Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Çok para vermek istiyorsan git

6 ay once biyopsi oldum rahim agzindan alinan parca temizdi.. Rahim icinden alinan parcalar cikmamisti. Neyse doktor 6 ay sonra gel dedi. Yine mi kolposkopi olacagim ben? Tip 18 ve 45 var yuksek tiplilerden. Beni yine bi panik ve korku doldum zaten biyopsiden sonra adet duzenim tamemen bozuldu

bence smear alır panik olma.

merhaba
geerçekten çok sevindim bu habere sanki kendim iyi sonuç almış gibi.
birçok kişiye umut oldunuz bence.
Corolius ne kadar süre kullanım tavsiye ediliyor ve günde kaç mg kullandınız?
bende propolis içiyorum hala. bazı dönemler içmeyi aksattım az biraz ara verdim ama şimdi yine içiyorum.
Bende siğil çıkmıyor çok şükür. birde virüsü attığımı testlerde görürsem çok mutlu olucam bende.
inş hepimiz hayırlı şekilde sağlıkla bu virüsten kurtuluruz.

Sende mrl coriolus kullandın test yaptırmayı düşünmüyormusun.

Kızlar propolisi nasıl kullanıyorsunuz yaxar mısınız??nerden aldınız damla olanı mı içiyorsunuz??

Kızlar propolisi nasıl kullanıyorsunuz yaxar mısınız??nerden aldınız damla olanı mı içiyorsunuz??
Ben guvendigim bi eczaneden damla olani almistim. Suya damlatilandan. Gece yatmadan 15 damla kullaniyodum. O kutum bitti baska bi eczaneden kapsul seklinde olani aldim. Gunde 1 tane iceblirsin yeterli olur demisti eczaci

Ben guvendigim bi eczaneden damla olani almistim. Suya damlatilandan. Gece yatmadan 15 damla kullaniyodum. O kutum bitti baska bi eczaneden kapsul seklinde olani aldim. Gunde 1 tane iceblirsin yeterli olur demisti eczaci
Teşekür ederim cevabın için bnde iki gündür içiyorum su ile ama çok kötü tadı başks türlü nasıl içilir kii??

Teşekür ederim cevabın için bnde iki gündür içiyorum su ile ama çok kötü tadı başks türlü nasıl içilir kii??
Tadi bana cok kotu gelmemisti aslinda baslarda bi garip gelmisti. Alisirsiniz. Yada hemen arkasindan agiz tadinizi degistircek bisey yiyin. Mesela 1 parca bitter cikolata gibi

Merhaba herkese geçmiş olsun öncelikle hepiniz iyisinizdir umarım :)
Sizinle yeni bir site paylaşmak istiyorum sponsorlu reklamı sayesinde bilgim oldu ve cok sevindim Prof.Süleyman engin akhan hpvnin türkiye sitesini açmış hpv com tr olarak geçiyor hpvlye ilgili bütün araştırmaları ve sonuclarını bu sitede paylaşmış bilimsel verilere dayanıp insanı korkutmamasını cok begendim ve tebrik ettim aklınıza takılanları okuyabilirsiniz
Burda biliyosunuz ki Gardasil aşının seksüel aktif olup hpv kapılmış dahi olsa özellikşe düşük riskli siğil yapan tipleri temizlemeye ve nüksleri durdurmada etkili oldugunu söylemiştim en önemlisi vajinanızda varsa bunun agız ve bogaz bölgenizde aşı bagısıklık olusturdugu için en azındano bölgelere tasınma riskini azaltıyor o şekilde de düşünebilirsiniz .Sitede bununla ilgili bi araştırma buldum hpv kapan kişilerde aşının bazı tiplerde tedavi edici olabilecegine dair altta paylaşıyorum

HPV Aşıları ve Anal Kanser

602 homoseksüel erkek üzerinde yapılan prospektif randomize çalışmada 4’lü HPV aşısının yüksek gradlı anal inraepitelial neoplazi (AIN)lerin gelişme sıklığını seksüel aktif olgularda %54 oranında azalttığını göstermiştir. Bu son derece önemli. Aşı sonuçta kişi seksüel aktif olsa da belli oranda koruma sağlamaktadır.

