım diye. Hepsi geçecek merak etmeyin!!
Merhaba kriyoterapi acıtıyor mu? Bende bi 15 tane var ve bekarım.Baya korkuyorum.Ayın 22sinde yakacaklar bir de.Umarım bende atlatırım
Ben yaktırıcam eger tekrar çıkarsa kriyoterapi yaptırırım sürekli artıkHayır hiç acıtmıyor. Soğuk hava ile yakıyorlar. Büyük ise tek seans yetmeyebilir. Ufakları hemen yok ediyor
Canım o siğiller için gitmedin mi doktora hpv tipleme yaptırmadın mı belki düşük risklidir inşallah bişey olmaz dua edelim smear temiz çıksın8 ay once bacak aramda cikan sigil buyumedi cogalmadi oyle duruyor
Siğil olmadıgı sürece bulasmıyormıs amaSiğil olmasa bile virüsün oldugunu bılmek cok korkunc 3aylık bebegım var fogru duzgun opemıyorum bıle onada gecerse dıye
İnşallah oyledir canım senın hpv kacSiğil olmadıgı sürece bulasmıyormıs ama
Baktırmadım ki.Ben bakireyim bi de ben yaktırıcam.Doktor yumuşak siğil kanser yapmaz demişti banaİnşallah oyledir canım senın hpv kac