Canım tipleme testini ben 150 tl ye yaptırdım. Özel hastanede. Birde bu tiplemenin şüpheli bir durumla alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum ben. Çünki benim smear testim de temiz çıkmıştı, ben sadece bilmek istemiştim hangi tipi taşıdıgımı. Yani dıştan baktığında hiçbir sorun yok gibi duruyor. Hoş zaten bu durumda bile sorun yok dedi doktor. Bu ilerisi için bir uyarı niteliğinde sadece dedi. Fakat tipleme yapılınca bunun ileride rahim ağzı kanserine yol açabilecek ( yapabilecek değil buna yol açabilecek) yüksek riskte tip oldugunu gördük. Yani herhangi bir şüphe yoktu.
Desteğin içinde çok teşekkür ederim canım. Evet moralin yüksek olması ve düzenli kontrolün olması şartmış. Hakkımızda hayırlısı olsun inş
anladım söylediklerinden sonra bende şu tipine bir baktırayım ozaman ne çıkacak.
sonra gelişmeleri anlatırım.
ne kadar süre sonra sonuç alınıyor?
kızlar bende hamilelik dönemimde çıktı bu siğillerden iki ay önce doğum yaptım ve üç gün öncede siğillerimi genel anestezi yaparak yaktırdım bnm gözle gördüğüm üç tane vardı ama yaktırma işleminden sonra baktım altı yeri birden yakmış doktorum şimdi smear testinin sonucunu bekliyorum bakalım bugünde bir doktor çıktı tvde çok evham ettim onun konuşmalarından oturdum iki saat ağladım bu arada aşı olmak istiyorum ama bunun için dna mı yaptırmam gerek siğil örneklerimi yollamışlar bnm vede smear almışlar başka bişi gerekiomu aşı hangi durumlarda yapılıo doktorla tam olarak konuşamadım beni bi bilgilendirirsenis sevinirim ya çok üzülüyorum şuan psikolojim uçmuş durumda ya bana bişii olursa diye çocuğumu düşünüyorum off çok zor bişii ya kötüyüm şu an lütfen bişiiler sööleyin ne yapacağım bennsenağlama
Yaklaşık on beş gündür fln siğilim yok ayrı bi moral veriyo insana bu biraz garip bi benzetme olucak ama nasreddin hoca miali oldum eşşeğimi önce kaybedip sora bulunca mutlu olmak gibi.. Siğiller yok olunca ekstra bi mutlu oldum hehee..
Herkese en acilinden bool şifalar diliyorum öpüyorum sizlerii...