Cok uzun zamandir yoktun hakkaten herhalde negatif oldun biraktin buralari diye dusundum. İnsallah negatifsindir...
Asi konusunu da cok goreceli davraniyolar kimi doktor kapmissin olmana gerek yok koruyuculugu olmaz diyo kimisi de olmalisin dger tiplere karsi koruyuculuk saglar diyo. Tabi ben hpv oldugumu ogrendigimde kosarak asi olmus olanlardanim. Hic de bi komplikasyon gelistirmedi vucudum.
Siteyi de inceledim baya bilgi yuklu bi site zaten bu konuda en bilgili proflardan suleyman hoca onceden de takip ederdim.

Merhaba sisi yazmana cok sevindim neolur bana da yardımcı ol bilgilere çok ihtiyacım var bende hpv 59 var bu aşı bende faydalı olur mu ve ben oral ve anal hpvdende çok korkuyorum napabılırım çok moralim bozuk

Merhaba sisi yazmana cok sevindim neolur bana da yardımcı ol bilgilere çok ihtiyacım var bende hpv 59 var bu aşı bende faydalı olur mu ve ben oral ve anal hpvdende çok korkuyorum napabılırım çok moralim bozuk
Mrb forumu eskisi kadar kullanmıyorım ama her zaman göz atıyorum yardım isteyenler olursa özel mesaj atsın lütfen hpv korkulucak bi rahatsızlık degil düzenli tedavi ve kontrol şart sadece bugün hiç tedavi olmayan kişilerde bile kansere cevirme oranı 100.000/8-10 gibi bir rakam hatırladıgım kadarıyla ama tedavi şart dedigim gibi.
Aşı konusunda da arkadasım okudugum calısmalarda aşı capraz olarak bazı hpv tiplerini de etkiliyodu ama bana kalırsa 9lu hpv aşısını bekle türkiyeye 2018de gelmesi planlanıyor baska ülkelerde uzun zamandır mevcut olan bi aşı.O sırada da Ahcc kullanabilirsin (bu arada Ahccyle Aldarayı veya herhangi bir vitamini birlikte kullanmamanız öneriliyor)
Siğil varsa agda jilet asla yapma
Bagısıklıgını iyi tut düzenli kontrole git
İç çamasır düzenli yıkansın ütülensin
Temizligini sirkeyle yap (sprey şişesine koyup spreyle sık her wcden sonra ve gece yatmadan önce ama vajinaya dikkat et mantar yapabiliyor arka kısımları özellikle sirkeyle sil )
Oral hpvden korkma Aşı oral hpvde daha basarılı bu arada kapmış olunsa dahi bir miktar tedavi edici ve baskılayıcı özelligi var
Burda oral hpvsi olan arkadaslarda oldu bircogu iyileşti ve normal hayatına devam ediyor
Ahcc veya Coriolus Mrl kullanıp Gardasi aşı yaptırdılar ve temizliklerine dikkat ettiler sigara kullanmamaya calıstılar ve atlattılar sayılır

Canım sen negatıfmısın bıde reshi mantarı ve propoşıs nekadar etkili bılgılerın ıcın cok saol

Arkadaşlar bu videoyu kesinlikle izleyin Prof Süleyman Engin Akhan Mutlaka Gardasil aşıyı öneriyor ve son calısmalarda Gardasil aşının hem siğilde tedavi edici etkisi oldugu hem de Rahim Ağzı kanserinde kesinlikle nüksleri azalttıgı tespit edilmiş videoyu aratın ;
Genital siğilde aşılamanın faydası var mıdır? - Prof. Dr. Süleyman Engin Akhan Videosu

Genital siğilde aşılamanın faydası var mıdır? - Prof. Dr. Süleyman Engin Akhan Bu videoyu izleyin mutlaka ayrıca özellikle partneri olanlar aşılanmalı virüs yükünün artmamasını saglamıs olursunuz böylelikle mutlaka kondom kullanın ten teması olsa bile latex içeren kondom ve ilişki sonrası duş alın asla ilişki gününe yakın jilet agda yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…