Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

P PAPATYA1965 ahcc yi sormustunuz sanirim.ben kolposkopiden sonra basladim 4 ay oldu.Yani gozle gorulur bi degisiklik hissetmedim tekrar kontrol oldugumda anlasilicak bikac aya giderim tekrar.

Evet yüksek riskli grup genelde siğil yapmaz testini mutlaka ol neyle karşı karşıyasın öğren sonra tedavine başla

Gecen sene bir kez smear yaptirmistim onda cikmaz miydi
Hpv DNA ayrı bir test smear farklı birşey smear sadece kanser tarama testi hpv DNA ve tipleme testi bunlar farklı şeyler senin eşinde bir tane mi var ayrıca ve nezamandır var çünkü bazı siğiller çoğalır bekletilmeye gelmez bir bakarsın küme küme birken 10 20 çoğalmışlar bunlar zararsız ama siğil yaparlar düşük risk ama ihmale gelmez yakılması gerek siğil varken bulaşıcılık çok yüksektir ilişkiye girmeyin en azından siğiller gidene kadar ve korumalı girin yada bir kaç ay ikinizde tedavi olun kendinize zaman verin

P PAPATYA1965 ahcc yi sormustunuz sanirim.ben kolposkopiden sonra basladim 4 ay oldu.Yani gozle gorulur bi degisiklik hissetmedim tekrar kontrol oldugumda anlasilicak bikac aya giderim tekrar.
Bende getirticem inşallah hem Ahcc ama time health değil başka bir marka istiyorum bir coriolus gelecek kullanmaya başlıyım sonuçlarımı paylaşıcam sizlerle mrl coriolus ve Ahcc umarım iyileşiriz

Konu açmıştım ama görülmedi sanırım burdan yazmak istedim bayanlar ben 11 gün sonra eşimle ilişkiye girdim vajinal koterden sonra yanlış birşey yaptım çok canım yandı yara iyileşmediği için mi böyle oldu ? İyileşmesi uzun mu sürüyor ? Var mı aranızda böyle durumlarla karşılaşan bilgi almak istedim

kızlar durumlar nasıl ? bı arada bişe sorcam kızlar hpvden sonra şüphelenip idrar ve vajina kültür testi yaptıranınız var mı hiç sisi yokbu ara ortalarda onun deneyimlerinden yararlanamıyorz

Slm geçmiş olsun öncelikle bende 4 yıl önce cin1 nedeniyle leep yaptırdım hamileliğim döneminde de bi sıkıntı olmadı olmazmışta kendini yeniler demişti doktorum
Leep öncesi kriyoterapi yapıldı rahim ağzına 2 ay bekledik tekrar smearda cin1 çıkınca leep yapıldı

ÇOK MUTLUYUM..! 5 Aydır makat siğillerimle uğraşıyorum 2 koter 3 kriyoterapi yaptırdım 2. koterden sonra artarak çıktılar ve içe yayıldılar doktor içinde çok fazla var koter yaparsam makat darlığı gelişir 3 ay arayla iki operasyon yaparak ilk önce yarısını sonra diğer yarısını yakacam dedi daha sonra doğada herşeyin çözümü olduğunu düşünerek elma sirkesi, çay ağacı yağı vs herşeyi denedim geçmek bilmedi. Bir arkadaşıma derdimi anlatınca kızkardeşinde de eskiden aynı sorun olduğunu ve Adıyaman'da bir aktardan aldıkları otla geçtiğini söyledi bikaç çeşit otu karıştırıyorlar sanırım. Bende adamla görüşüp bu otu aldım 41 gün boyunca sabah öğlen gece aç karnına ikişer çay kaşığı yemem gerektiğini söyledi ve orayı hiç kafana takma dedi. Kullanalı 23 gün olmasına rağmen bugün elimi sürdüm ve pütürlü hissin kaybolduğunu hissettim büyük olanlar bile sonra fotoğraf çektim ve tamamen bitmişlerdi sonra eldiven ve kremle parmağımla makat içimi kontrol ettim ve büyük büyük elime gelen parçaların çok küçüldüğünü hissettim. AHCC ve CORİLOUS gibi şeyleri aylarca kullanıp o kadar para vermeye gerek yokmuş. Allah'ıma çok şükür kurtuluyorum sanırım çok mutluyum :) ben garanti olsun diye bir kısmını kaynatıp suyunu bir sprey şişesine koyarak fısfıs şeklinde makatıma uyguladım zaten yanma tahriş vs herhangi bişey yapmadı adam gerek olmadığını bu karışımın içten kuruttuğunu söylemişti ama ben yine de dışa da uyguladım :)

A
Arkadasim gecmis olsun buraya da yaz o zaman karisimi faydalanalim ?

Teşekkür ederim karışımın ismini bilmiyorum bana toz halinde pakette gönderildi özelden yazıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…