Sende de yüksek riskli hpv mi var evlimisin1 yıldır bişey yok nerdeyse.
Birde kaç yıldır bu hpv var sende dualarım senınle canım inşallah1 yıldır bişey yok nerdeyse.
Coriolus kullaniyorum 6 aylik kür bitmek uzere. Ahcc ile mi dewam edeyim karar veremedim. propolis ile ilgili dusunceniz nedir?Kızlar tekrar anlatıyorum sorular geliyo cünkğ cok fazla Ahccyi calısma grubunda 6 ay kullandırıyorlar.
Günde 6 kez ( 3 Gram olucak şekilde) aç karnına,sabah kullandırtmışlar.
Calısmadaki markanın adı Quality Of Life (Amerikada merkezi)
Quality Of Life Ahccnin mg'ları var mesela 500 mglık kutusunda 3 grama denk gelmesi için 6 tane kullanılması gerekirken , /1 gramlık Ahcc kutusunda 3 grama denk gelmesi için günlük 3 tane kullanmanız lazım.Bu kutuların buna göre fiyatı değişiyo tabi.Ortlama Ayda 2 kutu gidiyor yüksek mglı aldıgınızda.
Ama calısmayı yürüten kadın acıklamasında etkisini görmeniz için en az 6 ay hatta yüksek risklilerde 1 yıla yakın süre geçmesi gerek demiş 6 aylık kullanımdan sonra etkisini göstermesi için.
Bu süreç içerisinde ahcc etki gösterene hatta kullanmadan önce ilk tedavi olunmasını önermiş daha etkili olması için.
Gümrük konusuna gelicek olursak Ahcc Vitamin olarak geçiyor.
Gümrükte neredeyse her paket açılıp kontrol edilir .Vitamin olsa ve bir paket sipariş etseniz dahi adresinize gümrükten bildiri kağıdı gelir.Bildiri kağıdında adresleri ve telefonları yazar.
Siz gümrüğü arar veya gidersiniz elinizdeki reçeteyi göstererek teslim alırsınız.1 kutu dahi sipariş etseniz elinizde reçete olmak zorunda.
Aile hekiminiz veya Hpvlye ilgili yakınınızdaki bilgili doktorlara ahcc vitamini kagıda yazdırabilirsiniz onaylarını alarak sisteme geçmiyorlar vitamin çünkü.
Bunun dışında çok etkili olan Coriolus Mrl var ben ve kullananların birçoğu daha Ahcc bu kadar popüler değilken onu kullandık ve cok faydasını gördük onu getirtmek daha basit birçok ğlkwde Bulgaristan dahil gönderim merkezleri var cünkü.
O da Ahcc gibi mantar ekstresi Coriolus mantarının özel bir yöntemle özütünün elde edilmesinden oluşuyor markası MRL mrlinin açılımı mantar araştırmaları labaratuvarları demek aynı Ahccde Shiitake mantarının özel yöntemle özütünün elde edilmesinden oluşuyor.
Coriolus Mrlde günde 3 gram kullanılıyor ayda 2 kutu gidiyor fiyatı ahccye göre cook daha ucuz
Aynı takıntı bendede var gözlerim kaşınıyor sürekli birde göğüste hpv olurmu göğüs ucumda et beni gibi çıktı ve buyuyorArkadaşlar bir sorum var. Ağızda oral sebebiyle Hpv bulasabilecegni ancak virüsün tutunmasinin çok kolay olmadgni, çoğunlukta atıldığını okudum. Peki bu virus ellerimiz vasıtasıyla göze bulaşır mi? Smd türkçe kaynaklar çok sınırlı. Göz pinarindaki ete bulaşır ve Sigil çıkarabilir diye gördüm. Yabancı kaynaklarda ise gozun beyaz yerinde Sigil çıkmış bir vaka gördüm. Tip53 hpv visuru sebebiyle olmuş bu da operasyon sonrası alınan parçadan anlaşmış. Özellikle Sigil yapan tiplere sahip kişiler gözleriyle ilgili problem yaşadı mi? Gözde ıslak ve mukozali. Benim icime kuşku düştü. bi Kac gündür gözlerim hassas.
İnşallah negatiftir canımKizlar merhaba. Herkese gecmis olsun. Takip edenler bilir 6 ay once hpv oldugumu ogrendim. Biyopsi oldum temizdi. COriolus kullaniyorum. Bikac kutu kaldo bitmesine. Bugün kontrole gittim. Bu sefer fakultede muayene oldum. Doktor smear aldi ve hpv tiplemesi istedi tekrar. Negatif olduysam biyopsi olmayacagim pozitifsem tekrar biyopsi olacagimben tipleme isteyecegini hic tahmin etmezdim. Erken oldu. Insallah kurtulmusumdur. Insallah hepmiz kurtuluruz
Bence negatif oldun artik :) insallah da sonuc istedigimiz gibi gelir. Bosuna tipleme istememistir muhtemelen negatif gorceksiniz :)Kizlar merhaba. Herkese gecmis olsun. Takip edenler bilir 6 ay once hpv oldugumu ogrendim. Biyopsi oldum temizdi. COriolus kullaniyorum. Bikac kutu kaldo bitmesine. Bugün kontrole gittim. Bu sefer fakultede muayene oldum. Doktor smear aldi ve hpv tiplemesi istedi tekrar. Negatif olduysam biyopsi olmayacagim pozitifsem tekrar biyopsi olacagimben tipleme isteyecegini hic tahmin etmezdim. Erken oldu. Insallah kurtulmusumdur. Insallah hepmiz kurtuluruz
Muhtemelen hpv tipiniz dusuk risklidir. O tiplere bakilmiyordur bu yuzden negatif cikmissinizdirMerhaba
Bilgisi olan alıntı yapıp cevaplarsa çok sevinirim.
Haziran ayında siğil farkettim doktora gittim doğruladı hpv testi istedi yaptırdım bu arada siğillerimi sirke ile temizledim 2-3 kez tekrarladı ben de sirke ile başa çıktım çok şükür şuanda siğilim yok hpv testim negatif çıktı tekrar doktorada gitmedim bu durumda ne olmuş oluyor ve ne yapmam lazım?
Yani siğil vardı ama hpv negatif çıktı.
KETEM de yaptırdım testimi şuan da siğilim de yok ilk önce smear yaptırmıştım ama o test sonucumu almadım negatif çıkınca doktorada gitmedim çok şükür eşimde yok Allah hepimize şifa versin.S
Muhtemelen hpv tipiniz dusuk risklidir. O tiplere bakilmiyordur bu yuzden negatif cikmissinizdir
Benim mesajımı da okur musunuz lütfen.
Geçmiş olsun yılda bir kez kolposkopi yaptırın rahim içinKETEM de yaptırdım testimi şuan da siğilim de yok ilk önce smear yaptırmıştım ama o test sonucumu almadım negatif çıkınca doktorada gitmedim çok şükür eşimde yok Allah hepimize şifa versin.