Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Asimi oldum gecen sene. Hİc bi yan etki de yapmadi. Zaten cin3 oldugumu ogrendim 1 senenin sonunda. Hani mevcut olan biseye karsi korumuyo yada iyi yonde etki etmiyo bana kalirsa
Aşıyı neden yaptırdınız
Buarada benim aldıgım vitaminlerle siğilim kendiliginden gitmiş buhafta

Aşıyı neden yaptırdınız
Buarada benim aldıgım vitaminlerle siğilim kendiliginden gitmiş buhafta
Hpv yi ogrendigim ve İlk gittigim bi prof dr asi yaptirmami onerdigi icin yaptirmis bulundum. Acikcasi o zamanlar hic asinin yan etkilerine falan da bakmaya firsatim olmamisti herseyden cok korkuyodum. İlkini yaptirmisken devamini da getiriyim demistim. Ama sonucum cin3 leep degismedi :/
Bu arada hangi vitaminler sayesinde oldu acaba bize de yazarmisiniz

Kızlar selam, sizlere bi şey sorucam ozellikle HPV yı yenmiş olanlara. Ben bakireyim ilişkiye girmeden cinsellik yasıyorum. HPV 3 yıl önce bende de olmustu. Tedavi oldum gecti. onu yasamanın psikolojini yasayan bilir . bu sebeple sonraki beraberliklerimde asla ten temasında bulunamadım. karsı tarafada bulastırırım bende de tekrarlar diye. yakın zamanda ilk defa ten temasında bulundum. (surtunme) şimdi cok korkuyorum . evet bende hiç bir sey yok siğil filan 3 yıldır. korkum su siğil olmasa da acaba hala tasıyıcımıyım benim bunu baskasına bulastırma ihtimalim varmı. siğil gecsede hala hpv vucutta oluyomu. Bilen lütfen bana yazsın. cok endişeliyim .

hpv tedaviyi sadece koter olarak olduysan sadece lezyon yakılmıştır yani siğillerin tedavisini olmuşsun vücut hpv yi atmıyor eğer bağışıklığın çok güçlüyse atmışta olabilrsin beslenme güzel ise sigara alkol yoksa yüksek bir ihtimal atmışsındır bakiresin en iyisi evlen evlendikten sonra yaptırırsın çok merak ediyorsan hpv dna yaptırırsın şuanlık problemin yok bence sürtünmeden de kaçın artık biliyorsun neler olduğunu kimseye güven olmuyor artık

D vit , c, b12,omega, magnezyum alıyorum kısa sürede geçti almaya başladıktan 1 ay sonra

En can alıcı nokta bu zaten. Ah bir bilsek kesin olarak. Doktorlar bile celiskide.

Canim bunlari emzirirken mi aliyosun ? Ben zarar verirler diye hepsini almiyordum. Alsam mi bilemedim simdi
Evet cnm ben doktora sordum sorun olmaz dedi
Şimdilik bir sorunda yok
Hatta doktor vücutta olan birşeyse ne zararı olsun iyi bile olur dedi
Omega ve d mutlaka al bebegede faydalı

Evet cnm ben doktora sordum sorun olmaz dedi
Şimdilik bir sorunda yok
Hatta doktor vücutta olan birşeyse ne zararı olsun iyi bile olur dedi
Omega ve d mutlaka al bebegede faydalı
Yok ben hamile d3gilim bebegim de yok. Senin durumunu bildigim icin onu sordum :) sen emzirirken aliyorsan bize de bi zarari olmaz diye yani

D vit , c, b12,omega, magnezyum alıyorum kısa sürede geçti almaya başladıktan 1 ay sonra
Doktor kontrolunde mi aliyosunuz yani degerleriniz mi dusuktu. Takip ettigim kadariyla yanlis hatirlamiyosam Sİz yeni dogum yaptiniz onu biliyorum sadece :) hayirli olsun allah anali babali buyutsun

Doktor kontrolunde mi aliyosunuz yani degerleriniz mi dusuktu. Takip ettigim kadariyla yanlis hatirlamiyosam Sİz yeni dogum yaptiniz onu biliyorum sadece :) hayirli olsun allah anali babali buyutsun
Tşk
Yok sadece dogum yaptıgıım için gittigim doktor yptırmıştı bende karataya göre degerlerimi ayrlamaya çalışıyorum hızlıca toparlamak acısından dogum sonrası
Daha öncede buna göre takviye alıyordum hamilelik öncesinde
Yine ona göre takip ediyorum degerlerimi

Arkadaşlar d vitamin değerim 50 sizce yinede takviye almalımıyım doktor gerek görmedi bütün değerlerin normal dedi hiç birşey almana gerek yok virüs herkes te var dedi sizce d vitamini almalımıyım ?

bu arada yaptıklarımdan bahsedeyim

kahvaltıda 2 yumurta maydonoz nane zeytin birazcık peynir yiyorum

öğlen şirkette ne yemeği çıkarsa ondan fakat sebze yada çorba yiyorum et tavuk ara verdim bol salata yiyorum limonlu

akşamları en az haftada 2 balık ve hergün akşamları brokoli ve havuç salatası olmazssa olmazım akşam saat 10 gibi ev yoğurdum içine sarımsak ve çörek otu herakşam 1,5 aydır yiyorum

fındık kaju ceviz ve yer fıstığıda çok önemliymiş hpv virüsüne karşı

meyve arada

takviyelerim
mrl coriolus umarım işe yarar
çinko
folik asit 10 mg
pharmoton ama bundan birşey anlamadım bitince solgarı deneyeceğim
bol su içiyorum ve günde 4-5 kupa yeşilçay içiyorum biliyorsunuz yeşilçay artık onaylı hpv virüsüne karşı kanıtlanmış bir içecek

bunları altı ay uygulacam bu arada sigarayı hayatımdan çıkardım 6 ay sonra test yaptırıp sizlere burda sonuçlarımı göstericem inşallah kurtulurz bu illetten

Birde umutor içiyorum onu yazmayı unutmuşum :) d vitamini alıp almama konusunda yardımlarınızı bekliyorum

İlgine cok tesekkür ederim. Çok haklısın kimseye guven olmuyor. Endişem baskasına bulastırmak bu yuzden kacıyorum ve fazla cinsellik yasamıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. koter olmustum. baska ağızdan alınan bi ilaçla tedavisi yok bildigim kadarı ile. Maalesef ben o testi yaptıramıyorum bakire olduğum için. Bi daha tövbe asla ten temasında bulunmuycam. tekrar tesekkür ederim sana

Yukarıdaki yazımı okuduysan bağışıklığımı güçlendirmek için neler yapıyorum ve hangi takviyeleri alıyorum
şimdi çok gelişmiş mrl coriolus ve ahcc diye gıda takviyeleri ve ekstra aldığım vitaminler var ben coriolusu tercih ettim ve bir arkadaş sayesinde anu getirttim ahcc de yurtdışında tanıdığım olmadığı için getirtemedim burda iki kişi satıyor onlarada güvenemediğim için almadım sonuçları yazıcam savaş açtım o küçük hpv virüsüne :)

İmutor ve pharmaton gereksiz bence onun yerine d vit 100 ün üstünde tutun devamlı çok etkili

Doktor
İmutor ve pharmaton gereksiz bence onun yerine d vit 100 ün üstünde tutun devamlı çok etkili
gerek yok dedi d vitamini vermedi değerim 50 birde internette araştırdım gereksiz yükleme başka hastalıklara yol açıyormuş bunun normal değeri nedir biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…